LEGO City Yolcu Treni 60197

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.500 TL

Ürün Bilgileri

LEGO City Yolcu Treni 60197

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Civciv Oyuncak Satıcı Ünvanı: SENA YEŞİM DERİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640253501
    Bu ürün Civciv Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } LEGO City 60197 Yolcu TreniLEGO City’yi rahat Yolcu Treni ile gez!Eğlenceli bir gezi için tren istasyonuna git! Lüks LEGO City 60197 Yolcu Treni’ne bin ve seyahat ederken bir şeyler atıştırmak için restoran vagonuna git. Koltuğuna dönüp şekerleme yapmadan önce akıp giden manzarayı izle. Dın dınn! Uyan, tren istasyona giriyor. LEGO City'de bir sonraki macerana atılma zamanı!10 hızlı Bluetooth uzaktan kumandası, 2 vagonu, daire şeklinde rayları, parçalarla yapılan platformu ve sinyali, ayrıca 4 minfigürü bulunan konforlu LEGO City Yyolcu Treni’ni kontrol et.LEGO City 60197 Yolcu Treni’ne bin! Bu eğlenceli sette 10 hızlı Bluetooth uzaktan kumandalı, burun konisi açılır motorlu bir lokomotif, açılır pencereli bir makinist kabini, çıkarılabilir çatıları, koltukları ve masaları olan 2 vagon, 16 kıvrık ve 4 düz parçadan oluşan tam daire raylar, ayrıca parçalarla yapılan 2 koltuklu ve tren hizmet haritalı bir platform, tren sinyali ve 4 LEGO minifigür bulunur.• 4 LEGO minifigür dahildir: 2 yolcu, bir tren kondüktörü ve tren görevlisi.• 10 hızlı Bluetooth uzaktan kumandalı ve burun konisi açılan bir motorlu lokomotif, çatısında pantograf, açılır pencereli ve kontrol panelli bir makinist kabini, ayrıca çatısı ve masaları çıkarılabilen bir kafeterya vagonu ve çatısı, koltukları ve masaları çıkarılabilir bir yolcu vagonu içerir.• Ayrıca 2 koltuğu ve tren hizmet haritası olan bir platform, 16 kıvrık ve 4 düz parçadan oluşan tam daire raylar ve parçalarla yapılan tren sinyal direği içerir. Aksesuarlar arasında 3 fincan, 3 muffin, bir sosisli sandviç, kruvasan, postacı çantası ve içinde LEGO kutusu olan bir bavul bulunur.• Harika detaylarla dolu yolcu treni kabinlerine erişmek için çatıyı kaldır.• 10 hızlı Bluetooth uzaktan kumandayla treni çalıştır.• Platforma gir ve yolcuları indir veya bindir.• Rayları, şehrinin stiline uygun farklı şekillerde döşe.• Bu ürün pille çalışır (dahil değildir). Türü ve sayısı için ürünün paketine bakınız.• Sete dahil olan Bluetooth uzaktan kumanda, eski kızılötesi uzaktan kumandalı LEGO tren setleriyle uyumlu değildir.• Yolcu treni, vagonlarla birlikte 11 cm yükseklik, 69 cm uzunluk ve 5 cm genişliktedir.• Lokomotif bölümü 11 cm yükseklik, 26 cm uzunluk ve 5 cm genişliktedir.• Platform 7 cm yükseklik, 11 cm genişlik ve 6 cm derinliktedir.Parça Sayısı: 677

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® City
  • Parça Sayısı 501-1000
  • Yaş 6+ Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lego City Yolcu Treni

Yoğun biçimde dijital içerikli materyaller ile iç içe olan çocuklar için farklı ve eğlenceli ürünler tercih edilebilir. Bu sayede mutluluğu artacak ve keyifle vakit geçirecek olan çocuklar kaliteli anılara sahip olur. Oyun oynarken hayal dünyalarının gelişimine katkı sağlayacak nitelikteki ürünlerin seçilmesi, dikkat gerektiren noktalar arasında yer alır. LEGO city yolcu treni 60197 U294801 model koduna sahip olan ve çocuklar tarafından büyük beğeni alan ürünlerden biridir. İçeriğinde bulunan çeşitli yapıdaki parçalar sayesinde çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlar. Çocuk odalarında rahatlıkla kurulup belli bir alanda konumlandırılabilir. İstediğiniz zamanda çocukların oynaması için hazır halde tutulabilen bu ürün, farklı renk ve boyutlara sahip olan 677 adet parçadan meydana gelir. Çocuğunuzla birlikte vakit geçirebilmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Aksesuar içerikli
  • Beyaz renk
  • 677 parça

