Lava Döküm Yuvarlak Tencere. Folk Çap(Ø) 22cm.

2.016 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lava Döküm Yuvarlak Tencere. Folk Çap(Ø) 22cm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ByTalika Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ÇEVİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2490228413
    Bu ürün ByTalika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LAVA, 9 cm’den 32 cm’e, geniş döküm tencere yelpazesi ile mutfağınızdaki tüm ihtiyaçlarınızda size destek olmaktadir. Özellikle çocuklu ailelerin öğün bazında pişirmeler için vazgeçilmezi rengarenk LAVA 20 cm Derin Trendy Tencere’niz, tüm yemek takımlarına da neşesi! LAVA ile pişirme ocakta başlar fırında biter. Uzun sure sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tutma özelliği sayesinde sofrada ailenizle ve arkadaşlarınızla buluşur. Isı kaybının hızlı yaşanabileceği açık hava alanlarında da dostunuzdur. LAVA’nızı açık ateş dahil, mikrodalga dışında her pişirme metodunda kullanabilirsiniz. Yüksek emaye kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde LAVA’nız uzun yıllar vazgeçilmeziniz olacak. Emaye teknolojisi sayesinde LAVA’nızı gönül rahatlığıyla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz
  • ancak deterjanlardaki kimyasallardan arındırmak amacıyla ek durulama yapmayı unutmayınız. LAVA ile pişen yemeklerin lezzeti, LAVA’nın ağırlığında gizli. Yenilikçi teknolojisi ve tasarımı ile tencereniz, ısıyı tutar ve eşit bir şekilde dağıtır. Bu sayede, geleneksel kısık ateşte uzun süreli pişirme yönteminde mükemmel sonuç verir. Enerji tasarrufuna teşvik eden LAVA’nız, hem çevrenizin hem de cebinizin dostudur. LAVA tencerenizin kapağındaki lezzet damlacıkları, buharlaşarak kaybolabilecek vitamin ve mineralleri, damlacıklar halinde yemeğinize geri kazandırır. %100 geri dönüştürülebilir ve kansorejen içermeyen LAVA’nız, sağlıklı yaşam ve sürdürülebilir bir çevre için mutfağınızda atabilceğiniz bir adımdır.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver