Lava Döküm Karnıyarık Tenceresi 28 Cm

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.789 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.915 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lava Döküm Karnıyarık Tenceresi 28 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: crkelektronik Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5000519631
    Bu ürün crkelektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *3 kat emaye kaplama *2 kat fırınlama *Trendy Kapak *Taban kalınlığı 5 mm, *Kenar kalınlığı 4 mm *Kapasite 3,51 Litre *Porsiyon 4-6 Kişi *Ortalama Ağırlık 5,00 kg

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Materyal Emaye
  • Renk Kırmızı
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Lava Döküm Karnıyarık Tenceresi 28 cm

Tencere çeşitlerine mutfaklar başta olmak üzere günlük hayatta birçok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve sağlam tasarıma sahip olan Lava döküm karnıyarık tenceresi 28 cm büyük beğeni toplar. Aynı zamanda yemek yapma işlemlerinin yapımını kolaylaştıran bu ürün sıklıkla tercih edilir. Kaliteli özellikleriyle Lava karnıyarık tenceresi sizi her anlamda memnun eder. 3 kat emaye kaplama olan karnıyarık tenceresi uzun süre kullanım avantajı sunar. Ayrıca üretilirken 2 kat fırınlama işlemi görmesi ürünün yüksek ateşte zarar görmesini engeller. 5 mm taban kalınlığı ve 4 cm kenar kalınlığına sahip olan ürün yemeklerinizin sağlıklı pişmesine yardımcı olur. 3.51 litre hacme sahip bu ürün ile yaklaşık 4-6 kişilik yemekler yapılabilir. 5 kg ağırlığı ile oldukça sağlam bir karnıyarık tenceresidir.

  • 3 kat emaye kaplama
  • 3.51 litre
  • 5 mm kalınlık

Lava Döküm Karnıyarık Tenceresi Kırmızı 28 cm Özellikleri

Lava Döküm Karnıyarık Tenceresi Kırmızı 28 cm Özellikleri

Uzun ömürlü ve sağlam mutfak ürünleri ve tencereler her zaman ön plana çıkar. Lava karnıyarık tenceresi 28 cm sayesinde ihtiyaç duyulan her an mutfakta kolaylıkla yemek yapılabilir. Hem ocak hem de fırın sıcaklığına dayanıklı bu ürün sıklıkla tercih edilir. Kaliteli özelliklere sahip bu tasarım, 3 kat emaye kaplama olması sebebiyle uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Buna ek olarak 2 kat fırınlama yapılması ürünün sağlamlığını da arttırır. Ürün bu avantajı sayesinde oldukça dayanıklı bir hal alır ve yemekleri de sağlıkla pişirir. 5 kilogram ağırlığa sahip olan Lava döküm karnıyarık tenceresi kırmızı 28 cm trendy model üst kapağa sahiptir. 5 mm taban ve 4 mm kenar kalınlığına sahip bu ürün, ısıyı muhafaza ederek hem pişirme esnasında hem sonrasında yemeklerin sıcak kalmasına yardımcı olur.

Lava Döküm Karnıyarık Tenceresi Kırmızı Avantajları

Lava Döküm Karnıyarık Tenceresi Kırmızı Avantajları

Evde veya restoranlarda hızlıca ve sağlıklı yemekler pişirmek isteyebilirsiniz. Bu kullanışlı tencere sayesinde kısa bir süre içerisinde istediğiniz pişirme işlemini yapabilirsiniz. Sağlam ve dayanıklı bu tencere, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanabilmenize olanak tanır. 3 kat emaye kaplama olması tasarımı oldukça sağlam yapar. Buna ek olarak 2 kat fırınlama işlemi gören ürün, yüksek ısıya karşı oldukça dayanıklı olur. Bu sayede hem ocakta hem de fırında rahatlıkla kullanabilirsiniz. 3.51 litre hacme sahip olan kırmızı karnıyarık tenceresi ile 4-6 kişilik yemekleri rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. 5 mm taban kalınlığı ve 4 mm kenar kalınlığı tencerenin içerisindeki yemeği hem pişirme esnasında hem de sonrasında sıcak tutmasına yardımcı olur. Lava döküm karnıyarık tenceresi kırmızı 28 cm yorumlarına bakıldığı zaman müşterilerin tencereden oldukça memnun oldukları gözlemlenebilir.

Lava Döküm Karnıyarık Tenceresi Kırmızı 28 cm Fiyatları

Lava Döküm Karnıyarık Tenceresi Kırmızı 28 cm Fiyatları

Lava döküm karnıyarık tenceresi kırmızı 28 cm fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu tencere modeli mutfaklarda hızlıca ve sağlıklı yemek pişirme işlerinize yardımcı olur. 3.52 litre kapasitesi ile oldukça fazla bir hacme sahiptir. Bu tencere ile 4-6 kişilik misafirlerinize rahatlıkla yemek yapabilirsiniz. Tencerenin 4 mm kenar kalınlığı ve 5 mm taban kalınlığı bulunur. Bu kalınlıklar sayesinde tencere, pişirme sırasında ve sonrasında da ısıyı içeride tutmaya devam eder. 3 adet emaye kaplama olan tencere uzun süre kullanım avantajı sunar. Buna ek olarak 2 kat fırınlama yapılması tencerenin ısıya karşı olan dayanıklılığını arttırır. Şık kırmızı renk seçeneği günlük pişirme işlerinizde de kullanıma imkan verir. Kaliteli özellikleri ve uzun ömürlü kullanım avantajı ile öne çıkan bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.