1
Yapı Oyuncakları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

LEGO ® ICONS Çiçek Buketi 10280 - Yetişkinler İçin Koleksiyonluk Dekoratif Yapım Seti (756 Parça)

2.118 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (50)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.385 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.195 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LEGO ® ICONS Çiçek Buketi 10280 - Yetişkinler İçin Koleksiyonluk Dekoratif Yapım Seti (756 Parça)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cigdem CS Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM SUVAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8660855011
    Bu ürün Cigdem CS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Creator Expert 10280 Flower Bouquet

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® Creator
  • Parça Sayısı 501-1000
  • Karakter ICONS (Creator Expert)
  • Yaş 13+ Yaş
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

LEGO Creator Expert 10280 Flower Bouquet

LEGO Creator Expert, keyifli vakit geçirmeniz için oldukça güzel bir üründür. Lego yapmayı seven birisi için parçaları birleştirmek ve yeni bir şeyler yaratmak oldukça haz vericidir. Çiçeklerin solmasından ise bu ürünü alarak kendinize hiç ölmeyecek çiçekler verebilirsiniz. Söz konusu olan ürün ile sevdiklerinizle de vaktinizi geçirebilirsiniz. Lego yapmayı bir hobi haline getirmek için oldukça ideal bir üründür. Güzel görünümü ve dinlendirici bir yapım aşaması bulunur.

 
  • 756 parçadan oluşan bir set
  • Kutusu üzerinde legonun birleştirilmiş hali yer alan tasarım
  • Sevdiklerinize hediye bir çiçek buketi seçeneği

LEGO Creator Expert 10280 Flower Bouquet Kullanımı

LEGO Creator Expert 10280 Flower Bouquet Kullanımı

LEGO Creator Expert farklı zevklere hitap eder. Lego müdavimlerinin ve çiçek severlerin birleştiği bir üründür. 756 ayrı parçanın birleşiminden oluşur. Konulduğu vazonun büyüklüğüne göre ayarlanabilir çiçek sapları ve yaprakları vardır. Vazolarda farklı aranjmanlar yapmanızı sağlar. Gül, papatya ve aster gibi pek çok farklı çiçek bulunur. Solmayan yapısı sayesinde uzun süreler boyunca vazoda saklayabilirsiniz. İlk günkü güzelliğini her daim yansıtır. Çiçekleri sulamadım derdi ortadan kalkar. Sevdiğiniz birisine hediye olarak alabileceğiniz güzel bir Lego olur. Birlikte yapması rahatlatır. Güzel görüntüsü sayesinde de harikalar yaratmış olursunuz. Kutusunda bulunan resim ile birleştirildiği zaman nasıl görüneceği bellidir. Ufak parçaların olmasından dolayı da 18 yaşından küçüklerin yapabileceği bir Lego değildir. Evinize veya da ofisinize renkli ve eğlenceli bir hava katar.

 

LEGO Creator Expert 10280 Flower Bouquet Nerelerde Kullanılır?

LEGO Creator Expert 10280 Flower Bouquet Nerelerde Kullanılır?

LEGO Creator Expert ürünü ile etrafınızdakilere sevginizi gösterebilirsiniz. Hediye olarak ne alacağınızı bilmediğiniz de iyi bir seçenek olur. Renkli yapısı sayesinde oldukça güzel bir görünüme sahiptir. Lego Creator Expert ile yetişkinler yeteneklerini kullanarak yeni bir şeyler yaratabilir. Kutu içerisinde bulunan çiçekleri yaptıktan sonra pek çok farklı aranjman halinde sergileyebilirsiniz. Bulunduğu vazonun yüksekliğine göre değişim gösterebilen bir yapıda sapları ve yaprakları bulunur. Gerçek çiçeklerde olduğu gibi bakım ve sulama istemez. Bu sayede de uzun yıllar boyunca yanınızda kalan bir eşya olur. Aslanağzı ve de gelincik gibi pek çok farklı çiçek türü olması sayesinde oldukça eğlenceli bir görüntüsü vardır. Ürünü yapanlar bu sayede farklı çiçek türlerini de tanımış olur. Kullanım alanlarına göre oluşan çiçekleri dilediğiniz gibi birleştirebilir, istediğiniz görüntüye ulaşabilirsiniz.

 

LEGO Creator Expert 10280 Flower Bouquet Uzun Ömürlü Mü?

LEGO Creator Expert 10280 Flower Bouquet Uzun Ömürlü Mü?

LEGO Creator Expert 10280 Flower Bouquet, uzun bir süre boyunca saklanabildiği için kullanıcıları memnun eder. Bu sayede rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün olur. Hava koşullarına aldırmaksızın dilediğiniz yerde sergileyebilirsiniz. Diğer çiçekler gibi su ihtiyacı veya da güneş aramadığı için oldukça kullanışlı bir üründür. Lego severlerin koleksiyonuna dahil edip sergilediğinde oldukça güzel gözükebilir. LEGO Creator Expert 10280 Flower Bouquet fiyatı belirlenirken sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurulur. Sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Setin bazı parçaları sürdürülebilir şeker kamışından üretilen plastiktendir. Bu sayede doğaya yapılan atılım azalmış olur ve geri dönüşüme katkı sağlamış olursunuz. LEGO Flower Bouquet üzerine yapılan yorum ve değerlendirmeler aracılığı ile üründen duyulan memnuniyeti görebilirsiniz. Uzun süreli kullanıma uygun olan ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.