LEGO ® DUPLO® Buharlı Tren 10874 - Çocuklar için Oyuncak Yapım Seti (59 Parça)

1.690 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.728 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.778,24 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LEGO ® DUPLO® Buharlı Tren 10874 - Çocuklar için Oyuncak Yapım Seti (59 Parça)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Le Bon Marché Satıcı Ünvanı: ASİYE ÖZDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6840027708
    Bu ürün Le Bon Marché tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küçük çocuğunuzun LEGO DUPLO 10874 Buharlı Treni kontrol etmesi ve oynaması artık daha da kolay. Küçük çocuklar İttir - Bırak motorla makinist olabilir. Tren ileri ya da geri nazik bir ittirmeyle harekete geçiyor ve sıkıca tutulduğunda ya da raylardan kaldırıldığında duruyor. Kornayı çalmak, ışıkları açıp kapatmak, durup yakıt doldurmak, yönünü değiştirmek ve istediklerinde treni durdurmak için raylardaki 5 renkli hareketli yapım parçalarını yerleştirmelerine yardım edin. Tren istasyonu, kömür vagonu, 2 DUPLO figürü ve bir hayvan figürü ile basit bir oyuncak trenin bulunduğu bu LEGO DUPLO setiyle okul öncesi yaştaki çocuklar bu klasik, eğlenceli tren oyunuyla keyifli saatler geçirecek. Uzaktan kumanda fonksiyonu ve çocuğunuzla birlikte yapabileceğiniz eğlenceli aktiviteler dahil daha fazla oyun olanağı için isteğe bağlı uygulamayı indirin!

Ürün Özellikleri

  • Seri DUPLO®
  • Karakter DUPLO
  • Parça Sayısı 59 Parça
  • Yaş 5 - 6 Yaş
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Lego Duplo Buharlı Tren 10874 ile Keyifli Dakikalar

Okul öncesi çocukların eğitimleri ve gelişmeleri oyuncaklar ile tamamlanır. Oyuncak seçiminde çocuğun gelişimine destek olacak oyuncakları seçmeniz oldukça önemli bir noktadır. Gün boyu oyuncaklar ile zamanını geçiren çocuklar için piyasada birçok eğitici oyuncak bulunuyor. Bu oyuncaklardan biri de lego duplo buharlı tren oyuncağıdır. Okul öncesi çocuklar için üretilen bu oyuncak, ittirmeli ve hareket ettirmeli parçalara sahiptir. Bu set tren ve tren yolu gibi birçok parçaya sahiptir. Çocuklar, birçok parçayı aynı anda incelme şansını yakalayacaktır. Lego Duplo buharlı tren 10874, içerisinde farklı hareket yönlendirmelerine sahip ray düzenleyicileri içeriyor. Bu beş farklı ray parçası ile trenin hareketleri için değişiklik yapabilirsiniz. Lego Duplo steam train, takım olarak birçok çocuğun ilgisini çekiyor. Bu oyuncak hem gelişimi hem de çocuğun ilgisini pozitif anlamda etkileyecektir.

  • Set Halinde
  • Pille Çalışır
  • Aksesuarlara Sahip

Birçok Aksesuara Sahip LEGO Duplo Buharlı Tren

Birçok Aksesuara Sahip LEGO Duplo Buharlı Tren

Lego Duplo steam train set oyuncağı, içerisinde sadece trene değil aynı zamanda farklı parçalara da sahiptir. Bu aksesuarların arasında makinist, sincap, çocuk, bidon, bavul, ekmek, kürek gibi parçalar yer alır. Aynı zamanda tren istasyonu ve kömür vagonu da sete dahildir. Bu setin içerisindeki farklı parçalar çocukların hayal dünyalarının gelişimine katkı sağlar. Lego Duplo town buharlı tren 10874, set halinde olması ile ailelerin karşısına ekonomik bir seçenek olarak çıkar. Çocukların okul öncesi eğitimlerinde oyuncaklar oldukça önemli bir etkiye sahiptir. Oyuncakların kaliteli parçalara sahip olması, renkleri ve çıkarılıp takılabilir olması çocuğun zihin dünyasını renklendirir. LEGO, birçok farklı oyuncak seti ile legolardan oluşmuş oyuncaklar içeriyor. Bunlardan biri olan lego duplo 10874, çocuğunuzla beraber oynayabileceğiniz ve onun gelişimine katkı sağlayacak bir oyuncak settir.

Çocukların Motor Becerileri LEGO Duplo Tren Seti İle Gelişiyor

Çocukların Motor Becerileri LEGO Duplo Tren Seti İle Gelişiyor

Erken yaş çocukluk döneminde çocuğun motor becerilerinin gelişmesi oldukça önemli bir noktadır. Motor becerilerini geliştirecek olan aktiviteler ve oyuncaklar çocuklar için yarar sağlayacaktır. Takmalı ve çıkarmalı oyuncaklar çocukların bir şeyleri üretme becerilerini ve motor becerilerini geliştirir. Bu nedenle LEGO duplo tren 10874 seti, içerisindeki ayrı parçalar ile çocuğun motor becerisinin gelişmesini sağlar. Ayrıca küçük parçaları yönlendirebilen, takan ve çıkaran çocuklar, hayal güçlerinde genişleme yaşayacaktır. Tren seti, içerisinde birçok farklı renk ve parçaya sahiptir. Duplo 10874 tren seti ile çocuğunuzun gelişimsel sürecini hızlandırabilirsiniz. Oyuncak seçiminde sadece eğlence değil aynı zamanda çocuğun eğitimine katkı sağlayacak oyuncaklar da tercih edilmelidir. Bu oyuncaklardan biri olan lego duplo 10874 buharlı tren, çocukların ilgisini çekecek birçok parçaya sahip. Bu oyuncak 3 ile 5 yaş arası çocuklar için ideal bir eğitici oyuncak konumundadır.

LEGO Duplo Buharlı Tren 10874 Fiyatı ve Yorumları

LEGO Duplo Buharlı Tren 10874 Fiyatı ve Yorumları

Oyuncak fiyatları genel olarak kalite, fonksiyon ve model gibi birçok faktöre göre değişiklik gösteriyor. Çocuğunuz için tercih edeceğiniz oyuncaklarda kaliteyi ve malzemeyi ön plana alarak bir seçim yapmalısınız. LEGO DUPLO Buharlı Tren 10874 U297777 fiyatı birçok ailenin bütçesine uygun bir şekilde belinlermiştir. Fiyat performans açısından tatmin edici olan bu oyuncakla çocuğunuzla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Ayrıca seçimlerinizi LEGO DUPLO Buharlı Tren 10874 U297777 yorum bölümü ile şekillendirebilirsiniz. Set halinde olan bu oyuncak birbirinden farklı parçalar ile çocuğunuzu mutlu edecektir. Ayrıca okul öncesi çocukların hayal dünyalarını geliştirecek olan bu oyuncak seti, çocukların ilgisini çekecek bir şekilde tasarlanmıştır. Dilerseniz u297777 kodu ile arama kısmından bu oyuncağa ulaşabilir, fiyatlarını ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.