LEGO Creator Expert 10295 Porsche 911

11.497,47 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO Creator Expert 10295 Porsche 911

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERKA Satıcı Ünvanı: ERKA TEKNİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330047671000012 Vergi Kimlik Numarası: 3300476710
    Bu ürün ERKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LEGO Creator Expert 10295 Porsche 911 (1458 Parça) LEGO® Porsche 911 (10295) model setiyle kendi klasik koleksiyonluk arabanızı yaparken, bu muhteşem yapım projesiyle Porsche’nin kendine özgü stilini kutlayın. İster turboşarjlı motoruyla Turbo modelini, isterseniz de simgeleşmiş Targa barı ve çıkarılıp kaputun altına konulabilen tavanıyla Targa modelini yapın. En sevdiğiniz Porsche 911’i yapın Hem Turbo hem de Targa model arabalar, simgeleşmiş ön ve arka tamponlar, açılı farlar, baskılı logo ve plakalar gibi aslına uygun Porsche 911 detaylarına sahiptir. Çalışan direksiyonu, vites kolu, el freni, yatan koltukları ve koyu turuncu ve karamel renkleriyle içi de en az dışı kadar etkileyicidir. Sizin için bir yapım projesi LEGO Porsche 911, yetişkinlere yönelik parçalarla yapılan bir model setleri koleksiyonunun bir parçasıdır. Klasik koleksiyonluk arabalardan detaylı binalara kadar bu LEGO setleri, sürükleyici bir yapım projesiyle günlük yaşamdan kaçmanın mükemmel bir yoludur. Bu heyecan verici yapım projesiyle günlük rutinden kaçın. LEGO® Porsche 911 (10295) model araba yapım seti, bir sonraki projelerini arayan yetişkinler için mükemmel bir settir. Hava soğutmalı, yatık altı arkadan motor, çalışan direksiyon, vites kolu, el freni ve yatan koltuklar dahil tüm Porsche 911 özelliklerini keşfedin. Hangisini yapmayı seçeceksiniz? Turboşarjlı motoruyla Turbo modeli veya çıkarılıp kaputun altına konulabilen tavanıyla Targa. Porsche 911 Turbo model araba, geniş bir arka aksa, entegre spoylere, ayrıca ara soğutuculu bir turboşarjlı motora sahiptir. Porsche 911 Targa model araba, bagaja sığan çıkarılabilir bir tavana, ayrıca sürücünün arkasında camıyla simgeleşmiş Targa barına sahiptir. Özellikle klasik araba tutkunları ve Porsche meraklıları için tasarlanan bu gelişmiş yapım seti, esin kaynağı tasarım detayları içeren, orta sehpaya konulabilecek kalitede bir talimat kitapçığına sahiptir. Bu Porsche 911 koleksiyonluk araba modelinin yüksekliği 10 cm, uzunluğu 35 cm, genişliği 16 cm’dir. Klasik araba tutkunu biri için en iyi hediyeyi mi arıyorsunuz? Bu Porsche 911 koleksiyonluk model seti harika bir seçimdir. Özellikle güzel tasarımları beğenen yetişkin LEGO® hayranları için tasarlanmıştır. LEGO® yapım parçaları, en kaliteli malzemelerden üretilir. 1958’den beri tutarlı, birbiriyle uyumludur ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılabilir. LEGO® parçalarında güvenlik ve kalite önce gelir. Modelin güzel olduğu kadar sağlam da olduğundan emin olabilmeniz için titizlikle test edilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver