Lekka Design Mavi Rulo Zincir Detaylı Kararmaz Çelik Kadın Halka Küpe

345 TL
Son 3 ürün!
Beden: Standart
Standart
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lekka Design Mavi Rulo Zincir Detaylı Kararmaz Çelik Kadın Halka Küpe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lekka Design Satıcı Ünvanı: ÇAĞLAR UTKU DEMİRSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2890550613
    Bu ürün Lekka Design tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi Rulo Zincir Detaylı Kararmaz Çelik Kadın Halka Küpe Ağırlık: 3 GR halka çap 2 cm en 0,2 cm Materyal: Çelik Birinci sınıf kalitedir. Kararma yapmaz. Lekka Design ile sevdiklerinize hediyelik şık takılar seçebilir, sevgiliye hediye seçiminizde kaliteyi ve göz alıcılığı yakalayabilirsiniz. Bileklik modellerinden kolye, yüzük, küpe ve kıkırdak küpe modellerine kadar farklı seçeneklerde sunduğumuz takı ve aksesuarları dolabına eklemenin tam zamanı! Çelik Takılar Çelik takı modelleri genellikle kaliteli takı severler tarafından severek kullanılan aksesuar takılardandır. Accessories ürünleri ayrı bir tarz ayrı bir hava katan çelik kolyeler geniş çeşit, uygun fiyatlar ile mağaza profilimize tıklayarak bulabilirsiniz. Çelik aksesuar oldukça dayanıklı paslanma derdi olmayan takılardır. Fiyat avantajı olması da celik takilar i en çok tercih edilen aksesuarlar arasında üst sıralara çıkarmıştır. Gümüş kolyelere nazaran, fiyatları üçte bir, dörtte bir fiyatlarına alınabilmektedir. Parlaklığını ve kalitesini uzun yıllar koruyabilen çelik takılar bijuteri dünyasının vazgeçilmez takı aksesuarlarındandır. Stainless Steel Çelik accessories ürünler uygun fiyatları ile dikkat çekmektedir. Paslanma yapmaması uzun süre gönül rahatlığı ile kullanımınızı sağlamaktadır. Çelik çok sağlam ve dayanıklı bir metal olduğundan üzerinde işlem yapılması zordur veya üretimi büyük fabrikalarda yapılabilmektedir. Bu yüzden türkiyedeki çelik takı ürünleri genel olarak ithal edilmektedir. Gümüş ve altına nazaran daha dayanıklı olan bu çelik takılar, paslanma yapmaması avantajı ile de rahat bir kullanım sağlamaktadır. Buna ek olarak fiyatlarının da değerli mücevherlere göre daha uygun oluşu, çelik takıları cazip hale getirmekte ve ilgisinin artmasına sebep olmaktadır. 316L Paslanmaz Çelik 316L paslanmaz çelik, korozyona dayanıklılığı arttırılmış ve karbon oranı düşürülmüş çelik türü. Diğer çelik türlerine göre paslanma oranı çok daha düşüktür. Yapısında birçok element bulunan bu çelikte karbon oranı çok düşük seviyelerdedir. Tüm elementlerin birleşimi ile oluşan alaşım sayesinde üstün performans sergilemektedir. 316L paslanmaz çelik korozyona dayanıklıdır, bu yüzden Lekka Design olarak çelik içeriğini kesinlikle tavsiye ediyoruz. Sert koşullu ortamlarda (deniz, havuz, asidik sıvı, parfüm) dayanıklı olmasıyla bilinen 316L Paslanmaz Çelik uzun süreli kullanımı arttırır, bu sayede ekonomik olarak sizlere kolaylık sağlar. 316 kalite standartlarına göre daha az karbon içeren 316L (1.4404) paslanmaz çelik malzeme bizim önerimizdir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Model Halka
  • Taş Cinsi Boncuk
  • Renk Altın
  • Kesim Normal
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver