LEGO 71746 Ninjago-orman Ejderhası / 506 Parça /+8 Yaş /

849,35 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO 71746 Ninjago-orman Ejderhası / 506 Parça /+8 Yaş /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBEJİ Satıcı Ünvanı: BEBEJİ MOBİLYA TEK.DAY.TÜK.MAL.İNŞ.E.M.O.A.K.S.VE T.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160066644181687 Vergi Kimlik Numarası: 1600666441
    Bu ürün BEBEJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu süper havalı orman ejderhası (71746) setiyle çocukların lego® nınjago® çizgi dizisinden heyecan verici sahneleri canlandırmalarını sağlayın. Son derece hareketli kanatları, bacakları ve kuyruğu, açılıp kapanan çenesi, ayrıca ninjaların binebileceği eyeriyle en iyi yaratıcı oyunlara esin kaynağı olur. Çocuklar için havalı ninja oyuncaklarıejderha oyuncağı, 4 minifigürle birlikte gelir: Çocukların nefes kesen çatışmalara girebilmesi ve fırtına tılsımını ele geçirmesi için hepsi de silahlı ada lloyd, ada zane, poulerik ve gök gürültüsü bekçisi. Savaşlara daha da fazla eğlence katmak için atış fonksiyonlu bir sörf tahtası da var. Arkadaşları etkileyecek hediyelerlego nınjago oyuncakları, kahramanlarıyla birlikte çok sayıda kötü karakterle savaşabilecekleri heyecan verici ve sürükleyici fantastik bir dünyaya kaçmak isteyen çocuklar için harika hediyelerdir. Ninja hayranları
  • ejderhalar, jetler ve araçlar dahil inanılmaz eğlenceli bir oyuncak koleksiyonuyla oynayabilir. Lego® nınjago® orman ejderhası (71746) oyun setinin içerdiği muhteşem hareketli oyuncak ejderha ile çocuklar çizgi diziden sahneleri canlandırabilir ya da kendi heyecan verici hikayelerini oluşturabilir. Lego® nınjago® çizgi dizisinden 4 minifigür dahildir: Hepsi de savaş eğlencesini arttırmak için havalı silahlara sahip ada lloyd, ada zane, poulerik ve gök gürültüsü bekçisi. Oyuncak ejderha hareketli kanatlara, bacaklara ve kuyruğa, açılıp kapanan bir çeneye ve savaş maceralarında ninjaların binebilmesi için çıkarılabilen bir eyere sahiptir. Bu sette ayrıca oyuncuları şaşırtmak ve çocukların ninja savaşlarına daha da fazla seçenek katmak için havalı bir yelkenli sörf tahtası bulunur. Parçalarla yapılan bu havalı oyuncak seti, ninjaları ve yaratıcı eğlenceyi seven 8 yaş ve üzeri çocuklar için sevilen bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir. Orman ejderhasının yüksekliği 15 cm, uzunluğu 30 cm, genişliği 17 cm’dir, çocuklar savaş oyunları arasında odalarında gururla sergileyebilir. Lloyd’un orman motosikleti (71745), bekçiler köyü (71747) ve katamaran deniz savaşı (71748) gibi çizgi diziden esinlenen diğer nınjago® setlerine de göz atın. Lego® nınjago®, çocukların ninja kahramanlarıyla birlikte heyecan verici maceralar yaşarken pozitif yaşam becerileri öğrenmesine olanak tanıyan, hem oynamak hem de sergilemek için havalı oyuncaklardan oluşan inanılmaz bir koleksiyondur. Altmış yılı aşkın süredir lego® parçaları, her seferinde tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabilmeleri için kaliteli malzemelerden üretilmektedir, ninja becerileri gerekmez! Lego® yapım parçaları katı güvenlik standartlarına uygundur, bu yüzden çocuklar güvenli ellerdedir.

Ürün Özellikleri

  • Seri NINJAGO®
  • Karakter NINJAGO
  • Parça Sayısı 1
  • Yaş 4+ Yaş
  • Renk Turkuaz
Geri Bildirim Ver