LEGO 76906 Speed Champions - 1970 Ferrari 512m, 291 Parça 8 Yaş

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (51)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
648,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL669 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
685,16 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LEGO 76906 Speed Champions - 1970 Ferrari 512m, 291 Parça 8 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LEGO Speed Champions yapım setleri, dünyanın lider ve en tanınmış araçlarının mini versiyonlarını sunar. Hem çocuklar, hem yetişkinler tarafından sevilen bu kaliteli modeller, sergilemek veya Speed Champions serisinden diğer araçlara karşı nefes kesen yarışlar yapmak için de harikadır. Simgeleşmiş 1970 Ferrari 512 M’in modeli – Hayal gücüne dayalı yarış aksiyonunu seven araba meraklıları ve çocuklar için aslına uygun oyuncak araba modeli Kutuda ne var? – 1970 Ferrari 512 M’nin bir LEGO® yorumunu yapmak için ihtiyacınız olan her şey, ayrıca yarış tulumu, peruğu ve kaskı olan bir Ferrari yarış sürücüsü Koleksiyon yapın, oynayın ve sergileyin – Çocuklar ve araba meraklıları, 1970 Ferrari 512 M’yi yaparken inceledikten sonra çalışmalarını sergileyebilir ya da Speed Champions yarış aksiyonunda arkadaşlarına katılabilir. Her duruma uygun bir hediye – Bu 291 parçalı LEGO® Speed Champions 1970 Ferrari 512 M (76906) modeli, 8 yaş ve üzeri yarış arabası meraklılarına doğum gününde ya da başka herhangi bir zaman hediye olarak verilebilir. Detaylarla dolu – Ferrari 512 M modelinin yüksekliği 4 cm, uzunluğu 15 cm, genişliği 7 cm’dir. Sürücü minifigürü ve bir sürü gerçekçi detay için bol bol yer var. Pil gerekmez. Bu harika oyuncak araba çocukların hayal gücüyle çalışır, böylece yarış eğlencesi hiç bitmez! İnteraktif dijital yapım talimatları – Akıllı telefonlar ve tabletler için LEGO® Yapım Talimatları uygulamasıyla yaparken modelleri yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görüntüleyebilirsiniz. En sevdiğiniz araçların yapımını keşfedin. – LEGO® Speed Champions yapım setleri, çocuklara ve yetişkinlere dünyanın en ünlü arabalarından bazılarını keşfetme şansı verir.

Ürün Özellikleri

  • Seri Speed Champions
  • Parça Sayısı 101-500
  • Karakter Speed Champions
  • Renk çok renkli
  • Yaş 8+ Yaş
Geri Bildirim Ver