LEDREYON Dekoratif 6 Metre Yıldızlı Ip Led Işık Süs - Yıldız Led Pilli Günışığı

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEDREYON Dekoratif 6 Metre Yıldızlı Ip Led Işık Süs - Yıldız Led Pilli Günışığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEDREYON Satıcı Ünvanı: UFUK ÖZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6710435520
    Bu ürün LEDREYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pille çalışır ve elektrik tesisatı gerektirmez bu yüzden istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Sadece iç mekan kullanımı içindir. Piller ürüne dahil değildir. Işık rengi: Günışığı Üzerine 40 adet yıldız bulunmaktadır. Açma kapama düğmesi vardır. Ürünü isterseniz yanıp sönme efektli de kullanabilmektesiniz. Açma kapama düğmesinin yanında animasyonlu yapabilme seçeneği vardır.
Geri Bildirim Ver

LEDREYON yıldızled6mpilli Dekoratif 6 Metre Yıldızlı IP LED Işık Süs

Ledreyon dekoratif 6 metre yıldızlı ip led ışık süs, zahmetsiz bir kullanım sunmasıyla bu konuda bir adım öne çıkar. Ürünü kullanmak için ihtiyacınız olan tek şey 3 adet pildir. Pille çalışabilmesi sayesinde yerini kolayca değiştirebilir, gücü azaldığı zaman hemen yenileyebilirsiniz. Ürün dekoratif olarak yaşadığınız yerde hoş bir ortam yaratmasının yanı sıra güçlü ışığıyla da kullanıcılarını tatmin eder. Kolay taşınabilir olmasıyla zaman zaman yerini rahatça değiştirebilirsiniz. İç mekan kullanımına uygun olan Ledreyon 6 metre yıldızlı ip led ışık süsü, ister raflarınıza, duvarlarınıza asarak isterseniz de dolap içlerinizi aydınlatmak için kullanabilirsiniz. Ledreyon dekoratif 6 metre yıldızlı ip led ışık süs, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • Ürün: Led ışık süs
  • Ürün boyu: 6 metre
  • Işık rengi: Gün ışığı

Ledreyon Yıldızlı İp Pilli Led Işık Süsünün Özellikleri Nelerdir?

Ledreyon Yıldızlı İp Pilli Led Işık Süsünün Özellikleri Nelerdir?

Ledreyon dekoratif 6 metre yıldızlı ip led ışık süs iç mekanlarınızda kullanabileceğiniz kullanışlı bir üründür. Ürünün boyu 6 metredir.Gün ışığı üzerine yapılan yıldızlar sayesinde oldukça estetik ve güzel bir görünüm sağlar. Ürün 3 adet kalem pil ile çalışır. 6 metre ışıklı ip üzerinde 40 adet yıldız bulunur. Açma kapama düğmesi sayesinde kolayca çalıştırabilir ve istediğiniz yeri ışıklandırabilirsiniz. Sabit bir şekilde açık kalmasının yanı sıra açma düğmesinin yanında bulunan butonla sürekli olarak yanıp sönme efektli de çalışır. İki şekilde de dekoratif olarak oldukça hoş bir hava yaratır. Olduğunuz yerin atmosferini oldukça zahmetsiz ve kolay bir şekilde değiştirmesi tercih edilme sebepleri arasındadır. Ledreyon 6 metre yıldızlı ip led ışık süs sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz oldukça tatlı bir üründür.

Ledreyon Yıldızlı İp Pilli Led Işık Süsü Nerelerde Kullanılabilir?

Ledreyon Yıldızlı İp Pilli Led Işık Süsü Nerelerde Kullanılabilir?

Ledreyon yıldızlı ışık süsü, iç mekanlarda istediğiniz alanda kullanılabilir. Küçük bir detay olmasına rağmen olduğunuz yerin havasını pozitif anlamda değiştirir. Kitaplık raflarınız arasında ışıldarken gece de kitaplarınızı net bir şekilde seçebilmenize katkı sağlar. Gece lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürün kendinizi daha rahat hissetmenize de yardımcı olur. Televizyon ünitelerinize, panolarınıza çok yakışacak Ledreyon dekoratif 6 metre yıldızlı ip led ışık süs evinize sıcaklık katar. Aynı zamanda fotoğraf köşelerinize oldukça yakışarak daha güzel bir görünüm elde etmenizi sağlar. Perdelerinize ya da tavanınıza tutturarak gecelerinize tatlı yıldız görünümü kazandırabilirsiniz. Aynı zamanda dolap içlerinizde de rahatlıkla kullanımını sağlayabilirsiniz.

Ledreyon 6 m Dekoratif Yıldızlı İp Pilli Led Işık Süsü Kaliteli midir?

Ledreyon 6 m Dekoratif Yıldızlı İp Pilli Led Işık Süsü Kaliteli midir?

Herhangi bir elektrik tesisatı gerektirmeyen Ledreyon dekoratif 6 metre yıldızlı ip led ışık süs oldukça sağlam malzemelerle hazırlanmıştır. Ürünü, taşınabilir olması sayesinde istediğiniz yere rahatça yerleştirebilir ve istediğiniz zaman da yerini değiştirebilirsiniz. Işıklı yıldızların hepsi ipe kuvvetli bir şekilde tutturulmuş olduğundan herhangi bir düşme veya kopma durumuyla karşılaşmazsınız. Böylece aklınızda soru işareti kalmadan ister kendiniz ister arkadaşlarınız için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün pille çalışması sayesinde kullanım açısından oldukça büyük bir kolaylık sağlar. Sönmeye başladığında 3 adet yeni kalem pille değişimi sağlayıp ışıklı ipinizi eski parlaklığında kullanmaya devam edebilirsiniz. Açma kapama düğmesinin yanında yer alan diğer butona basarak hem sabit hem de aralıklı yanma seçeneklerini kullanabilirsiniz. Siz de bu dekoratif ürünle yaşadığınız yere kolay bir şekilde farklılık katmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde ise ledreyon dekoratif 6 metre yıldızlı ip led ışık süs yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden fikir alabilirsiniz.