2
Tuvalet Kağıtlığı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Lemona Metal Mat Siyah Wc Kağıtlık Tuvalet Kağıtlığı Tuvalet Kağıdı Askısı Yapışkanlı Tasarım

98,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lemona Metal Mat Siyah Wc Kağıtlık Tuvalet Kağıtlığı Tuvalet Kağıdı Askısı Yapışkanlı Tasarım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEMONA Satıcı Ünvanı: RECEP TAYYİP ÖZÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7160398106
    Bu ürün LEMONA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -1.sınıf Mat Siyah Rengi Kaplamalı Metal
  • -VHB Endüstriyel Çift Taraf Bantlı Tasarım,
  • -Vida, Montaj aleti gerektirmez,
  • -Duvarları Delmenize Gerek Yoktur,
  • -Yüksek Taşıma Kapasitesi,
  • -Seramik, PVC Dolap, Mermer, Metal, Cam gibi pürüzsüz yüzeylerde kullanım
  • -Tuvalet Kağıtlığı Ölçüleri 17 cm boy - 8cm genişlik (her türlü wc kağıdı, tuvalet kağıdı için uygundur)
  • Metal Kalınlığı 2mm dir.
  • Elektrostatik Boya İle Boyanmıştır. Su'dan Etkilenmez Paslanmaz'dır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Lemona Metal Mat Siyah WC Kağıtlık Tuvalet Kağıtlığı Tuvalet Kağıdı Askısı Yapışkanlı Tasarım

Ev dekorasyonunda banyo ve tuvalet tasarımı, son derece önemli bir konu olarak kişilerin karşısına çıkar. Tuvalet kağıdı askısı ise banyo ve tuvaletlerde sıklıkla kullanılan ürünlerin başında gelir. Tuvalet kağıtlığının banyoya uygun olması çok önemlidir. Banyo tuvalet kağıdı askılığı seçerken pek çok detaya dikkat etmek gerekir. Modelin rengi de önemli bir detay olarak kendini gösterir. Lemona metal mat siyah tuvalet kağıtlığı, kaliteli yapısı ile sıklıkla tercih edilen bir üründür. Mat siyah yapısıyla banyonuzun temiz ve hijyenik görünmesini sağlar. Ayrıca asil ve şık duruşuyla ev dekorasyonunda stil sahibi görünmenize yardımcı olur. Tasarım açısından model oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Model dayanıklı ve kaliteli olduğundan uzun süreli bir kullanım ömrü sunar. Ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli malzeme
  • Her tasarıma uyumlu renk

Lemona Metal Mat Siyah WC Kağıtlık Özellikleri

Lemona Metal Mat Siyah Wc Kağıtlık Özellikleri

Tuvalet kağıdı askısı tercih edilirken dikkat edilen konulardan biri de montajının nasıl yapılacağıdır. Lemona metal mat siyah wc kağıtlık modelinin montajı yapışkanlı yapısı sayesinde son derece kolay bir şekilde yapılabilir. VHB endüstriyel çift taraf bantlı tasarımı sayesinde montajını yapacağınız zemine oldukça iyi tutunur. Model, mat siyah rengi kaplamalı metalden üretilir. Metal kalınlığı 2 mm olduğu için ürünün yüksek taşıma kapasitesi vardır. 17 cm boy ve 8 cm genişliği sayesinde tüm tuvalet kağıtlarına kolayca uyum sağlar. Ürün, elektrostatik boya ile boyanmış olduğundan sudan etkilenmez. Aynı zamanda paslanmaz bir yapıya sahiptir. Seramik, PVC dolap, metal ya da cam gibi pürüzsüz yüzeylerde oldukça kolay şekilde kullanılabilir. Model, tasarımı ve rengiyle oldukça dikkat çekicidir. Müşterilerini memnun eden bu ürüne siz de kolay ve hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Lemona Metal Mat Siyah WC Kağıtlık Avantajları

Lemona Metal Mat Siyah Wc Kağıtlık Avantajları

Bir ürünü satın almaya karar vermeden önce müşteri yorumları mutlaka dikkate alınan kaynaklar arasındadır. Lemona metal mat siyah yapışkanlı tuvalet kağıdı askısı yorumları incelendiğinde müşterilerini memnun eden bir ürün olduğu görülür. Model, yapışkanlı bir yapıya sahip olduğu için vida ya da montaj aleti gibi ekstra ürünlere ihtiyaç duymazsınız. Ayrıca ürünün montajını yaparken duvarı delmenize de gerek yoktur. Bu durum, duvarı delerken su borularını patlatmak veya elektrik kablolarını koparmak gibi pek çok riskten sizi uzak tutar. Yapışkanlı olması ile duvarınızda herhangi bir iz bırakmadan ürünü pratik şekilde banyonuzda başka yerlere monte edebilirsiniz. Kullanışlı tasarımı sayesinde tuvalet kağıdınızı kolayca değiştirebilirsiniz. Kullanım sırasında herhangi bir zorlanma yaşamazsınız. Sağladığı tüm bu avantajlarla tercih edilesi bir ürün özelliği gösterir. Modele sahip olduğunuzda iyi bir deneyim yaşarsınız.

Lemona Metal Mat Siyah WC Kağıtlık Fiyatı

Lemona Metal Mat Siyah WC Kağıtlık Fiyatı

Tuvalet kağıdı askılığı gibi günlük hayatta sıklıkla kullanılan bir ürünün seçiminde fiyat aralığı belirleyici etkenler arasındadır. Yapışkanlı tuvalet kağıtlığı fiyatları belirlenirken ürün özellikleri göz önüne alınır. Modelin sahip olduğu her bir detay fiyatının belirlenmesinde önemli bir rol oynar. Bütçe dostu fiyatı sayesinde ürüne sahip olmak son derece kolaydır. Ürünün dayanıklı ve paslanmayan yapısı sayesinde uzun süreli bir kullanıma sahip olursunuz. Model hakkında aklınıza takılan tüm soruların cevaplarına ve ürünün detaylarına hem hızlı hem de kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu tüm özellikleri ve avantajları sayesinde konforlu bir deneyim sunar. Kaliteli ve birinci sınıf malzemeden üretilmiş olan bu ürün, banyonuz için son derece uyumludur. Dayanıklı, şık tasarımlı ve cazip fiyatlı bu ürüne Trendyol güvencesiyle hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.