LEGO City Polis Devriye Botu 60277 Yapım Seti; Çocuklar için Harika bir Polis Oyuncağı (276 Parça)

1.919 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO City Polis Devriye Botu 60277 Yapım Seti; Çocuklar için Harika bir Polis Oyuncağı (276 Parça)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: StoreMIX Satıcı Ünvanı: MUZAFFER SÖNMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7790011838
    Bu ürün StoreMIX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu yüzen LEGO® City Polis Devriye Botu (60277) oyuncağı, detaylı bir kontrol istasyonu ve insansız gözetleme aracı dahil etkileyici özelliklerle doludur. Çocuklar bir kolu çekerek dalgıcı ve su altı motorunu bırakabilir, ağ atıcıyı ateşleyerek hırsızların mini denizaltısını yakalayabilir. LEGO City Maceraları çizgi dizisinden Gracie Goodhart, Frankie Lupelli ve Hacksaw Hank dahil 5 minifigürle yaratıcı rol oyunları için bol bol ilham kaynağı var. Yapımı eğlenceli ve kolay Kolay anlaşılır bir yapım rehberi ile akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions Plus dahildir. Bu interaktif yapım rehberi, yakınlaştırma ve döndürme araçları sayesinde kısa sürede acemi LEGO yapıcıları usta yapıcılara dönüştürür! Çocuklar için havalı oyuncaklar LEGO City polis oyun setleri, gerçekçi araçlar ve çocukların sevdiği ilham verici karakterlerle gerçek hayatı eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde betimleyen heyecan verici oyun senaryoları sunar. Çocuklar bu yüzen oyuncak polis devriye botuyla LEGO® City Maceraları çizgi dizisinden sahneleri canlandırabilir. Havalı özelliklerle doludur ve LEGO City TV minifigür karakterleri içerir.
  • Kutuda ne var? Çocukların havalı bir kontrol istasyonu ve hapishane bölmesi olan, suda yüzen bir oyuncak polis botu yapması için gereken her şey, ayrıca bir insansız hava aracı, su altı motoru, mini denizaltı, LEGO® City TV karakterleri ve oyuncak köpek balığı figürü var.
  • Çocuklar tekneyi suda yüzdürebilir, ağ atıcıyı atarak hırsızları yakalayabilir, bir kola basarak su altı motorunu fırlatabilir ve içindeki LEGO® City TV karakterleriyle hikayeler oluşturabilir.
  • Bu LEGO® City Polis Devriye Botu (60277) oyun seti, 5 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da sıradan gün hediyesidir. Yalnızca temel düzeyde yapım becerisi gerektirir.
  • Polis devriye botunun yüksekliği 13 cm, uzunluğu 33 cm, genişliği 12 cm'dir.
  • LEGO® aksesuarları arasında külçe altınlı bir banka kasası ve polis dalgıç figürünün ekipmanı bulunur.
  • Basılı bir yapım rehberi ve genç model yapıcıları için interaktif bir rehber olan Instructions PLUS dahildir. Akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasının bir parçasıdır.
  • LEGO® City polis setleri, özelliklerle dolu binalar, havalı araçlar ve eğlenceli karakterlerle açık uçlu yaratıcı oyunları teşvik ederek model yaparken ve oynarken çocukların fiziksel becerilerini ve öz güvenini geliştirmeye yardımcı olur.
  • Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle birleştirilebilen tüm LEGO® yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygun olarak üretilmektedir. 1958’den beri bu hiç değişmedi.
  • LEGO® City yapım oyuncakları, katı güvenlik standartlarını karşıladıklarından emin olmak için kapsamlı testlerden geçirilir.

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® City
  • Parça Sayısı 51-100
  • Karakter City
  • Yaş 5+ Yaş
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

LEGO 60277 RS-L-60277 City Polis Devriye Botu

Lego City 60277 polis devriye botu, küçük parçalardan oluşan yapı oyuncakları arasında yer alır. Küçük parçaları ve gerçekçi tasarımıyla günlük hayattaki nesneleri oyuna dâhil ederek yaratıcılığı geliştirir. Oyuncağın içerisinde tam 276 adet parça bulunur. Legolar birleştirildiği zaman ortaya yüzen bir polis botu, detaylı kontrol istasyonu ve insansız gözetleme aracı çıkar. Ürünün içerisinde Lego City TV mini figür karakterleri bulunur. Bu minyatür karakterler çocuklar için oyuncağı daha ilgi çekici bir hâle getirir. Sadece temel el becerisi gerektiren ürünün yapımı, interaktif kullanım kılavuzu sayesinde son derece kolay olur. Lego polis devriye botu, çocukların hayal gücünü geliştirirken motor becerilerinin de güçlenmesine yardımcı olur.

