LENOVO Ideapad 5 Intel Core I5 10210u 4gb 256gb Ssd Mx130 Freedos 15.6" 81y3001ctx

5.599 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LENOVO Ideapad 5 Intel Core I5 10210u 4gb 256gb Ssd Mx130 Freedos 15.6" 81y3001ctx

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vizyon Bilgisayar Satıcı Ünvanı: MUHSİN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1850315252200015 Vergi Kimlik Numarası: 4140478819
    Bu ürün Vizyon Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lenovo IdeaPad L3-15IML05 Intel Core i5 10210U 4GB 256GB SSD MX130 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 81Y3001CTX

Ürün Özellikleri

  • İşlemci Tipi Intel Core i5
  • Ram (Sistem Belleği) 4 GB
  • SSD Kapasitesi 256 GB
  • İşletim Sistemi Free Dos
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce MX130
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Ekran Boyutu 15,6 inç
  • Çözünürlük 1366 x 768
  • Kullanım Amacı Ev - Okul
  • Cihaz Ağırlığı 2 - 4 kg
  • Şarjlı Kullanım Süresi 6 Saat ve Üstü
  • Ekran Yenileme Hızı Belirtilmemiş
  • Ekran Kartı Tipi Harici
  • Ekran Kartı Hafızası 4 GB ve altı
  • İşlemci Modeli 10210U
  • İşlemci Nesli 10. Nesil
  • İşlemci Çekirdek Sayısı 4
  • Hard Disk Kapasitesi HDD Yok
  • Dokunmatik Ekran Yok
  • Panel Tipi TN
  • Ram (Sistem Belleği) Tipi DDR4
  • Arttırılabilir Azami Bellek 12 GB
  • Renk Platinum Grey
  • Renk Gri
  • Temel İşlemci Hızı (GHz) 1.6
  • Optik Sürücü Tipi DVD Okuyucu
  • Bağlantılar Bluetooth
  • Klavye Q Türkçe
  • Ekran Kartı Bellek Tipi GDDR5
  • Çözünürlük Standartı HD Ready (HD)
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Lenovo Ideapad L3 15iml05

Son Teknolojik Gelişmeler ile Tasarlanan Lenovo Ideapad L3

İş, eğitim ve daha pek çok alanda teknolojiden faydalanılmaktadır. Günümüzde hemen hemen her şeyin teknoloji ile halledilebiliyor olması akıllı telefon, bilgisayar ve tablet gibi ürünlerin kullanımını yaygınlaştırmıştır. Hızlanan hayat temposuna ayak uydurmak amacıyla masaüstü bilgisayarlar daha ergonomik ve hafif hale getirilerek dizüstü bilgisayarlar ortaya çıkmıştır. Farklı teknik özelliklere, kullanım alanlarına ve tasarımlara sahip dizüstü bilgisayar hayatımızın olmazsa olmaz gereksinimleri arasında yer alıyor. Ofis işlerinizi, okul projelerinizi halletmede yardımcınız haline gelen dizüstü bilgisayarlar aynı zamanda sosyal hayatınızda eğlenmek için de kullanılabilir. Farklı donanımsal özelliklere ve tasarıma sahip pek çok dizüstü bilgisayar modeli bulunmaktadır. Teknoloji alanında öne çıkan Lenovo, 1984 yılında Çin’de kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren son gelişmeleri yakından takip etmeye ve ürünlerine uyarlamaya çalışan bir markadır. Hem donanımı hem de tasarımları ile Lenovo dizüstü bilgisayarlar dikkat çekmektedir. Hem kullanım hem de taşıma açısından oldukça pratik laptop bilgisayarlar kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaktadır. Lenovo Ideapad L3 15iml05 markanın öne çıkan laptop modellerinden biridir. İş ve okul gibi gündelik işlerinizi en iyi şekilde yapmanıza olanak tanıyan ürün ihtiyacınız olan tüm donanımlara sahiptir. Laptop modellerinde önemli kriterlerden biri ekran boyutu ve çözünürlük kalitesidir. Lenovo Ideapad l3 15iml05 15.6 inç ekranı ile kullanıcıya keyifli ve rahat bir deneyim yaşatıyor. Geniş ekranı ile sevdiğiniz dizi ve filmleri izleyebilir, internette dilediğiniz gibi dolaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra iş ya da okul için gereken sunumlarınızı, dosyalarınızı daha verimli bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Ekranın kenarındaki çerçeveye minimum düzeyde tutarak ekrana daha fazla alan bırakılmaktadır. Bu da ekrandaki içeriğe daha iyi odaklanabilmenize yardımcı olmaktadır. Güneş altında ya da fazla aydınlık ortamda ekran yansıma yapacağından bilgisayarınızı kullanmak zor olabilir. Lenovo bilgisayarınızı her ortamda kullanıp maksimum verim alabilmeniz için ürünlerinde yansımayı önleyen mat ekran kullanmaktadır. Bilgisayarından içeriğinde bulunan parlaklık ayarları da ortamın ışığına göre ayarlanabilir. Bu sayede dilediğiniz ortamda bilgisayarınızı kullanabilir, yapmanız gereken işleri halledebilirsiniz. Ürün boyutu 25,4 x 36,3 x 2,2 cm’dir ve yalnızca 2,20 kg ağırlığındadır. Seyahate ya da yalnızca bir kahve içmeye giderken yanınızda götürebilir, işlerinizi halletmenin yanı sıra eğlenceli bir vakit geçirebilirsiniz. Lenovo Ideapad l3 15iml05 yorum, kullanıcı görüşleri ve ürün hakkında tüm bilgilere ulaşmak için sayfamıza göz atabilirsiniz.

