Leader Fiat Egea Sedan 3d Havuzlu Paspas 2015-2020 Arası+bagaj Havuzu Ikili Set

1.198 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
350 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.273 TL
300 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL

Ürün Bilgileri

Leader Fiat Egea Sedan 3d Havuzlu Paspas 2015-2020 Arası+bagaj Havuzu Ikili Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUMSAL YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: KUMSAL YEDEK PARÇA AKSESUAR OTOMOTİV VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0592030833600010 Vergi Kimlik Numarası: 5920308336
    Bu ürün KUMSAL YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aracınıza ait birebir uyumlu 3D havuzlu paspas. * Ürünümüzü direk aracınıza koyarak kullanmaya başlayabilirsiniz. * A kalite malzeme kullanıldığı için koku yapmaz. * Görseldeki ürün temsilidir.Ürün aracınıza birebir uyumlu olarak gelecektir. * Ürünümüz pu+kauçuk malzemeden üretilmiştir. * Aşınmaya dayanıklı hammadde sayesinde uzun süre delinmeden kullanabilirsiniz. * Ürünümüz piyasadaki diğer havuzlu paspasların aksine ince olmadığı için delinmeye karşı dayanıklıdır. * Ürünümüzün kalitesi kalınlığı ve ağırlığından anlaşılmaktadır. * Ürünümüzün 4 cm yüksekliğindeki duvarları kir ve pisliği içinde tutarak aracınızın halısını her türlü su, kar, çamur, toz ve topraktan korumaktadır. * yıkanarak kolayca temizlenmektedir. * Alerjik ve kanserojen madde içermez. * Ürün tamamen kendi üretimimiz olup, çin üretimi paspaslardan farklıdır. * Geri dönüştürülebilir doğa dostu malzemeden üretilir.Oto Paspas Havuzlu Paspas 3D Paspas Kaucuk Oto Paspas Unıversal Paspas Araca Özel Paspas 3D Oto Paspas Oto Aksesuar Otomobil Araç İçi Aksesuar Araç İçi Paspas Model Uyumlu Kesilebilir Otomotiv Paspas Takımı Oto Paspas Takımı 3D Havuzlu Paspas Yumuşak Kokusuz Kaymaz Tırtıklı Araba Paspası Oto Yedek Parça Siyah Oto Aksesuar Paspas Araç Paspası 3D Uyumlu 3D Unıversal 5 Parça Paspas Oto Aksesuar

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat Egea
  • Paspas Türleri Havuzlu
  • Ürün Özelliği 3D
Geri Bildirim Ver

Leader 123SİYAH 2015-2021 Arası Redline Xperformance Fiat Egea Sedan 3D Paspas ve Bagaj Havuzu Tam Set

Otomobil bakımı, araçların ömrünü uzatır. Motorun, iç aksamın ve döşemelerin temizliği, meydana gelebilecek olan deformasyon belirtilerinin önüne geçer. Leader Fiat Egea Sedan paspas ve bagaj 3D havuzlu tam set ile otomobilinizin içinin sürekli olarak temiz kalmasını sağlayabilirsiniz. Bu ürün, kolay bir kullanım imkânı sunduğu için pek çok kişinin favorileri arasında yer alır. Araç paspasları ve bagaj havuzları, standart ölçülere sahip değildir. Fiat Egea Sedan paspas ve bagaj havuzu söz konusu otomobilin iç kısmının boyutları göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Yüzeye tam olarak oturduğu için sıklıkla tercih edilen Leader Fiat Egea Sedan paspas ve bagaj havuzu seti yolcuların konforsuz hissetmesine neden olmaz. Bu ürün, herkes tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

  • Malzeme: Plastomer
  • Kullanım: Aracın içi ve bagaj bölümü
  • Renk: Siyah

Leader Fiat Egea Sedan Paspas Ve Bagaj Havuzu Özellikleri

Leader Fiat Egea Sedan Paspas Ve Bagaj Havuzu Özellikleri

Leader Fiat Egea Sedan paspas ve bagaj 3D havuzlu tam setin üretim malzemesi plastomerdir. Bu madde ise propilenden üretilir. Söz konusu materyalin üretim aşamasında karışıma eklenen diğer bileşenler, plastomerin sertlik ve elastikiyet derecesini belirler. Leader Fiat Egea Sedan paspas ve bagaj 3D havuzlu tam sette kullanılan malzeme de farklı bileşenler içerir. Paspasların konforlu bir kullanım imkânı sunması için yumuşak bir yapıya sahip olması gerekir. Bagaj havuzunda ise sertleştirilmiş plastomer tercih edilir. Bu ürün, dayanıklı materyaller kullanılarak imal edildiği için kolay kolay deforme olmaz. Sıcaklık ve basınç değişimlerinden etkilenmeyen Leader Fiat Egea Sedan paspas ve bagaj 3D havuzlu tam set, beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı fazlası ile karşılar.

Leader Fiat Egea Sedan Paspas Ve Bagaj Havuzu Kaliteli mi?

Leader Fiat Egea Sedan Paspas Ve Bagaj Havuzu Kaliteli mi?

Bu ürünün kalitesini gözler önüne seren unsurlar hem üretim malzemesidir hem de pratikliktir. Aracınızın içine yerleştireceğiniz paspaslar, çamura ve sıvılara karşı dayanıklıdır. Bu ürün, otomobilin zeminine tam olarak oturduğu için paspasların kenarlarından su akmaz. Bu hem hijyenik hem de konforlu bir kullanım imkânı sunar. Bahsi geçen paspaslar, belirli aralıklar ile temizlenmelidir. Bu, söz konusu ürünlerin çok daha uzun ömürlü olmasına imkân tanır. Bu işlemi gerçekleştirmek için güçlü kimyasallar barındıran deterjanlar kullanmanız tavsiye edilmez. Leader Fiat Egea Sedan paspas ve bagaj 3D havuzlu tam set, alerjik bir reaksiyona neden olmaz. Ürünün şaft tünelini örten parçası, kirlerin birikmesini önler. Kaliteli malzemelerden imal edilmiş olan iki farklı ürünü barındıran bu set, sıklıkla tercih edilir.

Leader Fiat Egea Sedan Paspas Hangi Modeller İçin Uygundur?

Leader Fiat Egea Sedan Paspas Hangi Modeller İçin Uygundur?

Leader Fiat Egea Sedan paspas ve bagaj 3D havuzlu tam set, söz konusu aracın belirli bir modeli ile uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Bir hayli kullanışlı olan bu ürün, ihtiyacınızı karşılar. Egea paspas ve bagaj havuzunun uyumlu olduğu araçlar, 2015 ila 2021 yılları arasında satışa sunulmuş olan modellerdir. Oldukça ilgi çekici bir görünüme sahip olan bu ürünler, fonksiyonel özellikleri sayesinde öne çıkar. Aracınız Fiat Egea Sedan Redline Xperformance ise paspas ve bagaj havuzunu klipsler aracılığı ile ilgili noktalara tutturabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dilerseniz siz de Leader Fiat Egea Sedan paspas ve bagaj 3D havuzlu tam set yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer araç sahiplerinin bu ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenmeniz mümkün hâle gelir. Çok daha konforlu bir şekilde yolculuk etmenizi sağlayacak olan bu seti, Trendyol'dan satın alabilirsiniz.