  • Uygun Yaş: 5 yaş ve üzeri
  • Parça Sayısı: 276 adet
  • Ürün Serisi: Lego City

Lego City 60277 Polis Devriye Botu Özellikleri Neler?

Lego City 60277 Polis Devriye Botu Özellikleri Neler?

Lego City 60277 polis devriye botu, bir kutu içerisinde tarafınıza gönderilir. Setin içinde kontrol istasyonu ve hapishanesi bulunan bir bot, insansız hava aracı, su altı motoru, Lego City TV karakterleri, mini denizaltı ve köpek balığı bulunur. Lego City polis devriye botunun yüksekliği 13 ve uzunluğu 33 cm olarak belirtilir. Polis teknesinin genişliğiyse 12 cm olarak ölçülür. Toplamda 276 parçadan oluşan oyuncak, çocukları hem teşvik eder hem de fiziksel yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur. Ayrıca interaktif bir kılavuz olan Instructions Plus da mobil cihazlar aracılığıyla kullanılabilir. Lego aksesuarlarının arasında polis dalgıç ekipmanı ve altın kasası yer alır. Çocuklar botu suda yüzdürürken ağ atıcıyı kullanarak hırsızları yakalayıp kahraman olabilir. Ürün, tüm ekipmanlarıyla gerçek hayattan uyarlanır.

Lego City 60277 Polis Devriye Botu Kaç Yaş İçin Uygundur?

Lego City 60277 Polis Devriye Botu Kaç Yaş İçin Uygundur?

Lego City 60277 polis devriye botu, 5 yaş ve üzeri çocuklara uygun tasarlanır. Setin içerisinde küçük parçalar ve top bulunur. Bu küçük parçalar, boğulma tehlikesi oluşturabilir. Böyle bir sorunla karşılaşmamak için küçük yaştaki çocukların kullanımına izin verilmemesi gerekir. Set yapımını daha güvenli ve keyifli bir hâle getirmek için çocuğunuz parçaları birleştirirken ona eşlik edebilirsiniz. Lego polis botu hem gençlerin hem de çocukların zevkle vakit geçireceği Lego City serisi modelleri arasında yer alır. Çocukların el becerilerini destekleyen oyuncak, aynı zamanda eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmelerine katkıda bulunur. Tüm bu özellikleri sayesinde Lego City 60277 polis devriye botu, 5 yaş üzerindeki çocukların vazgeçilmez oyuncakları arasında yer alır. Siz de uygun yaş aralığındaki çocuğunuz için Lego setini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Lego City 60277 Polis Devriye Botu Kalitesi Nasıl?

Lego City 60277 Polis Devriye Botu Kalitesi Nasıl?

Lego City 60277 polis devriye botu, orijinal ve kaliteli tasarımıyla öne çıkar. Özenle üretilen parçalar, darbelere karşı dayanıklılığı ile güvenle kullanılabilir. Legolar, her zaman birbiriyle uyumlu biçimde üretilir. Böylece birleştirme aşamasında hiçbir problemle karşılaşmazsınız. Lego parçaları, 1958'den beri katı sektör standartlarına uygun olacak şekilde imal edilir. Marka, oyuncak üretiminin her aşamasında kullanıcı sağlığını göz önünde bulundurur. Ayrıca set, müşteri beğenisine sunulmadan önce kapsamlı testlerden geçer. Sadece kalitesinden tam anlamıyla emin olunan ürünler, raflarda yerini alır. Bu sayede Lego City 60277 polis devriye botu oyuncağını güvenle tercih edebilirsiniz. Siz de çocuğunuz için güvenli ve kaliteli bir oyuncak seti arayışındaysanız bu ürünü satın alabilirsiniz. İşlem öncesinde Lego City 60277 polis devriye botu yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ardından Türkiye'nin lider online alışveriş platformu olan Trendyol üzerinden bu oyuncağı satın alabilirsiniz.