Lescon Flex Xfıt-3 Erkek Yürüyüş Spor Ayakkabı St00116 Siyah-41

2.499,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 41
40
41
42
43
44
45
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lescon Flex Xfıt-3 Erkek Yürüyüş Spor Ayakkabı St00116 Siyah-41

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDIN KUNDURA Satıcı Ünvanı: MUHAMMET AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1140119335
    Bu ürün AYDIN KUNDURA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lescon Microfiber Estetik görünüme sahip Lescon microfiber
  • ayak sağlığını korumaya yardımcı olmanın yanı sıra yumuşak ve sağlam bir formda üretilmiş saya malzemesidir.
  • Phylon Taban bölgesinde yer alan Phylon malzeme ayak hareketine uyum sağlayıp darbeleri minimuma indirir.
  • Les Insole Les Insole teknolojisi içeren ayakkabı, içindeki nem ve teri en aza indirgeyebilmek için vücut ağırlığının eşit dağılmasını amaçlayan özel olarak işlenip oluşturulan iç ayakkabı malzeme yapısına sahiptir.
  • Anorak Ayakkabıda hem görsel hem de işlevsel esneklik ve rahatlık sağlayan, ayak sağlığı için gerekli ayrıntılar göz önüne alınarak üretilen ayakkabı saya malzemesidir.
  • Lescon Microfiber Estetik görünüme sahip Lescon microfiber
  • ayak sağlığını korumaya yardımcı olmanın yanı sıra yumuşak ve sağlam bir formda üretilmiş saya malzemesidir.
  • Tekno Soft İç Taban Özel tasarımı, esnekliği ve yumuşaklığı ile zemin etkisini minimuma indiren iç taban teknolojisidir.

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Siyah
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver

Lescon Flex Xfit Siyah Erkek Spor Ayakkabı

Gün içerisinde uzun süre ayakta kalmak ve yoğun bir tempoda çalışmak, yorgun bir hisse neden olur. Bu da ayakkabı seçiminin önemini artırır. Rahatlık ve estetik görünüm arayışında olanlar için hem şık hem de kullanışlı spor ayakkabılar iyi bir alternatif oluşturur. Spor ayakkabı çeşitleri arasında yer alan sneaker tarzı modeller, günlük hayatta sıklıkla tercih edilir. Tasarımı dolayısı ile gündelik kullanıma da imkan verir. Son derece rahat bir yapıya sahip olan sneaker spor ayakkabılar, farklı modellerde ve renklerde üretilir. Erkeklerin sıklıkla tercih ettiği bu model; ayakları yormaması, estetik görünümü ve her tarza uyum sağlaması ile öne çıkar. Lescon Flex Xfit siyah erkek spor ayakkabı ile tarzınızı şıklık ile buluştururken, ayaklarınızın rahat etmesini de sağlayabilirsiniz.

  • Yumuşak ve sağlam form
  • Ayak sağlığını düşünen tasarım
  • Estetik görünüm

Konforlu Lescon Flex Xfit Siyah Erkek Spor Ayakkabı

Konforlu Lescon Flex Xfit Siyah Erkek Spor Ayakkabı

Lescon erkek spor ayakkabı, estetik bir görünüme sahiptir. Ayak sağlığını korumaya yardımcı olmasının yanında yumuşak ve sağlam formda üretilmesi ile beğeni kazanır. Üretiminde saya kullanılır. Saya, teri emme özelliği olan bir malzemedir. Taban bölgesinde ise esnek ve hafif bir malzeme olan phylon yer alır. Bu sayede ürünün ayak hareketine uyum sağlaması ve darbeleri minimuma indirmesi mümkün olur. Nem ve teri en aza indirgeyebilmek için Les Insole teknolojisinden faydalanan ürün, vücut ağırlığının eşit dağılmasını amaçlayan bir iç malzeme yapısına sahiptir. Hem şıklığı hem de konforu hedefleyerek tasarlanan bu üründe ayak sağlığı için gerekli ayrıntılar düşünülür. İç tabanda tercih edilen tekno soft tasarım, esneklik ve yumuşaklık ile zemin etkisini minimuma indirir. Siz de bu ürünü tercih ederek ayaklarınızı konfor ve şıklık ile tanıştırabilirsiniz.

Şık ve Kaliteli Lescon Flex Xfit Siyah Erkek Spor Ayakkabı

Şık ve Kaliteli Lescon Flex Xfit Siyah Erkek Spor Ayakkabı

Sneaker modeller, her tarzla ve her kombinle kolayca uyum sağlayabilen tasarımlardır. Üstelik kullanım alanları da son derece fazladır. Bu yüzden sneaker tercihi yaparken geniş bir seçenek fırsatınız olur. Bunun yanı sıra üretimde kullanılan malzeme, taban özellikleri, kalite ve renk gibi kriterler de göz önüne alınarak seçim yapmak mümkündür. Lescon Flex Xfit siyah erkek spor ayakkabı kullananlar, çoğu zaman bu seçenekten fazlasıyla memnun kalır. Saya malzeme, phylon taban ve sağlığa önem verilerek oluşturulan tasarım, ürünün öne çıkan avantajlı özellikleridir. Her kombinle uyum sağlayabilecek siyah rengi ile de sade ve şık bir tercih yapmış olursunuz. Kaliteli yapısı ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Konfor ve estetik görünüme önem vererek üretilen Lescon Flex Xfit ayakkabı ile kombininizi doğru bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Lescon Flex Xfit ile Hareket Özgürlüğü Uygun Fiyatlarla

Lescon Flex Xfit ile Hareket Özgürlüğü Fiyatları ve Yorumları

Lescon Flex Xfit siyah erkek spor ayakkabı fiyatı; ürünün sahip olduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Modelin malzeme kalitesi, taban yapısı ve esnekliği gibi kriterler fiyat konusunda belirleyicidir. Ürün; hafif, esnek ve rahat yapısı ile sıklıkla tercih edilir. Son derece estetik bir görünüme sahip ve gün boyu ayak konforunu sağlayan bu ürünün bakımı da oldukça kolaydır. Nemli ve sabunlu bir bez yardımı ile ayakkabınızı kolaylıkla temizlemeniz mümkündür. Ürün satın almadan önce özellikleri ile birlikte değerlendirmeleri de incelemek karar vermenize büyük oranda yardımcı olur. Lescon Flex Xfit siyah erkek spor ayakkabı yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerine ve önerilerine göz atabilirsiniz. Siz de bu ürünün özelliklerini ve değerlendirmelerini Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Pek çok kişiden tam not alan bu ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.