LENOVO M10 Plus Kılıf Lenova Kılıf Yumuşak Esnek Ultra Ince Mat Şeffaf

55,18 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LENOVO M10 Plus Kılıf Lenova Kılıf Yumuşak Esnek Ultra Ince Mat Şeffaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknolik Bilişim Satıcı Ünvanı: ORHAN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 2771377795
    Bu ürün Teknolik Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lenovo M10 Plus Kılıf Lenova Kılıf Yumuşak Ve Şeffaf Mat Style -- Şeffaf ve pürüzsüz yüzey ile tabletinize farkli bir görünüm kazandirir Ultra ince yapılı ve ultra esnek Mükemmel kalıp, cihazinizla eslesen harika bir dizayn. Cihazinizi çiziklerden, kirden ve darbe ve soktan tamamen korur. Kapagi çikarmadan bütün slotlara(yan tuslar,sarj,kulaklik girisleri vs) erisilebilir. Harika kalibiyla cihaziniza mükemmel uyar. Uzun ömürlüdür, darbelere karsi maximum korur. Kolayca takip çikartilabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Lenovo M10 Plus Kılıf Lenova Kılıf Yumuşak ve Şeffaf Mat Style

Teknoloji dünyasının ilerlemesi ile birçok cihaz ve aksesuar sizin beğeninize sunulur. Bu sebeple marka, hayatınızı kolaylaştırmayı amaç haline getirir. Üretimini gerçekleştirdiği Lenovo M10 Plus kılıf sade yapısı ile sık tercih edilebilen bir modeldir. Sürekli yanınızda bulundurma ihtiyacı duyduğunuz akıllı tabletiniz bir süre sonra korunmasız hale gelebilir. Dolayısıyla kullanacağınız kılıf bu konuda önemli bir işleve sahiptir. Tabletinizi rahat ve konforlu bir şekilde taşınabilir kılan M10 Plus modelini dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ürün, cihazınızın darbe anında çizilme, yıpranma ve ezilme gibi sorunları yaşamamasını sağlar. Aynı zamanda da koruma kılıfı sayesinde tabletinize şık bir görünüm kazandırır. Kullanım anında rahat hareket edebilme özgürlüğü sunan bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Cihazınızı uzun vadede koruma altına alan bu kılıf modelinin özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Maksimum koruma
  • Slotlara erişim imkanı
  • Uzun ömürlü

Kullanışlı Lenovo Yumuşak Şeffaf Kılıf Özellikleri

Kullanışlı Lenovo Yumuşak Şeffaf Kılıf Özellikleri

Kullanım ve taşıma süresi boyunca rahat hissetmenizi sağlayan bu ürün, tabletinizi çevresel etkilere, çizilmelere ve darbelere karşı korurken cihazın uzun ömürlü olmasına yardımcı olur. Sade ve görünebilir yüzey tasarımına sahip bir tablet aksesuarıdır. Ultra korumalı, ince ve esnek yapısı ile karşınıza çıkan bu ürün, cihazınıza harika bir dizayn katabilir. Lenovo tablet M10 Plus kılıf modeli kiri ve tozu tabletinizin içine hapsetmeden cihazı koruma imkanı sunar. Cihazın alabileceği darbelere karşı maksimum koruma sağlar. Lenovo Tab M10 şeffaf kılıf modelini tabletinizden çıkarmadan ses ve açma tuşlarını rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünün açıkta kalan kulaklık ve şarj slot yeri de size kolaylık sağlar. Standart kalıp tasarıma sahip olan bu kılıf modeli cihazınızla uyumludur. Tabletiniz ile uyumlu olan bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Esnek Yapısıyla Lenovo Şeffaf Kılıf Modeli

Esnek Yapısıyla Lenovo Şeffaf Kılıf Modeli

Lenovo M10 Plus Kılıf Lenovo kılıf yumuşak ve şeffaf mat style ele tam oturan ve cihaz ile uyumlu olan ergonomik yapısıyla karşınıza çıkar. Kolay tutulabilen ve kavranabilen bu ürün, koyduğunuz zemin üzerinden kaymayan özelliği sayesinde oldukça kullanışlıdır. Bu sayede görüntülü konuşmalarda tabletiniz düşmeden rahatça cihazı kullanabilirsiniz. Şeffaf ve pürüzsüz yapısı ile birçok kişi tarafından bu ürün tercih edilir. Verimlilik sunan bu model ile rahat kullanım imkanına sahip olurken cihazınızı da koruyabilirsiniz. Ürün, ayrıca tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olur. Lenovo M10 Plus kılıf Lenovo kılıf yumuşak ve şeffaf mat style kullananlar ürünle ilgili görüşlerini yorum bölümüne yazarlar. Yorumlar sayesinde ürünü alacak olan müşterilerin kılıfı tanımalarını sağlarlar. Siz de bu yazıları okuyarak ürünün özellikleri ve detayları ile ilgili kapsamlı bilgiye ulaşabilir, kılıfı kolayca satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Lenovo M10 Plus Kılıf

Avantajlı Fiyatlarıyla Lenovo M10 Plus Kılıf

Lenovo M10 Plus kılıf Lenovo kılıf yumuşak ve şeffaf mat style fiyatı da ürünün koruma düzeyi ve elverişliliği göz önünde bulundurularak her bütçeye hitap edecek şekilde oluşturulur. Esnek bir şekilde karşınıza çıkan bu ürünü hareketlerinizi kısıtlamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Lenovo M10 Plus kılıf Lenovo kılıf yumuşak ve şeffaf mat style yorumları bölümünden modeli önceden satın alan ve kullanan müşterilerin düşüncelerini görebilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında detaylı bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Ek koruyucu özelliğe sahip olan modelin içi ve dışı özel olarak geliştirilerek üretilir. Ürün, kaliteli silikon malzeme kullanılarak tasarlanır. Orijinal yapısı ile tam koruma imkanı sunar. Beklentilerinize yönelik olarak üretilen bu şeffaf kılıfın özelliklerine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Tabletiniz ile beraber size keyifli dakikalar yaşatan modele siz de sahip olabilirsiniz.