Lav Truva 6'lı Orta Boy Kase

117,50 TL
(19,58 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
20 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
119,99 TL
22 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
20 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
179,90 TL
merchant-marker-image
8.7
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
182,32 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lav Truva 6'lı Orta Boy Kase

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İpek Maison Satıcı Ünvanı: M ŞAHİN PAZARLAMA İNŞAAT GIDA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609125961800001 Vergi Kimlik Numarası: 6091259618
    Bu ürün İpek Maison tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği:6'lı Paket
  • Yükseklik(mm):55
  • Hacim(cc):310
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
  • Kırık Ürün Olduğunda Yapılması Gereken İşlem: Almış olduğunuz bu üründe kırık garantisi bulunmaktadır.
  • Ürün teslim alındıktan sonra en geç 48 saat içerisinde kırık ürün olduğu tespit edildiğinde Trendyol Müşteri hizmetleri aranarak, ürün bilgilerinin paylaşılması gerekmektedir.
  • Kırık ürün bilgileri paylaşıldığında firma tarafından talep edilen parça gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lav Truva 6'lı Orta Boy Kase

Mutfakların vazgeçilmezleri olan temel araç gereçler vardır. Bunlar sık sık kullanıldığı gibi yiyecek ve içecek hazırlığında pratiklik kazandırır. Müşteriler tarafından beğeniyle kullanılan kaseler de bu ürünler arasında yerini alır. Çeşitli sunumların yapılmasına olanak veren ürünler sayesinde rahatlıkla kendi stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Lav Truva kase, sade ve bir o kadar da şık tasarımı ile müşterilerin severek tercih ettiği bir üründür. Sağlam yapısı sayesinde uzun süre boyunca kullanılan bu ürün, set halinde sunulur. Müşterilerin isteklerine ve ihtiyaçlarına göre kullanabilmeleri için tasarlanan kase hem pratiklik sağlaması hem de modernliği sofralara getirmesi açısından tercih edilir. 6’lı kase şeklinde bulunan ürünleri temin ederek sunumlarınıza eşsiz dokunuşlar yapabilir, hazırladığınız yiyecekleri istediğiniz gibi süsleyerek servis edebilirsiniz.

  • Cam malzeme
  • Orta boy model
  • Yukarı doğru genişleyen tasarım

Lav Truva Kase Sayesinde Göz Alıcı Sunumlar

Lav Truva Kase Sayesinde Göz Alıcı Sunumlar

Kaseler, sunum sırasında kolaylık sağladığı kadar mutfak hazırlığı noktasında da yararlanılan ürünlerden biridir. Pek çok amaçla kullanılan bu ürünler, mutfak dolaplarında kolaylıkla muhafaza edilebilir. İç içe ya da isteğe bağlı olarak yan yana konumlandırılabilir. Düzen sağlama açısından müşterilere yardımcı olan kase ile birlikte mutfakta keyifli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Cam yapısı sayesinde zarafeti ile öne çıkmayı başaran orta boy kase, saydam görünüşü ile oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Çeşitli tatlı sunumlarını dikkat çekici kılan bu özellik sayesinde farklı sunum fikirlerini hayata geçirmek mümkün bir hal alır. Lav Truva 6’lı orta boy kase kullananlar tarafından yazılan yorumları incelediğinizde müşterilerin beğendiği özellikleri öğrenebilirsiniz. Ürünlerin sağladığı pratiklik ile mutfakta eğlenceli vakit geçirmek kolaylaşır. Siz de tercihinizi bu ürünlerden yana kullanarak mutfağınıza ufak dokunuşlar yapabilirsiniz.

Şıklığın Adresi Lav Truva Kase

Şıklığın Adresi Lav Truva Kase

Mutfak araç gereçlerinin hem şekil hem de boyut bakımından ideal düzeyde olması büyük önem taşır. Kişi sayısına bağlı şekilde yemek hazırlığı yapılan mutfaklar, böylelikle işlevsel ürünler ile donatılmış olur. Lav Truva 6’lı orta boy kase, sahip olduğu boyut ile yeterli düzeyde yiyecek alma kapasitesine sahiptir. Ayrıca altı tane olması sebebi ile kahvaltı ve yemek takımlarının yanı sıra rahatlıkla tercih edilebilir. 6’lı orta boy kase, cacık ve komposto gibi içeceklerin sunulmasında yardımcı olduğu gibi çorba gibi sıvı yiyeceklerin de sofrada yer almasına yardımcı olur. Çay ve kahve saatlarine de kolaylıkla eşlik edebilecek olan Truva 6’lı orta boy kase, çeşitli kuruyemişleri koyabilmek için tercih edilebilir. Farklı şekillerde kullanıma uygun olan bu ürünlerin sunduğu avantajlar sayesinde mutfak hazırlıklarınız noktasında kolaylık elde edebilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikleri ile Lav Truva Kase

Öne Çıkan Özellikleri ile Lav Truva Kase

Mutfaklarda yer alan ve kullanımı yaygın olan ürünler arasında bulunan Lav Truva 6’lı orta boy kase LV-TRU264F kodu ile müşterilerin beğenisine sunulur. Ürün, taban kısmından yukarı doğru hafif genişleyen yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sunar. Ayrıca sağlam yapısının yanı sıra 55 mm yüksekliğe ve 310 ml hacme sahiptir. Lav Truva 6’lı orta boy kase yorumları, ürünün boyut bakımından müşterileri memnun ettiğini ortaya koyar. Siz de bu yorumları okuyarak detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çorba sunumu için tercih edilebilen bu ürünler, salata kasesi olarak da kullanılır. Lav Truva 6’lı orta boy kase fiyatları ile orantılı şekilde sunulan özellikler ve fırsatlar müşterilerin dikkatini çekerek ürüne olan ilgisini artırır. Trendyol üzerinden rahatlıkla temin edebileceğiniz bu ürünler sayesinde sunumlarınıza kendi tarzınızı yansıtabilir, sofra düzeninizi kolaylıkla sağlayabilirsiniz.