4
Tava kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Lava Döküm Dikdörtgen Izgara Tavası Döküm Demir Yekpare Çift Kulplu Ölçü 26x32cm.

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
937,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lava Döküm Dikdörtgen Izgara Tavası Döküm Demir Yekpare Çift Kulplu Ölçü 26x32cm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burak Züccaciye Satıcı Ünvanı: FAHRİ ÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2854617632400019 Vergi Kimlik Numarası: 6620140606
    Bu ürün Burak Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LAVA Döküm Izgara Tava ile mangal keyfini mutfağa taşıyın! Mangal lezzetinde bir et için, LAVA Döküm Izgara Tava’nızı, yağ, su vb. maddeleri koymadan yüksek ateşte ısıtarak başlayınız. Dökümünüz yeteri kadar ısındıktan sonra kısık-orta ateşe alarak etlerinizi veya sebzelerinizi mühürlemeye başlayabilirsiniz. Etlerinizi veya sebzelerinizi çevirirken çatal gibi yüzeyi delebilecek araçlar yerine, masa kullanarak kurumalarini önleyebilirsiniz. LAVA ile pişirme ocakta başlar fırında biter. Uzun sure sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tutma özelliği sayesinde sofrada ailenizle ve arkadaşlarınızla buluşur. Isı kaybının hızlı yaşanabileceği açık hava alanlarında da dostunuzdur. LAVA’nızı açık ateş dahil, mikrodalga dışında her pişirme metodunda kullanabilirsiniz. Yüksek emaye kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde LAVA’nız uzun yıllar vazgeçilmeziniz olacak. Emaye teknolojisi sayesinde LAVA’nızı gönül rahatlığıyla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz
  • ancak deterjanlardaki kimyasallardan arındırmak amacıyla ek durulama yapmayı unutmayınız. LAVA ile pişen yemeklerin lezzeti, LAVA’nın ağırlığında gizli. Yenilikçi teknolojisi ve tasarımı ile LAVA Döküm Izgara Tava’nız ısıyı tutar ve de eşit bir şekilde dağıtılır. Bu sayede mühürleme yöntemiyle mangal lezzetinde yemekler ile buluşurken, kısık ateşte uzun sureli pişirme de yapabilirsiniz. Enerji tasarrufuna teşvik eden LAVA’nız, hem çevrenin hem de cebinizin dostudur. LAVA Döküm Izgara Tava’nız, mühürleme yöntemi ile sizi ağız sulandıran yemeklerle buluştururken, istenmeyen su salınımını önleyerek besin değerlerinin kaybolmasını engeller. %100 geri dönüştürülebilir ve kanserojen içermeyen LAVA’nız, sağlıklı yaşam ve sürdürülebilir bir çevre için mutfağınızda atabileceğiniz bir adımdır.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Sac Tava
  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Materyal Döküm
  • Boyut/Ebat 26 x 32
  • Renk Renksiz
Geri Bildirim Ver

Lava LV ECO GT 2632 T3 26 x 32 cm Döküm Izgara Tava

Et, balık ve sebze gibi birçok yiyeceği kolayca pişiren Lava 2632 T3 26×32 cm Lv Eco Gt döküm ızgara tavası, ergonomik tasarımıyla dikkat çeker. Dikdörtgen yapısıyla daha fazla yiyeceği aynı anda pişirme imkânı sunan Lava ızgara tavası, tamamen demir döküm malzemeden üretilir. Fiyat performans açısından oldukça ideal bir ürün olan döküm tava, evlerde ızgara lezzetini yakalama fırsatı sunar. Kullanımı pratik ve ergonomik olan bu tava modeli, istenen tüm yemek çeşitlerini hazırlamak için tercih edilebilir.

  • Marka: Lava
  • Malzeme: Demir Döküm
  • Renk: Siyah

Lava 26x32 cm Lv Eco Gt 2632 T3 Döküm Izgara Tava Özellikleri

Lava 26x32 cm Lv Eco Gt 2632 T3 Döküm Izgara Tava Özellikleri Nelerdir?

