Bakmakistersen Starry Projektör Bluetooth Hoparlör Gece Lambası Projeksiyon Led Lazer Lamba

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bakmakistersen Starry Projektör Bluetooth Hoparlör Gece Lambası Projeksiyon Led Lazer Lamba

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Starry projektör hoparlör gece lambası 360 ° dönen projeksiyon efektleri ve 10 ışık modu ile binlerce yıldız veya okyanus dalgası yaratarak odanıza rahatlatıcı bir atmosfer sağlar. Düz veya çok renkli okyanus dalgası aydınlatma efektlerini yansıtabilen yeşil lazer ışığıyla dört rahatlatıcı renk seçeneği (mavi, kırmızı, yeşil, beyaz). Dahili müzik hoparlörlerine sahip bu gece lambası projektörüne telefonunuzu bluetooth üzerinden bağlayabilir veya usb bellekten dilediğiniz müzikleri açabilirsiniz. Yıldızlar müziğe uyumlu bir şekilde dans edecektir. Pil ile veya kablo ile çalışmaktadır. Estetik görüntüsü ile mekanlarınıza şıklık katacaktır, projeksiyonun yaydığı ışık dalgaları ile size romantik bir ortam sunar. Kullanım: Yatak odası,çocuk odası
  • Şaşırtıcı yıldız ışığı gösterisi:Npo bakmakistersen starry projektör bluetooth hoparlör sese duyarlı 9 farklı ambiyans ışıklı parti lambası (yıldız ışığı projektör ışığı), evinizin duvarında ve ya tavanında değişen rengarenk yıldızlardan oluşan bulutsu bir görüntü oluşturur. Dahili hoparlör:(60w-4w rms) telefonunuzun bluetooth'unu starry projektöre bağlayarak ninni müziği, rahatlatıcı, meditasyon müziği dinlerken partinizde arkadaşlarınıza destansı bir gece yaşatın. 10 renk modu: Mavi, kırmızı, yeşil, beyaz renkler ile 10 farklı okyanus dalgası aydınlatma modu oluşturur. Tercihinize göre rahat, romantik ve renkli bir atmosfer deneyimi sağlar. Dilerseniz tek renkli veya karışık renkler seçebilirsiniz. Gösteri modunda iken starry projektör, sizi denizin ortasında kalmak ve ya bir yıldızlar arası uzay gezgini gibi hissettirecek. Uzaktan kumanda:Starry projektörün uzaktan kumandası ile okyanus dalgasını ve yıldız ışığını uzaktan kontrol edebilir, 4 parlaklık seviyesini ayarlayabilir, aydınlatma modunu değiştirebilirsiniz. Bunun yanında hız, müzik modu, ses seviyesini de ayarlamak parmaklarınızın ucunda olacak. Dahili kapanma zamanlayıcısı ile kendi kendine kapanacaktır. Çocuk odası ve ebeveyn yatak odasında gerçekten kullanışlıdır. Geniş uygulama: Starry projektör, çocuklar için keyifli ve rahatlatıcı bir uyku vakti deneyimi sağlamak, çocukları yatıştırmak ve rahatlatmak için her türlü ortam dekorasyonuna mükemmel uyum sağlar. Balo salonu, disko, doğum günü partisi, kulüp, aile toplantısı vb. Ortamlarına ayrı bir hava katar . Her mevsim, arkadaşlar, aileler için de güzel bir hediye olacaktır. Teknik özellikler ışık kaynağı: Ledmarka: Bakmakistersen kullanım: Dekoratifmateryal: Abssertifikalar: Fcc, ce/roshışık rengi: 7 renk/ değiştirilebilirtip: Elektronik cihazgüç kaynağı: Elektrik paket içeriği smart starry projectör lightusb kablosu kumanda.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver