LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters™ Ecto-1

5.998 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters™ Ecto-1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERENİTY Satıcı Ünvanı: ES GROUP BABY HOME TEKSTİL TURİZM İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377091439300001 Vergi Kimlik Numarası: 3770914393
    Bu ürün ERENİTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayalet avcıları hayranıysanız tam size göre bir modelimiz var – lego® hayalet avcıları ecto-1! Hayalet avcıları filmlerinden, 1959 cadillac miller-Meteor ambulanstan modifiye edilmiş bu aracı yaparken günlük hayatın stresini atın ve kendinize kaliteli zaman ayırın. Korkunç güzel detaylar hayalet avcıları öteki dünya filmi versiyonuna dayalı bu ecto-1 modelinin çalışan direksiyonu, tuzak kapısı, hayalet tuzağı, uzayan arka nişancı koltuğu, proton çantası ve simgeleşmiş hayalet avcıları logosu gibi orijinal arabadan harika detayları bulunur. Sizin için bir yapım projesi bu parçalarla yapılan model arabanın keyfini çıkarmak için bir lego setleri koleksiyonuna ihtiyacınız yok. Yalnızca masanızda biraz yer ve arka planda çalan hayalet avcıları müziği yeterli. Bu lego araba seti, harika tasarımları seven yetişkinlere yönelik ilham verici lego yapım setleri koleksiyonunun bir parçasıdır. Ayrıca kendinize ya da hayatınızdaki bir sonraki projesini arayan model araba severe harika bir hayalet avcıları hediyesidir. Bu ecto-1 yapım seti, bir sonraki model arabasını yapmak ya da yalnızca sürükleyici bir hobi projesiyle rahatlamak isteyen lego® ve hayalet avcıları hayranları için mükemmeldir. Bu bir hayalet avcıları oyuncağı değildir. Çalışan direksiyonu, tuzak kapılı hayalet tuzağı, uzayan nişancı koltuğu, ayrıca hareketli bir hayalet bulucu ve başka paranormal algılama ekipmanları olan, yetişkinlere yönelik bir arabadır. Detaylar sizin için çok mu önemli? Kıvrımlı ön camı, modüler direksiyonu ve hayalet avcıları baskılı yapım parçasıyla bu orijinal detaylı set, evinizde ya da ofisinizde harika görünecek. Hem hayalet avcıları, hem de lego® hayranları için ideal olan bu ecto-1 model araba, saatler süren keyifli bir yapım deneyimiyle yetişkinlere hitap eder. Model araba yapmayı seven herkes için harika bir hediyedir. 22,5 cm yüksekliği, 47 cm uzunluğu ve 16,5cm genişliğiyle ecto-1, gururla sergileyeceğiniz orijinal detaylarla doludur. Bu parçalarla yapılan modelin keyfini çıkarmak için pil gerekmez, saf ektoplazmayla çalışır (şaka yaptık). Modeli yapmak için adım adım bir kılavuzun yanı sıra, sehpaya konulabilecek stildeki talimatlar ayrıca tasarım detaylarını ve ecto-1’in hikayesini de içerir (yalnızca ingilizce’dir. Diğer dilleri lego.Com/ecto-1-Book sayfasından indirebilirsiniz). Lego® hayranları ile güzel tasarımları ve zarif mimariyi seven hobi tutkunları için tasarlanmış, ilham verici bir lego yapım setleri serisinin bir parçasıdır. Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılabilen lego® yapım parçaları, sektördeki en yüksek standartlara uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur. Lego® yapım parçaları, tüm yapım setlerinin en yüksek güvenlik ve kalite standartlarına uygun olmasını sağlamak için sıkı testlerden geçirilir, bu nedenle bu hatıra modelin güzel olduğu kadar sağlam da olduğuna emin olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Yaş 14+ Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver