Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali Ve Nektarin Duş Jeli 250 ml Listerine Cool Mint Hafif Tat 250ml

108,63 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali Ve Nektarin Duş Jeli 250 ml Listerine Cool Mint Hafif Tat 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saldoscare Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Saldoscare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali ve Nektarin Duş Jeli 250 ml + Listerine Cool Mint 250 ml - Le Petit Marseillais beyaz şeftali ve nektarinleri, cömert Akdeniz güneşi altında olgunlaştıkları yaz aylarında toplanır. Güneşin sıcaklığıyla dolan bu meyveler, renkli, tatlı ve sulu görüntüleri ile çok sevilir. Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali ve Nektarin Duş Jeli, ferah ve iştah açıcı bir kokuya sahip hafif köpüğü ile cildinizi nazikçe temizler. Cilt ile uyumlu pH seviyesi / Dermatolojik olarak test edilmiştir / Biyolojik olarak ayrışabilen içerikler / Bitkisel kaynaklı nemlendirici ile zenginleştirilmiştir. LISTERINE® COOL MINT'in etkinliği klinik olarak kanıtlanmış günlük kullanıma yönelik bir ağız bakım ürünüdür. Diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığında, diş fırçasının ulaşamadığı alanlarda dahi etkisini gösterir. İçerdiği esansiyel yağlar ve ferahlatıcı nane aroması sayesinde taze bir nefese sahip olmanızı sağlar. Günde iki kez diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığında LISTERINE® COOL MINT benzersiz formülü ile plak oluşumunu azaltır ve nefesinizin tazelenmesine yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver