Lava Demir Döküm 28 Cm Metal Kulplu Kızartma Tavası Lvecoytv28 Fma05045

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 saat 46 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 46 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.549,90 TL

Ürün Bilgileri

Lava Demir Döküm 28 Cm Metal Kulplu Kızartma Tavası Lvecoytv28 Fma05045

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: world_decorr Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ŞEMSİ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4614703500000001 Vergi Kimlik Numarası: 2770630147
    Bu ürün world_decorr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lava Demir Döküm 28 Cm Metal Kulplu Yuvarlak Kızartma Tavası LVECOYTV28 Pişirme ve ECO Serisi Ürünü'dür Kolay temizlenir Çevre dostudur Tüm ocak ve fırınlarda kullanılabilir Mikrodalga fırında kullanılmaz Lezzetli pişirir Besin değerlerini korur Sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tutar Dış Ölçüleri: W=32,5 cm L=46,4 cm H=6,1 cm İç Ölçüleri: Ø=28 cm H=4,7 cm Hacim: 2,30 Litre Porsiyon: 2-3 Kişilik Ağırlık(kg): 2,74 Kg 1 kat emaye kaplama, 1 kat fırınlamaya sahiptir. kutusu içerisinde gönderilmektedir. Ürünümüz son derece doğal, sağlıklı ve dayanıklıdır. Muhteşem lezzette yemekler yapmanız için üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Kızartma Tavası
  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Materyal Emaye
Geri Bildirim Ver

Lava Lvecoytv28 Demir Döküm 28 Cm Metal Kulplu Kızartma Tavası Çeşitleri Trendyol'da!

Kızartma ve pişirme işlemleri için pek çok farklı mutfak gereci mevcuttur. Lava 28 cm döküm demir metal kulplu yuvarlak kızartma tavası da bunlardan biridir. Ürünün yardımıyla lezzetli yiyecekler pişirebilirsiniz. Lava 28 cm döküm demir metal kulplu yuvarlak kızartma tavası pek çok kişi tarafından beğenilir. Bu ürünü kullanarak birden fazla çeşitte yiyeceği pişirmek mümkündür. Tavanın üzerinde bulunan özel kaplama son derece kullanışlıdır. Üründe pişirdiğiniz yiyecekler yüzeye yapışmaz. Böylelikle besinler zarar görmez. Ayrıca söz konusu mutfak gerecini temizlemek de bir hayli kolaylaşır. Lava 28 cm döküm demir metal kulplu yuvarlak kızartma tavası genel özelliklerinden bazıları şu şekilde:

  • Dış Ölçü: 32.5 x 46.4 x 6.1 cm, çap 28 cm
  • Renk: Siyah
  • Kaplama: Emaye

Lava Demir Döküm Kızartma Tavasının Özellikleri Nelerdir?

Lava Demir Döküm Kızartma Tavasının Özellikleri Nelerdir?

Lava demir döküm 28 cm siyah emaye metal kulplu kızartma tavası pek çok farklı özelliğe sahiptir. Ürünün ayırt edici yanlarından biri hem kısık hem de yüksek ateşe dayanıklı olmasıdır. Böylelikle Lava 28 cm döküm demir metal kulplu yuvarlak kızartma tavasını farklı ısı ayarları gerektiren pişirme işlemleri için de sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ürünün özelliklerinden bir diğeri ise %100 geri dönüştürülebilir oluşudur. Ürün atık hâline geldikten sonra eritilir ve çeşitli alanlarda yeniden kullanılabilir. Tavanın bu yanı kullanıcılar tarafından beğenilir. Mutfak gereci sağlığa zararlı maddeler içermemesiyle de tercih sebebidir. Lava 28 cm döküm demir metal kulplu yuvarlak kızartma tavası yapışmayı önleyici özel kaplamasıyla pratik bir kullanım sunar. Böylelikle pişirdiğiniz et ya da tavuk gibi yiyecekler mutfak gerecinde iz bırakmaz.

Lava Demir Döküm Kızartma Tavası Kaliteli midir?

Lava döküm 28 cm kızartma tavası son derece kaliteli bir üründür. Mutfak gereci uzun süreli kullanım için özel olarak tasarlanmıştır. Ürün döküm demirden imal edilir ve 3 kat emaye kaplamalıdır. Tavanın yüzeyinde çift fırınlama tekniğinden yararlanılmıştır. Söz konusu mutfak gereci, üretiminde kullanılan materyaller sayesinde oldukça sağlamdır. Lava 28 cm döküm demir metal kulplu yuvarlak kızartma tavası ısıyı uzun süre muhafaza eder. Böylelikle yiyecekler lezzetini kaybetmeden baharat ve soslama işlemleri yapılabilir. Ürünü buzdolabında muhafaza etmek mümkündür. Tava soğuyarak yemeğin çok daha taze kalmasını sağlar. Mutfak gereci pişirme işlemi sırasında malzemelerin besin değerlerini korur. Çevre dostu olan tava kanserojen materyaller içermez. Ayrıca söz konusu ürün kolaylıkla temizlenebilir. Mutfak gerecinin yapışmaz yüzeyi yiyecek kalıntıları ve yanık izlerinin oluşmasını engeller.

Lava Demir Döküm Kızartma Tavası Nasıl Kullanılır?

Lava döküm demir 28 cm yuvarlak kızartma tavası kolaylıkla kullanılabilen bir üründür. Söz konusu mutfak gereci tamamen dökümdür ve tek parça hâlindedir. Ürünle lezzetli yemekler pişirdikten sonra gelen temizlik aşaması yorucu değildir. Lava 28 cm döküm demir metal kulplu yuvarlak kızartma tavasını kolayca kirlerden arındırabilirsiniz. Örneğin yanmış olan ürünü temizlemek için karbonattan yararlanmak mümkündür. Tavaya tozu ekleyip ardından sıcak su koyabilirsiniz. Sonrasında sıvıyı kaynatabilirsiniz. Böylelikle yanık izleri ve yiyecekler yumuşayacaktır. Ardından su ve sabun ile temizlik işlemine devam edebilirsiniz. Yağın yanması durumunda ise öncelikle sıvıyı farklı bir kaba boşaltabilirsiniz. Sonrasında tavaya beyaz sirke ve su ekleyerek bunları bir süre boyunca kaynatabilirsiniz. Ürün tüm bu işlemlerin ardından sabunla temizlenmek için uygun olacaktır. Dilerseniz Lava 28 cm döküm demir metal kulplu yuvarlak kızartma tavası yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı pişirme gerecini Trendyol üzerinden satın alabilir ve lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz.