LEGO Creator Pervaneli Uçak 31099 6 Yaş 3 Farklı Set Oyuncak

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.290 TL1.165 TL
1.245 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL
750 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
1.995 TL

Ürün Bilgileri

LEGO Creator Pervaneli Uçak 31099 6 Yaş 3 Farklı Set Oyuncak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hilal Stores Satıcı Ünvanı: HİLAL ÇETİNGÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450615580
    Bu ürün Hilal Stores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lego Creator ile yaratıcılığını keşf et. Tek set ile onlarca Lego oyuncak
  • Lego Pervaneli Uçak, Jet Uçağı ve Helikopter
  • Tek set ile 3 farklı Lego seti yapılmakta
  • farklı modellerin yapım talimatını bu linkten inceleyin
  • Yapılabileceklere Alternatif Lego Uzay Gemisi
  • Bu linkten yapılabilecek onlarca Lego Uçak, Formula Yarış Arabası, Taş Devri Arabası, Uzay Mekiği, Araba, Tekne alternatiflerini bulabilirsiniz.
  • Bu muhteşem pervaneli Lego uçakla havalara yüksel!
  • Pervaneyi döndür, kanat uçlarını ayarla, pistte taksi yap ve kalkışı gerçekleştir!
  • Pervaneli Lego uçağı yere indirdiğinde ülkeyi baştan sona gezmek için Lego jet uçağa veya kırsal bölgelerde hızlı bir tur atmak için Lego helikoptere dönüştür ya da hayal gücünü kullanarak tamamen yeni bir şey inşa et.
  • Bu harika 3'ü 1 arada setle uçmaya hazırlan!

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® Creator
  • Parça Sayısı 101-500
  • Yaş 6+ Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lego Creator Pervaneli Uçak 31099 KRNS012552

Lego markası, imal ettiği ürünler ile çocukların hayal dünyasına genişletir. Çocuklara hitap eden ve hayal güçlerinden ilham alan marka eğitici oyuncaklar tasarlar. Lego Creator pervaneli uçak 31099 KRNS012552 birleştirilmesi kolay parçalardan oluşturulur. Çocuklar bu parçalar ile yönergelere uyarak yeni bir ürün oluşturma becerisi öğrenebilir. Pervaneli uçak, çok parçalı ve küçük detaylı malzemelerden oluşur. Çocuklar bu ürün ile kendi oyunlarını üreterek özgüven ve el becerilerini geliştirebilir. Motor becerileri geliştirmeye yönelik materyal içeren bu ürün eğlenceli yapısı ile renk kavramının öğrenilmesine destek olur. 5 yaş grubuna kadar ideal kullanım sergileyen Lego seti, 6 ile 10 yaş arası tarafından da tercih edilir. Yetişkinlerin iş dünyasında tercih ettiği marka, tasarladığı uçak modeliyle mimari projelerin sık tercih edilen ürünlerinden olur.

  • Küçük parçalı
  • Pervaneli uçak
  • Minyatür parça

Gelişmiş Özelliklere Sahip Lego Uçak Pervaneli

Gelişmiş Özelliklere Sahip Lego Uçak Pervaneli

Lego, özel etkinlikler ve konu anlatımlarında kullanılmak üzere pervaneli uçak modelini dizayn eder. Neredeyse her yaş grubuna hitap eden bu model renkli ve çok parçalı olmasıyla birçok alanda gelişimi destekler. Lego ürünleri arasında bulunan çok sayıda parça, modele özgü hazırlandığı için teknik bir tema içerisinde sunulur. Araç kavramının öğretilmesinde bu obje sıklıkla tercih edilir. Meslekleri çağrıştıran modeller içerisinde pervaneli uçak kullanımı, pilotluk ve hosteslik gibi meslekleri çocuklarınıza öğretir. Hem çocukların hem büyüklerin severek kullandığı Lego ürünleri hediyelik olarak da tercih edilebilir. Lego Creator pervaneli uçak modeli gerçek hayatta kullanılan uçakla ilgili bilgilerin öğretilmesinde etkilidir. Çocuk, kendi birleştirerek oluşturduğu pervaneli uçak sayesinde kavramları yaşayarak öğrenir. Sağlık açısından zararı bulunmayan Lego Creator pervaneli uçak 31099 modelini güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Lego Creator Pervaneli Uçak Materyali

Lego Creator Pervaneli Uçak Materyali

Bu marka, setleri üretirken ABS plastik materyallerini kullanır. Toksik madde içeren kimyasallara yer vermeyen Lego pervaneli uçak sağlık açısından tehlike oluşturmaz. Lego parçalarının renk pigmentleri boya bulundurmaz ve solma oluşmaz. Canlıların temas etmesi ile laboratuvar ortamında elde edilen polimer, parçalanmayan plastik yapıdan oluşur. Darbeye dayanıklı olan ABS üretimi Lego parçalarına parlaklık ve pürüzsüz yüzey verir. Bu dayanıklı plastik malzeme, Lego materyallerinin uzun ömürlü ve dayanıklı olmasını sağlar. Tüm Lego set parçalarını geri dönüşüm materyallerinden yapmayı hedefleyen Lego, %2 geri dönüşebilen madde kullanır. Dünya Doğayı Koruma Vakfı ile işbirliği içinde olan Lego markası materyal tasarımlarında titiz ve özenli çalışmalar sergiler. İnsan sağlığına ve doğanın korunmasına önem verir. Lego Creator pervaneli uçak 31099 KRNS012552 kullananlar bu ürünü kullanım sonrası geri dönüştürülebilir.

Lego Creator Pervaneli Uçak 31099 KRNS012552 Fiyatı

Lego Creator Pervaneli Uçak 31099 KRNS012552 Fiyatı

Lego Creator pervaneli uçak 31099 KRNS012552 fiyatı sahip olduğu nitelikli özelliklere göre belirlenir. Fiyatlar belirlenirken üründe yer alan içerik sayısı ve kullanılan materyal önemli rol oynar. Oyuncaklar, en küçük parçası dahil detaylı çalışmalarla üretilir. Tüm kalıplar, kontrol aşamasından geçerek satışa sunulur. Kaliteli oyuncağı size sunmayı amaç edinen Lego markası, fiyatlarını set içeriklerine göre belirler. Pervaneli uçağa Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz. Bu ürünü kampanya ve indirim dönemlerinde takip ederek keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Çocuk ve yetişkinlerin hayal dünyasına hitap eden bu ürün sevdiklerinize alabileceğiniz hoş bir hediye seçeneği de olabilir. Bu seti kullanarak yaratıcı etkinlikler yapabilirsiniz. Ürün hakkında fikir sahibi olmak için, oyuncağı kullanan kişilerin fikirlerini içeren Lego Creator pervaneli uçak 31099 KRNS012552 yorumlarını okuyabilirsiniz.