Keyifli ve Rahat Kullanım Sunan Lenovo Ideapad L3 Dizüstü Bilgisayar

Keyifli ve Rahat Kullanım Sunan Lenovo Ideapad L3 Dizüstü Bilgisayar

Dijital çağın temel teknolojik cihazlarından biri olan diz üstü bilgisayarlar pek çok farklı amaca yönelik kullanılabilmektedir. Laptop seçenekleri düşünüldüğünde akla ilk gelen markalardan biri ise Lenovo ’dur. Marka, Çin’de kuruluşunun ardından dünya genelinde tercih edilen bir marka haline gelmiştir. Yenilikleri sürekli takip eden ve ürün donanımlarını buna göre yapan bir markadır. Sağlam ve modern tasarımlara sahip dizüstü bilgisayarları binlerce kişi tarafından tercih edilmektedir. Lenovo teknolojik gelişmelerden faydalanarak insanların hayatını daha kolay bir hale getirmektedir. Laptop bilgisayar modelleri arasında öne çıkan Lenovo Ideapad l340 özellikleri ile kullanıcılara yalnızca internette gezinmekten daha fazlasını vaat etmektedir. Bilgisayarlarda bulunan en önemli ve en etkili kriterlerden birisi işlemcisidir. Bir bilgisayarın işlemci tipi, hızı cihazın performansını büyük ölçüde belirlemektedir. Lenovo Ideapad l340 Intel Core 81lk003ftx 10. Nesil işlemcisi ile performansını olağanüstü bir seviyeye taşımaktadır. Windows 10 işletim sistemini kullanan ürünün işlemci önbelleği 6MB dir. 4 çekirdekli Intel Core i5-10210U işlemci bulunmaktadır. Oldukça hızlı ve akıcı bir kullanım sunan takılma ve donma yaşanmadan kullanım imkânı sunar. 1,60 GHz işlemci hızı ile performansını ortaya koymaktadır. Ürün ayrıca 4 GB RAM boyutuna ve 2666 MHz RAM frekansına sahiptir. 4 GB bellek boyutu ile cihazda bulunan verileri belleğinde tutar ve dilediğinizde hızlı bir şekilde ulaşabilmenizi sağlar. Dizüstü bilgisayarların sunduğu bir başka avantaj ise fotoğraf, video, sunum ve iş dosyalarınız dahil tüm verilerinizi depolama imkânı sunmasıdır. İhtiyaç duyulduğunda bilgisayarınızda bulunan tüm verilere kolayca ulaşabilirsiniz. Depolama hafıza kapasitesi kullanıcının tüm ihtiyaç duyduğu verileri saklayabilmesi adına oldukça önemlidir. Ürünün 256 GB depolama kapasitesi bu beklentiyi büyük ölçüde karşılamaktadır. Dilediğiniz tüm verileri laptop bilgisayarınızda güvenle depolayabilirsiniz. USB girişler ile veri aktarımı yapabilir, kulaklık ve mouse gibi aksesuarlar kullanabilirsiniz. Bluetooth özelliği ile cihazlarınız arasında veri akışı sağlayabilirsiniz. Wi-Fi ile bulunduğunuz her yerden internete erişebilirsiniz. Sağlam ve ince kasası ile gittiğiniz her yere yanınızda rahatlıkla götürebilirsiniz.

