leonmen Erkek Siyah Slim Fit Blazer Tek Ceket

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 44-6 Drop
44-6 Drop
46-6 Drop
48-6 Drop
50-6 Drop
52-6 Drop
54-6 Drop
56-6 Drop
58-6 Drop
60-6 Drop
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

leonmen Erkek Siyah Slim Fit Blazer Tek Ceket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEONMEN Satıcı Ünvanı: ARİF CAN ALBAYRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0490389822
    Bu ürün LEONMEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Italyan Stil Erkek Slim Fit Blazer Tek Ceket

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Dar / Slim
  • Cep Çift
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Stil Trend
  • Model Blazer
  • Renk Siyah
  • Kapama Şekli Düğmeli
  • Cep Tipi Cepli
  • Boy Standart
Geri Bildirim Ver

leonmen Erkek Siyah Slim Fit Blazer Tek Ceket

Leonmen erkek siyah slim fit blazer tek ceket, kesimi dolayısıyla son dönemlerde erkekler tarafından tercih edilen bir giyim ürünü olarak karşınıza çıkar. Modern bir stil ve şıklık arayan erkekler için harika bir seçim olabilir. Vücudu saran ve beli hafifçe vurgulayan kesimleri ile öne çıkar.

 
  • Kaliteli kumaş
  • Slim fit
  • Cepli ve düğmeli

Leonmen Erkek Siyah Slim Fit Blazer Tek Ceket İçeriği

Leonmen Erkek Siyah Slim Fit Blazer Tek Ceket İçeriği

Blazer adı verilen ceket modelleri son dönemlerde kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Özellikle slim fit kesim, insanların rahatlıkla gündelik hayatta kullandığı ürünlerden biri olarak karşımıza çıkar. Genellikle resmi veya yarı resmi etkinliklerde giyilir ve doğru kombinasyonlarla iş veya sosyal ortamlarda rahatlıkla kullanılabilir. İnce bir yapıya sahip olan bu ceket, kullanıcıların daha fit görünmesine yardımcı olur ve klasik ceketlerden daha modern bir görünüm sunar. Leonmen siyah slim fit blazer ceket herhangi bir gardıropta bulunması gereken temel bir parçadır. Genellikle gündelik kullanım için bu ürün tercih edilirken aynı zamanda kurumsal giyim noktasında da gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Siyah renk olarak üretilen ceket aslında hemen hemen her kıyafetle beraber giyebilme imkanı vermektedir. Kolayca farklı kombinasyonlar oluşturabileceğiniz çok yönlü bir giyim parçası olan blazer ceket iş toplantıları, düğünler, mezuniyet törenleri, parti gibi özel etkinliklerde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle ince ve uzun yapılı erkeklerin tercih edilebileceği bu ceket, doğru pantolon ve ayakkabı kombinasyonu ile daha da dikkat çekici hale gelebilir.

 

Leonmen Erkek Siyah Slim Fit Blazer Tek Ceket Kimler için Uygun?

Leonmen Erkek Siyah Slim Fit Blazer Tek Ceket Kimler için Uygun?

Erkekler için ortaya konulan moda akımı aslında kısa süre içerisinde değişmemektedir. Öte yandan insanların yönelimleri ve modanın almış aldığı yöne göre üretilen tüm tekstil ürünleri belirli bir tasarım eşliğinde kişilere sunulur. Son dönemlerde dar kıyafetler genellikle erkeklerin tercihi olmaya başlamıştır. Bu noktada ceketlerden pantolonlara kadar belli bir moda akımı ortaya çıkar. Leonmen slim fit blazer ceket ürünü kullanıcıların istek ve beklentilerine yanıt veren tam bir performans ürünüdür. Siyah renk olmasından ötürü kişiler çok rahat bir şekilde birçok kıyafetle birlikte bu ürünü kullanabilir. Öte yandan slim fit denen kesim ise erkeklerin çok daha şık ve gösterişli bir görünüme sahip olunmasını sağlamaktadır. Cepli ve düğmeli olması da kullanıcıların taşıdıkları malzemeleri daha kolay yanlarında bulundurmalarını sağlamaktadır. Çift cepli olması ve aynı zamanda düğmeli kapanma şeklinden dolayı kişilerin tercihlerini oluşturmaktadır. Bu ceket doğru kombinasyonlarla, resmi veya yarı resmi etkinliklerde rahatlıkla kullanılabilir ve gardırobunuzdaki diğer giyim parçalarıyla kolayca uyum sağlayabilir.

 

Leonmen Erkek Siyah Slim Fit Blazer Tek Ceket Yorumları

Leonmen Erkek Siyah Slim Fit Blazer Tek Ceket Yorumları

İnsanlar genellikle özel günlerde ve resmi işlerinde ceket tercih etmektedir. Öte yandan yalnızca resmi günlerde değil gündelik hayatta bir tercih olarak blazer adı verilen ceketler tercih edilebilir bir duruma gelmiştir. Özellikle slim fit kesim ceketler olması da insanların gündelik kullanımda çok daha rahat tercih etmelerini sağlar. Özellikle tişört gibi günlük kullanım kıyafetlerle birlikte bu tarz ceketler şık bir görünüm ortaya koymaktadır. Tek düğmeli ve mendil cebinin olması da aynı zamanda resmi günlerde de bu tarz blazer ceketlerin tercih edilebilmesini sağlar. Kullanılan kaliteli kumaş, %100 pamuk olan ceketlerin uzun süre herhangi bir problem olmadan kullanılmasını sağlar. Bununla beraber yıkama talimatlarına uyarak kullanıldığında herhangi bir sorun meydana gelmez. Leonmen erkek siyah slim fit blazer tek ceket yorumları ve değerlendirmeleri kullanıcıların ürün hakkındaki görüşlerini içerir. Leonmen erkek siyah slim fit blazer tek ceket fiyatı ve merak edilen tüm detaylar Trendyol’da. Ürünü hemen satın alabilirsiniz.