LEGO City Yolcu Treni ile Eğlenceli Dakikalar

LEGO City Yolcu Treni ile Eğlenceli Dakikalar

Oyuncak seçimi, ebeveynler tarafından belli bir araştırma sonucu yapılır. Çocukların özelliklerine uygun olan şartları taşıyan ürünler yoğun şekilde tercih edilir. Ürün bu gibi nitelikleri yapısında barındırmasından dolayı LEGO city yolcu treni 60197 kullananlar tarafından tavsiye edilir. Tren ile yolculuk etme imkanı veren bu ürün, aynı zamanda bu yolculuğu konforlu hale getirecek avantajlara sahiptir. Mevcut ölçüleri sayesinde oda içerisinde istenilen bölgede kullanılabilir. Yüksekliği 7 cm olan platform, 11 cm genişliği ve 6 cm derinliğe sahiptir. Ayrıca oyunun önemli bir parçası olan lokomotif; 11 cm yükseklik, 26 cm genişlik ve 5 cm derinlik ile kullanıma hazır halde bulunur. 11 cm yüksekliğe, 69 cm uzunluğa ve 5 cm derinliğe sahip olan oyunun ana unsuru yolcu treni ile keyifli anlara şahit olabilirsiniz.

Çocukların Severek Oynadığı LEGO City Yolcu Treni

Çocukların Severek Oynadığı LEGO City Yolcu Treni

Çocuğun bedensel ve zihinsel gelişimi ile örtüşen oyuncakların tercih edilmesi kadar bu ürünlerin belli açılardan katkı sağlaması da önemlidir. LEGO city yolcu treni 60197 yorumları, ürünün bu açıdan tatmin edici nitelikleri olduğunu öne çıkarır. Bu ürün, çocukların eğlenerek öğrenmesine destek olur ve dinlenme zamanların değerlendirilmesi açısından sık sık kullanılır. Hediye etmek için iyi bir seçenek olan LEGO city yolcu treni, pil ile çalışır. Sete dahil olmayan pillerin hangi türde olduğunu ve oyuncak için kaç adet gerektiğini öğrenmek için pakette belirtilenleri okumak yeterlidir. İlgi çekici detaylara sahip olan oyunda, yolcuları indirip bindirmek ve rayları farklı şekillerde döşemek mümkündür. Parçalar ile yapılan iki koltuk, tren sinyal, dört LEGO mini figürün ve daha pek çok parçanın bulunduğu set sayesinde çocuklarınızla birlikte siz de keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

LEGO City Yolcu Treni 60197 Fiyatları

LEGO City Yolcu Treni 60197 Fiyatları

Severek kullanılan ve gün içerisinde vakit geçirmek için tercih edilen LEGO city yolcu treni 60197 çeşitli aksesuarlara sahiptir. Fincan, postacı çantası ve içerisinde LEGO kutusunun yer aldığı bir bavul olan bu aksesuarlar dışında, muffin, sosisli sandviç ve kruvasan gibi yiyecek biçimindeki ayrıntılar bulunur. Set içeriği gibi özellikler baz alınarak LEGO city yolcu treni 60197 fiyatları belirlenir. Bluetooth uzaktan kumanda ile çalışan bu ürün, iki adet vagona ve daire biçimindeki ray sistemine sahiptir. Motorlu bir lokomotifin bulunduğu set, pencereleri açılabilen makinist kabini ve çıkarılabilir çatısı ile dikkatleri üzerine çeker. Koltuk ve masaların bulunduğu yolcu vagonu, kıvrık ve düz parçalardan oluşan raylar üzerinde kolayca hareket ederek hoş bir görüntü oluşturur. Trendyol üzerinden ürünü kolaylıkla temin ederek okul dışı zamanlarını evde sıkılmadan geçirebilmeleri konusunda çocuğunuza yardımcı olabilirsiniz.