Ölçüleri 26×32 cm olan ızgara tavasında kaplama ve benzeri malzemeler bulunmaz. Orta boylarda değerlendirilen bu ürün, sıcağı içine hapsederek uzun süre aynı ısıyı korur. Özellikle et ve balık türündeki besinleri pişirmek için tercih edilen Lava 2632 T3 26×32 cm Lv Eco Gt döküm ızgara tavası, mühürleme işlemi için ideal sıcaklığı sağlar. Üzerinde ızgara izi oluşturacak şekilde çizgiler bulunan bu ürün, etin tamamen mühürlenmesini sağlayarak suyunu salmasını engeller. Özellikle ızgara izi oluşturmak ve etin daha lezzetli hâle gelmesini sağlamak amacıyla kullanılan demir döküm tava modeli, toplamda 4,5 kg ağırlığındadır. Lava 2632 T3 26×32 cm Lv Eco Gt döküm ızgara tavasının fiyatı, ürünün kalitesine kıyasla oldukça ekonomiktir. Günlük kullanım için yeterli genişliğe sahip olan döküm tava, etin aynı oranda pişmesini sağlar.

Lava 26x32 cm Lv Eco Gt 2632 T3 Döküm Izgara Tava Dayanıklı mıdır?

Lava 26x32 cm Lv Eco Gt 2632 T3 Döküm Izgara Tava Dayanıklı mıdır?

Lava kalitesiyle hazırlanan döküm ızgara tavası, mangal lezzetini tüm yemeklere kazandırma fırsatı sunar. Kullanımı oldukça pratik olan döküm tava, taşıma kolaylığı sağlayan 2 adet sapa sahiptir. Tamamen metal malzemeden hazırlanan ve sağlığa zararlı hiçbir kimyasal içermeyen döküm tava, uzun yıllar kullanılabilecek kadar dayanıklıdır. Yüksek ısı altında ideal sıcaklık seviyesine ulaşan Lava 26×32 cm metal saplı döküm ızgara tavası, yemeklerin daha lezzetli şekilde pişirilmesine olanak tanır. Toplamda 2,7 litrelik iç hacme sahip olan döküm ızgara tavası, demir kaşık ve metal ürünlerin temas etmesine karşı dayanıklıdır. Temizliği için tel sünger kullanılan ürün, gerekli bakımların yapılması durumunda deforme olmaz.

Lava Gt 2632 T3 Döküm Izgara Tava Çok Amaçlı Kullanıma Uygun mudur?

Lava 2632 T3 26×32 cm Lv Eco Gt döküm ızgara tavası, ergonomik tasarımı sayesinde istenen her ortamda kullanılabilir. Ocakta, fırında, mangalda ve doğrudan ateş üzerinde kullanıma uygun olan döküm tava modeli, ısıya karşı dayanıklıdır. Yüksek sıcaklıkta ideal şekilde ısınan ve yemeklerin daha iyi şekilde pişmesini sağlayan döküm ızgara tavası, işlevsel bir üründür. Özellikle doğrudan ateşle temasa uygun materyalden hazırlanması döküm tavanın donanımını arttırır. Kullanım öncesinde en az 5-6 dakika boyunca ocakta tutulması gereken Lava 26×32 cm siyah döküm ızgara tavası, geç ısınıp soğumasıyla bilinir. Isıyı içine hapsettikten sonra uzun süre muhafaza eden döküm tava modeli, et ve diğer ürünlerin şoklanarak kızarmasını sağlar. Mühürleme işlemi için yeterli sıcaklığa erişen döküm tava, et üzerinde ızgara izleri oluştururken suyunun içinde kalmasına olanak tanır. Lava 2632 T3 26×32 cm Lv Eco Gt döküm ızgara tavasının yorumlarında ürün hakkında yapılmış tüm değerlendirmeler şeffaf şekilde sıralanır. Trendyol üzerinden ürünü sepete ekledikten sonra hemen sipariş oluşturabilirsiniz.