LENOVO M10 Plus Tb-x606f Kılıf Standlı Uzun Ömürlü Deri Kapak

129,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LENOVO M10 Plus Tb-x606f Kılıf Standlı Uzun Ömürlü Deri Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknolik Bilişim Satıcı Ünvanı: ORHAN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 2771377795
    Bu ürün Teknolik Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lenovo M10 Plus Tb-x606f Kılıf Standlı Uzun Ömürlü Deri Kapak -- ÜRÜN AÇIKLAMASI: - Cihazınızı çiziklerden, kirden ve darbe ve şoktan tamamen korur. - Kılıfı çıkarmadan bütün slotlara(yan tuşlar,şarj,kulaklık girişleri vs) erişilebilir. - Harika kalıbıyla cihazınıza mükemmel uyar. - Uzun ömürlüdür, darbelere karşı maximum korur. - Kolayca takıp çıkartılabilir. -*Stand olma özelliği ve katlanabilme özelliği sayesinde rahat kullanım sağlar. - İçeriğinde sağlığa zararlı bir materyal bulunmamaktadır. - Üst kapağın kapanması, cihazı hem önden hem arkadan gelebilecek darbelerden korur. - Yüksek kalite deri malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Lenovo M10 Plus Tb-x606f Kılıf Standlı Uzun Ömürlü Deri Kapak

Ultra ince ve hafif tasarımlarıyla tabletler teknolojik çağın popüler ürünleridir. İş hayatında ve günlük hayatın yanında eğitim alanında da bu cihazların kullanım sıklığı artmaya başlar. Tablet kılıfları ise bu teknolojik cihazın uzun ömürlü kullanımı için gereklidir. Lenovo’nun kaliteli ve şık tablet kılıfı ile cihazınızı kolayca koruyabilirsiniz. M10 Plus deri kapak modeli sayesinde olası çizik ve darbelerin önüne geçebilirsiniz. Evde, ofiste, dışarıda, her yerde yanınızda taşıdığınız tabletlerinizi bu ürün ile kolay bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Cihazınızı koruyan ürün, görsel açıdan da müşterilerin sıklıkla tercih sebebi olur. Kullanışlı ve tasarım harikası olan ürün büyük beğeni toplar. Deri malzemeden üretilmesiyle kaliteli ve şık görünüm sağlar. Model, sahip olduğu bu özellikler sayesinde müşterileri memnun eder.

  • Uzun ömürlü
  • Darbelere karşı koruma
  • Kolay takılıp çıkarılabilir

Şık Tasarımıyla Lenovo Kılıf Standlı Deri Kapak Özellikleri

Şık Tasarımıyla Lenovo Kılıf Standlı Deri Kapak Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım özellikleri sağlayan ürünler her zaman tercih edilir. Gelişen teknoloji ile tablet ve tablet kılıflarının nitelikleri artar. Bu sebeple Lenovo M10 Plus TB-X606F kılıf standlı uzun ömürlü deri kapak aradığınız kılıf özelliklerini size sunar. Stand özelliği sayesinde cihazınızı sabit tutabilirsiniz. Kılıf, katlanabilir yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Tabletinizi koruyan deri kapak ile dayanıklı kılıfa sahip olabilirsiniz. Ayrıca, ürünü cihaza takıp çıkarırken zorluklarla karşımazsınız. Tabletinizin boyutuna uygun olarak tasarlanan ürün sayesinde cihazınızı olası düşüşlerden koruyabilirsiniz. Ürünün kapağını kapatınca toz ve kirlerden tabletinizi muhafaza edebilirsiniz. Bunlar sayesinde cihazı uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Tabletin yanı sıra ürünün dayanıklı yapısıyla kılıftan da uzun süre yararlanabilirsiniz. Çocukların ve yetişkinlerin kullanımına uygun olan bu ürün ergonomiktir. Tablet aksesuarlarının başında gelen kılıf modeli müşterileri memnun edebilir.

Lenovo M10 Plus Uzun Ömürlü Deri Kapak Avantajları

Lenovo M10 Plus Uzun Ömürlü Deri Kapak Avantajları

Tabletlerin kullanım sıklığı gün geçtikçe artar. Günlük ve iş hayatınızda rahat bir şekilde çalışmak için tasarlanan elektronik cihazları herkes kullanabilir. Bu anlamda, cihazınızın korunmasını Lenovo M10 Plus uzun ömürlü deri kapak ile sağlayabilirsiniz. Özellikle müşterilerin çocukları için tercih ettiği tabletlerin darbe almasını ve kırılmasını engellemek amacıyla bu ürün sıklıkla tercih edilir. Ürün, malzemesinin zararlı materyal içermemesi sebebiyle avantaj sağlar. Ayrıca ürünü tabletinizden çıkartmadan bütün yan tuşlara, şarj ve kulaklık girişlerine rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede tüm yuvaları güvenle kullanabilirsiniz. Ürünün bir diğer avantajı, uygun fiyatı sayesinde her bütçeye hitap etmesidir. Kapaklı kılıf cihazınızı konforlu şekilde kullanma fırsatı sunar. Çağının önde gelen teknoloji markası olan Lenovo, geliştirdiği deri kapaklı kılıf sayesinde şıklık ve kaliteyi bir arada sunarak müşterilerin beğenisini kazanır.

Kullanışlı Lenovo M10 Plus Standlı Kılıf Fiyatları

Kullanışlı Lenovo M10 Plus Standlı Kılıf Fiyatları

Tablet kılıfı; dış etkenlere bağlı kırılmalara, toz ve kirin ekrana girmesine engel olacak şekilde üretilir. Bu bağlamda tablet kılıfı kullanmanın büyük avantajı cihazınızı korumaktır. Lenovo M10 Plus TB-X606F kılıf standlı uzun ömürlü deri kapak fiyatları ise ürünün bütün bu özellikleriyle belirlenir. Birçok fonksiyona sahip olan ürün, kaliteli malzemesi ile müşterilerin dikkatini çeker. Bu sayede uzun ömürlü kılıf modeline sahip olabilirsiniz. Tabletinizle tam uyum sağlayan ürün, deri kapağıyla şık görünüm yakalar. Ultra dayanıklı tablet kılıfı, Lenovo markası kalitesi ile müşteriler tarafından tercih edilir. Ürünle düşmelere bağlı olarak dokunmatik ekran sensörlerinin zarar görmesini engelleyebilir ve ekran hassasiyetini koruyabilirsiniz. Lenovo M10 Plus TB-X606F kılıf standlı uzun ömürlü deri kapak yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, güvenle kılıfı satın alabilirsiniz.