Lava Tava Demir Döküm Yuvarlak 20 Cm Kulplu Kırmızı Fma08522 266Xseri

789 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.032 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lava Tava Demir Döküm Yuvarlak 20 Cm Kulplu Kırmızı Fma08522 266Xseri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Poyraz ticaret Satıcı Ünvanı: NERMİN BALPAZARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1390634432
    Bu ürün Poyraz ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demir döküm yuvarlak 20 cm kulplu tava kırmızı fma08522 - Lava döküm yuvarlak kulplu tava çap 20cm. - kırmızı lava demir döküm yuvarlak 20 cm kulplu tava kırmızılava yuvarlak kulplu tava çap(ø) 20 cm detayları dış ölçüsü : W=21,0 cm l=27,0 cm h=5,5 cm iç ölçüsü : Ø=20 cm h=3,5 cm kapasite : 0,83 lt porsiyon : 2 ağırlık (ort.) : 1,3 kg ürün tanımı: Yuvarlak kulplu tava. Çap(ø)20cm. Malzeme kaplama: 3 kat emaye kaplama, 2 fırınlamış malzeme kalınlıkları: Taban=3mm. Kenar=3,5mm kaplama emaye parça sayısı 1 tava ebatı 20 cm tava sayısı tekli türü yumurta sahanı ürün rengi kırmızı - 10 10 . - 5 - -

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Wok Tava
  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver

Lava Demir Döküm Yuvarlak 20 cm Kulplu Tava Kırmızı

Eriyen demirin tek parça halinde tava kalıbına dökülmesiyle döküm tava elde edilir. Döküm tavalar uzun süre ısıyı korurken aynı zamanda her yere eşit sıcaklığı ulaştırır. Lava Demir Döküm yuvarlak 20 cm kulplu tava kırmızı kalın tabana sahiptir. Bu sayede ısıyı kolay bir şekilde iletir. Ürünü kullanarak kısık ateşte et, yahni, güveç yemeklerini lezzetli bir şekilde pişirebilirsiniz. Ürün, yüksek emaye kaplama kaplamadan oluşur. Kaliteli döküm malzemesinden üretilir ve uzun süreli kullanım ömrü sunar. Tüm ocak ve fırın tipleri ile uyumlu olarak yemek hazırlar. Bulaşık makinesinde kolay bir şekilde temizlenir. Mühürleme işlemine uygun olarak tasarlanan yüzeyi etleri mangal tadında pişirir. Sağlıklı ve lezzetli yemek pişirmeyi sağlayan ürünü kolay temizleme özelliği için mutfağınızda tercih edebilirsiniz.

  • Demir döküm
  • Yüksek emaye kaplama
  • Kulplu tava

Kaliteli Lava Demir Döküm Yuvarlak 20 cm Kulplu Tava Kırmızı

Kaliteli Lava Demir Döküm Yuvarlak 20 cm Kulplu Tava Kırmızı

Demir döküm yuvarlak 20 cm kulplu tava kırmızı tava ısıyı uzun süre muhafaza etme özelliğiyle öne çıkar. Tavanın her bölgesine ısıyı eşit bir şekilde iletir. Yüksek ısılara karşı dayanıklıdır. Tavanın yüzeyi ve ağır tabanı 2 kat emaye kaplamasına sahiptir. Emaye kaplama, metal oksitlerin ve camın eritilerek cila olarak kullanılmasıdır. Kaplama sonrası ürünün dayanıklı ve sert bir yapıya sahip olur. Mikrop tutma ve paslanma gibi problemlerin oluşumunu engeller. Oluşan kaygan yüzey yapışmaların önüne geçerken kolay temizleme özelliği sunar. Kaplamanın aşınmasını önlemek ve ürünün kullanım ömrünü uzatmak için tahta kaşık kullanabilirsiniz. Yuvarlak 20 cm kulplu tava kırmızı 20 santimetre genişliğe sahiptir. Et, sebze ve sulu yemeklerin yapımına uygun olarak tasarlanır. Fırınların içerisinde kullanıma uygundur. Demleme yöntemiyle lezzetli yemekler hazırlayabileceğiniz ürünü uzun süreli kullanım özellikleri için mutfağınızda kullanabilirsiniz.

Kaliteli Lava Demir Döküm Yuvarlak 20 cm Kulplu Tava Kırmızı

Kaliteli Lava Demir Döküm Yuvarlak 20 cm Kulplu Tava Kırmızı

Et ve tavuk yemeklerinin lezzetini artırmak ve yapışmadan pişirmek için döküm tava kullanılır. Lava marka 20 cm demir döküm kırmızı tava ısıyı yemeğin her kısmına eşit iletir. Tüm ısı kaynaklarına uygun olarak tasarlanan ürün aynı zaman da fırın kullanımına da uygundur. 2 kat emaye kaplamadan oluşan tavanın yüzeyi kir ve leke tutmaz. Bu sayede kolay bir şekilde elinizde veya bulaşık makinesinde yıkayarak temizleyebilirsiniz. Lava Demir döküm yuvarlak 20 cm kulplu tava kırmızı kullananlar ürünü sağlıklı pişirme özelliği için tercih eder. Ürünün iç kısmı yiyeceklerle etkileşime girmez ve besin değerinin kaybolmasını engeller. Sağlığa zararlı maddeler içermez. Endüstriyel kullanıma uygun olarak tasarlanır. Eti kısık ateşte mangal tadında pişirir. Tüm fırın ve ocaklarla uyumlu olarak çalışan ürünü kolay temizleme özelliği için tercih edebilirsiniz.

Lava Demir Döküm Yuvarlak 20 cm Kulplu Tava Kırmızı Fiyatı

Lava Demir Döküm Yuvarlak 20 cm Kulplu Tava Kırmızı Fiyatı

Mühürleme özelliğiyle öne çıkan tava etin suyunu muhafaza ederken, yiyeceklerin besin değerini kaybetmesini engeller. Polisajlanmış dış yüzeyi ürünün parlak kalmasını sağlar. Kaliteli demir döküm malzemesinden üretilen tava uzun süreli kullanım ömrü sunar. Lava Demir döküm yuvarlak 20 cm kulplu tava kırmızı fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. 20 santimetre genişliğe sahip ürün yuvarlak forma sahiptir. Bu sayede sulu yemeklerinizi tava da kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Kırmızı renkte üretilen tava mutfağa şık hava katar. Demleme yöntemi yemeklerin lezzetini arttırır. ISO 9001 kalite standartlarına uygun olarak tasarlanır. Emaye kaplamadan oluşan yüzeyi mikrop tutmama özelliğine sahiptir. Makinede yıkayarak kolay bir şekilde temizlenir. Pişirme kolaylığı sağlayan Lava Demir döküm yuvarlak 20 cm kulplu tava kırmızı yorumları ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.