Lav Diamond Bardak Takımı 18 Parça Fma05058

399 TL
(22,17 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
444,44 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lav Diamond Bardak Takımı 18 Parça Fma05058

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFİR TOPTAN Satıcı Ünvanı: ÖZ GÜVEN GRUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662013608100014 Vergi Kimlik Numarası: 6620136081
    Bu ürün SAFİR TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Hakkında Bilinmesi Gerekenler: Lav Diamond 18 parça bardak seti 6 adet Lav Diamond Dia25 (Hacim 385cc, Yükseklik 142mm) 6 adet Lav Diamond Dia15 (Hacim 310cc, Yükseklik 90mm) 6 adet Lav Diamond Dia05 (Hacim 215cc, Yükseklik 80mm).

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 13+
  • Hacim 0-99 ml
  • Ürün Tipi Kokteyl Bardağı
  • Renk Beyaz
  • Özellik Elde Yıkanabilir
Geri Bildirim Ver

Lav Diamond Bardak Takımı 18 Parça

Su bardağı modelleri her evin olmazsa olmaz ihtiyaçları arasında yer alır. Bununla birlikte vitrinlerin ayrılmaz parçası olarak dekoratif bir görünüm yaratır. Zevklerinize hitap eden modellerle tarzınızı mutfağınıza da yansıtabilirsiniz. Aynı zamanda uzun ömürlü kullanımı destekleyen cam yapılı bardaklar müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Lav bardak takımı modelleri arasında bulunan Diamond, cam materyallere sahip olduğundan güvenli bir şekilde kullanabilmenize imkan tanır. Paket içerisinden çıkan 18 parça bardak ile kalabalık misafirlerinizi bile kolaylıkla ağırlayabilirsiniz. Lav Diamond 18 parça meşrubat bardağı seti, tasarımı ve hacmi sayesinde sevdiklerinize hazırladığınız özel içecekleri de özenle sunabilirsiniz. Bununla birlikte vitrinlerinizin de dekoratif görünmesini sağlayabilirsiniz. Siz de mutfağınıza ve sunumlarınıza şıklık kazandırmak istiyorsanız Lav tarafından satışa sunulan Diamond modelini tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli cam malzeme
  • Dekoratif görünüm
  • Kolay kullanım

Kaliteli Lav Diamond 18 Parça Bardak Seti

Kaliteli Lav Diamond 18 Parça Bardak Seti

Cam malzemelerden üretilen meşrubat bardakları sağlıklı bir kullanım sunduğundan oldukça beğenilir. Aynı zamanda içeceklerinizi güvenle tüketebilmenizi sağlar. Set halinde satışa sunulan modeller müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Lav Diamond bardak takımı 18 parçadan oluşur. Bu sayede gelen kalabalık misafirlerinizi kolaylıkla ağırlamanızı sağlar. Çeyizlerinizin tamamlayıcısı olan bu takımı dilerseniz günlük hayatta da kullanabilirsiniz. Cam yapıya sahip olan bu modelin dış yüzeyi oldukça dayanıklıdır. Bu sayede herhangi bir dış darbeyle kırılmaz ve çizilmez. Bu sayede güvenli kullanım sunar. Aynı zamanda günlük olarak tercih edilen bu ürün, sofraların olmazsa olmaz bir parçasıdır. Bunun yanı sıra üretiminde gıda ile temasta tehlike yaratacak kimyasal kullanılmadığından güvenli bir tüketim deneyimi yaşamanızı sağlar. Kaliteli cam malzemeden üretilen bardak arıyorsanız Lav Diamond 18 parça bardak setini satın alabilirsiniz.

Dekoratif Görünümlü Lav Diamond 18’li Bardak Seti

Dekoratif Görünümlü Lav Diamond 18’li Bardak Seti

Dekoratif görünüme sahip olan bardak modelleri vitrinlerinizin ve sofralarınızın canlanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda set halinde satışa sunulan modeller müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Lav Diamond 18'li bardak seti oldukça zarif bir tasarıma sahiptir. Güzel görünümünden faydalanarak çeyizlerinizi tamamlayabilir, vitrinlerinizi canlandırabilirsiniz. 6 kişilik kullanıma uygun olan bu model ile gelen kalabalık misafirlerinizi şık bir şekilde ağırlayabilirsiniz. Sofralarınıza yapacağınız kaliteli bir dokunuşla zevkinizi kolaylıkla yansıtabilirsiniz. Parlak ve dekoratif tasarımından faydalanarak mobilyalarınıza tam uyum elde edebilirsiniz. Ürünü satın alan müşteriler göz alıcı görünümünden oldukça memnun olduklarını belirtir. Lav Diamond bardak takımı 18 parça yorumlarını okuyarak ürünü deneyen müşterilerden fikir alabilir ve bardakların kalitesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aklınıza takılan sorulara da kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz. Böylelikle dekoratif görünümlü bir sete güvenle sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Lav Diamond 18 Parça Meşrubat Bardağı Seti

Uygun Fiyatıyla Lav Diamond 18 Parça Meşrubat Bardağı Seti

Kolay kullanım imkanı sunan meşrubat bardağı çeşitleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Tutarken kolaylığa sahip olabileceğiniz modeller kullanım konforunuzun artmasına yardımcı olur. Aynı zamanda set halinde satışa sunulan ürünleri tercih edebilir ve ekstra bir çeşide ihtiyaç duymadan sofralarınızı kurabilirsiniz. Set, zarif ve ergonomik tasarımı ile tutma kolaylığı elde edebilmenize yardımcı olur. Yüzeyinin kaliteli yapısı sayesinde bardağın düşmesini ve kırılmasını önleyebilirsiniz. Aynı zamanda uzun süre bu ürünü kullanabilir ve kaliteli bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Bardak satın alırken dikkat edilen noktalardan biri de ürünün fiyatıdır. Müşteriler ihtiyaçları olan ürün fiyatlarını araştırarak satın alma kararı verir. Avantajlı fiyata sahip olan bu model her müşterinin bütçesine uyum sağlar. Trendyol sayesinde Lav Diamond bardak takımı 18 parça fiyatını inceleyebilir ve bütçenizi sarsmadan kolaylıkla satın alabilirsiniz.