Lava Kırmızı Çok Amaçlı Yayvan Döküm Tencere Çap 28

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.717 TL

Ürün Bilgileri

Lava Kırmızı Çok Amaçlı Yayvan Döküm Tencere Çap 28

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burak Züccaciye Satıcı Ünvanı: FAHRİ ÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2854617632400019 Vergi Kimlik Numarası: 6620140606
    Bu ürün Burak Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırmızı Çok Amaçlı Yayvan Döküm Tencere Çap 28 - Lava Çok Amaçlı Yayvan Döküm Tencere Kırmızı Çap:28 Cm 3 kat emaye kaplamalı Döküm Demir, Taban: 5mm. Yan yüzeyler: 4mm. / Çap: 28 cm 3,4 lt. 4-6 kişilik / 6,41 kg yan kulpları ovaldir. - 10 10 . - 5 - - -

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Materyal Döküm
  • Renk Kırmızı
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Lava Kırmızı Çok Amaçlı Yayvan Döküm Tencere Çap 28

Lezzetli yemekler için mutfaktaki önemli gereçlerden biri tenceredir. Tencere sayesinde yemeğin pişme süresini ve derecesini ayarlamak kolaylaşır. Doğru tencere seçimi ile dilediğiniz yemeği pişirmek pratik ve keyifli bir hale gelir. Tadı kıvamında, sağlıklı yemekler pişirmek için döküm tencereler sık tercih edilen tencere çeşitlerindendir. Döküm demir, tüm pişirme teknikleri için uygun özellikte olduğundan birçok farklı yemek pişirmenizi sağlar. Döküm tencerelerin belirgin özelliklerinden biri ısıyı eşit şekilde tüm yüzeye yaymasıdır. Bu sayede uzun pişirme gerektiren yemeklerde bile istediğiniz sonucu almış olursunuz. Siz de Lava kırmızı çok amaçlı yayvan döküm tencere çap 28 ile diledğiniz lezzette yemekler pişirerek mutfakta geçirdiğiniz vakti keyifli hale getirebilirsiniz.

  • Isıyı eşit şekilde yayma
  • Sağlıklı yemekler
  • Tüm yemekler için uygun iç yüzey

Lava Döküm Tencere ile Lezzetli Yemekler

Lava Döküm Tencere ile Lezzetli Yemekler

Lava çok amaçlı yayvan tencereler çap(ø)28 cm ile birçok yemeği istediğiniz derecede ve lezzette pişirmeniz mümkün olur. Çorba, ızgara, rosto, pilav güveç gibi ana yemeklerin yanında kek, kiş ve ekmek gibi hamur işi ve tatlılar için de bu döküm tencereden yararlanabilirsiniz. Ayrıca ısıyı eşit şekilde yayma özelliği sayesinde uzun süre pişirme işlemi gerektiren zeytinyağlı, güveç, yahni türü yemekleri rahatlıkla pişirebilirsiniz. Bu tencereyle pişirilen et ve sebzeler ise köz tadında olur ve ızgara lezzetini yakalamış olursunuz. Bunun yanında döküm tencere ve tavalarda pişirilen et yüzeye yapışmaz çünkü döküm yüzey, yüksek ısılara çıkabilir. Yüksek ısı sayesinde hızla mühürlenen et, bir an yüzeye yapışsa bile yüzeyindeki nem gidince kendini toplar. Bu tencereyi tercih ederek mutfakta size yardımcı olacak önemli mutfak gereçlerinden biri ile tanışmış olursunuz.

Lava Kırmızı Çok Amaçlı Yayvan Döküm Tencere Yorumları

Lava Kırmızı Çok Amaçlı Yayvan Döküm Tencere Yorumları

Bu ürün sayesinde pişirdiğiniz yemeklerde aroma, mineral ve vitamin kaybı yaşamazsınız. Tencerenin özel tasarım kapağı kapandığı anda içerisindeki buhar yoğunlaşarak yemeğe tekrar karışır ve lezzet katar. Pişirilen yemeklerde uygun yöntemler kullanılarak doğru tat ve lezzetler elde edilir. Bunun yanı sıra yemekteki besin öğeleri de oldukça korunmuş olur. Sağlıklı lezzetler ile beslenme düzeninize katkı sağlamış olur ve sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Döküm demir tencerelerde yüksek ısı ile pişireceğiniz yemekler kadar, kısık ateşte uzun süre pişirilen yemeklerde de etkili sonuçlara ulaşılır. Lava 28 cm yayvan döküm tencere, tabanı kalın ve özgül ısısı düşük bir malzeme olan demir dökümden üretilir. Bu malzeme, geri dönüştürülebilir nitelikte ve çevre dostu bir üründür. Isıyı uzun süre koruması ile de enerji tasarrufu yapmış olursunuz.

Lava Kırmızı Çok Amaçlı Yayvan Döküm Tencere Çap 28 Fiyatı

Lava Kırmızı Çok Amaçlı Yayvan Döküm Tencere Çap 28 Fiyatı

Lava kırmızı çok amaçlı yayvan döküm tencere çap 28 fiyatı ürün özellikleri, malzemesi, boyutu ve kalitesi üzerinden belirlenir. Ürün ile ilgili öne çıkan avantajlarından biri de kolay temizlenebilme özelliğidir. Bulaşık makinesinde yıkanabilmesi, ürün yüzeyi üzerinde pişirilen yiyeceklerin yapışma yapmaması pratik bir temizlik yapmanızı sağlar. Ürün, gazlı, elektrikli, katı ya da radyan saclar ile cam-seramik, vitro-seramik, endüksiyon ve gaz, yağ, kömür ya da odunla çalışan ocaklarda kullanılabilir. Lava döküm tencere, sıcaklığı uzun süre muhafaza etmesi ile mutfakta size pratiklik kazandırır. Yemeğinizi pişirdikten sonra tencerenin kapağı kapalı bir şekilde masaya taşıyarak sıcak bir şekilde bekletebilirsiniz. Ürün ile ilgili tüm bu özellikler ve daha fazlası için Lava kırmızı çok amaçlı yayvan döküm tencere çap 28 yorumları kısmına göz atabilir, ürünü inceledikten sonra satın almak için Trendyol avantajlarından faydalanabilirsiniz.