Lenovo Ideapad L3 Laptop ile Benzersiz Bir Deneyim Yaşayın

Lenovo Ideapad L3 Laptop ile Benzersiz Bir Deneyim Yaşayın

Ürün skalası her geçen gün genişleyen dizüstü bilgisayarlar işlerinizi yanınızda taşımanıza imkân sağlayarak hem işinizi hem hayatınızı kolaylaştırmaktadır. Lenovo markasına ait laptop bilgisayarlar ince, hafif ve bir o kadar da şık tasarımlarıyla öne çıkmaktadır. İşe, kafeye, okula ya da seyahate giderken bilgisayarınızı yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. İşlerinizi gittiğiniz her yerde yapabilir, yapmanız gerekenlerin aksaması gibi durumların önüne geçebilirsiniz. Kullanıcıların laptop bilgisayarlarından yeterli verimi alabilmesi adına ses ve görüntü kalitesi oldukça önemli kriterlerdir. İdeal bilgisayarın ekranı yeterli genişlikte olmalı ve görüntü çözünürlüğü de yüksek olmalıdır. Ayrıca görüntüyü en iyi şekilde desteklemek adına ses kalitesi de son derece önemlidir. Nvidia GeForce ekran kartı ile benzersiz görüntüler sunmaktadır. Dolby Audio hoparlör sistemi ile favori videolarınızı yüksek ses kalitesinde izleyebilirsiniz. Gözü yormayan canlı renkler ile görüntüyü sunarak kullanıcılara benzersiz bir deneyim yaşatmaktadır. HD web kamerası ile karşı tarafa son derece net bir görüntü yansıtmaktadır. Arkadaşlarınızla ya da ailenizle HD kalitesinde görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz. Kameralı bilgisayar kullanan kullanıcıların büyük korkularından birisi kameralarına birinin ulaşma ihtimalidir. Kullanıcılar bu durumdan kendilerini uzak tutmak için kendi çözümlerini üreterek birtakım önlem almaktadırlar. Lenovo bu soruna çözüm getirerek ekranın üst tarafında bulunan kameraya bir fiziksel gizlilik kapağı yerleştirmiştir. Bu sayede kullanmadığınız anlarda kameranızın kapağını kapatarak aklınızda soru işaretleri kalmasını önleyebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarlar her yere taşınabilir hale geldiğinde akıllara şarj konusu gelmektedir. Dışarda priz bulup bilgisayarınızı şarj etmek her zaman mümkün olmayabilir. Bu noktada bilgisayarın pil ömrünün uzun olması son derece önemli bir kriterdir. Ürünün şarjı tamamen doldurulduktan sonra 11 saate kadar kullanım imkânı sunar. Gün içindeki yoğun temponuzda priz ve şarj aleti ile uğraşmanıza gerek kalmadan işlerinizi halledebilirsiniz. Lenovo Ideapad l3 15iml05 özellikleri arasında hızlı şarj fonksiyonu dikkat çekmektedir. Vaktinizin kısıtlı olduğu durumlarda hızlı şarj teknolojisini devreye sokarak bir saatten daha az bir sürede yüzde 80 şarj seviyelerine gelmeyi başarır. Böylece günlük yoğun temponuza kısa süre içinde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Lenovo Ideapad l3 15iml05 SSD 256 GB kapasiteye sahiptir. İş ve okul verileriniz dışında fotoğraf, video gibi özel anılarınızı da bilgisayarınızda depolayabilirsiniz. Lenovo Ideapad l3 15iml05 fiyat ve teknik özellikleri hakkında detaylı bilgiye sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Trendyol’un en avantajlı kampanyaları ile size en uygun dizüstü bilgisayara sahip olabilirsiniz.