LESGO Kablosuz Mini Bluetooth Usb 5.0 Dongle Receiver Alıcısı Aparatı

85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LESGO Kablosuz Mini Bluetooth Usb 5.0 Dongle Receiver Alıcısı Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Quponn Satıcı Ünvanı: ELAY STORE ELEKTRONİK MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330258795400001 Vergi Kimlik Numarası: 3302587954
    Bu ürün Quponn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth versiyonu V5.0 - Çekim mesafesi ~ 20 metre - 3 mbps'ye kadar yüksek hıza sahip Mini USB Bluetooth 5.0 adaptörü. - Bluetooth USB radyo Dongle düşük güç tüketimi! - Çift Mod Bluetooth transferi. - Düşük Güç 1.2 ila 3.6 VI/O arasında seçilebilir. - Bluetooth ses verilerini destekler. - Birkaç dili destekler. - Bluetooth v1.2/2.0/2.1/3.0/4.0 ile uyumlu Ürün Özellikleri: Adı: Bluetooth Adaptörü Bluetooth Sürümü: Bluetooth V5.0 Arayüz: USB 5.0 Frekans Aralığı: 2.400-2.480 GHz Aktarım Hızı: 3 Mbps Renk: Siyah İletim Mesafesi: 0-20 mt OS Desteklenen: Sadece Windows sürümleri ile uyumludur. Boyut: 21x16x5mm Paket İçeriği : 1x V5.0 Bluetooth Adaptörü

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Mini Bluetooth Usb Receiver Alıcısı Aparatı ile Pratik Bağlanma

LESGO kablosuz mini Bluetooth USB 5.0 Dongle Receiver alıcısı aparatı LS-B08 teknoloji alanında yapılan gelişmelerin en muazzam sonuçlarından biridir. USB Bluetooth Dongle cihazı, hayatın birçok alanında kullanılarak işlerinizi kolaylaştırmaya yardımcı olur. Dongle aparatı, küçük boyutta olmasıyla kolay taşınabilir tasarıma sahiptir bununla birlikte sağladığı işlevsellik büyüktür. Bilgisayarınızda bulunmayan bir yazılımı tanıtmak ve çalıştırmak için kullanılabilir. Kablosuz mini Bluetooth USB 5.0 Dongle Receiver alıcısı aparatı ürün seçeneği, bağlantı ve depolama sağlama amacıyla kullanıcılar tarafından sıklıkla kullanılır. Akıllı televizyonlarda dahi kullanılabilme özelliğine sahip olan bir modeldir. Söz konusu aparat sayesinde bilgisayarınıza Bluetooth özelliği kazandırabilirsiniz. Bu şekilde kablo karmaşasından kurtulabilir ve bilgisayarınıza Bluetooth desteğini çok kolay bir şekilde kazandırabilirsiniz. Üstelik bunu işlevsel bir cihaz ile gerçekleştirmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

  • 20 Metre Çekim Mesafesi
  • Birkaç Dili Destekleme
  • 2.400-2.480 Frekans Aralığı

LESGO Kablosuz Mini Bluetooth USB 5.0 Dongle Receiver Alıcısı Aparatı LS-B08 Özellikleri

Kablosuz mini Bluetooth USB 5.0 Dongle Receiver alıcısı aparatı özellikleri ile kullanıcıların beğenisini toplar. 20 metreye kadar çekim mesafesini destekleyen ürün, aynı zamanda 3 Mbps’ye kadar da yüksek hıza sahiptir. Çift mod Bluetooth transferi gibi özellikler ile kullanıcıların işlerini pratik bir şekilde halledebilmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra Dongle düşük güç tüketimi ile de enerji tasarrufu sağlamaya destek olur. 5.0 Bluetooth USB modelinin sahip olduğu iletim mesafesi 0-20 mt olarak öne çıkar. GHz aktarım hızı 3 olan cihaz, aynı zamanda yalnızca Windows sürümleri ile uyumlu olarak üretilmiştir. Modelin boyutları ise 21x16x5 mm olarak öne çıkar. 1x V5.0 Bluetooth adaptörü, kullanıcılara pratiklik sağlamak için tasarlanmıştır. Hızlıca bağlantı kuran cihazı ihtiyaç duyduğunuz her an her yerde kolaylıkla kullanabilirsiniz.

LESGO Kablosuz Mini Bluetooth USB 5.0 Dongle Receiver Alıcısı Aparatı LS-B08 Kullanımı

Dongle aparatı USB Bluetooth® Dongle 5.0 Bluetooth® sürümü ile çalışan bir cihazdır. Bağlantı kurduğu cihazların pilini de azami miktarda harcar. Çünkü düşük enerji tüketimine sahiptir. Hızla bağlantı kuran ve hızla iletim sağlayan bir aparat olma özelliği taşır. Bu niteliğiyle kullanıcılara zaman ve hız kazandırır. Kablosuz mini Bluetooth USB 5.0 Dongle Receiver alıcısı aparatı kullananlar özellikle de ürünün geniş çalışma mesafesinden bahseder. İçerdiği bu özellik sayesinde mouse, kulaklık, hoparlör, cep telefonu, dizüstü bilgisayar, klavye ve daha pek çok cihazı destekler niteliktedir. Arzu ederseniz aparat modeli ile çevrimdışı aktarım da gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda maksimum performans sağlar. Kesintisiz ve net bir ses algoritmasına sahip olan cihaz, gecikmeyen hızı ve yüksek hata toleransı ile kullananlardan tam not almıştır. Oldukça konforlu kullanım sağlar.

LESGO Kablosuz Mini Bluetooth USB 5.0 Dongle Receiver Alıcısı Aparatı LS-B08 Fiyatı ve Yorumları

Kablosuz mini Bluetooth USB 5.0 Dongle Receiver alıcısı aparatı yorum ve görüşleri incelendiğinde ürün seçeneğinin kullanıcıya ne denli fayda sağladığı rahatlıkla görülebilir. Cihaz, yukarıda sayılan faydaların dışında aynı zamanda yazıcı ile de bağlantı kurabilme özelliğine sahiptir. Kablosuz baskı sayesinde daha verimli bir çalışma gerçekleştirmeye yardımcı olur. Kablosuz mini Bluetooth USB 5.0 Dongle Receiver alıcısı aparatı satın al işlemini gerçekleştirdiğinizde, 20M iletim mesafesine sahip bir cihazın keyfini sürebilirsiniz. Bu oldukça pratik bir deneyim anlamına gelir. 4.0, 4.1 ve 4.2 Bluetooth® sürümleri ile kolayca uyum sağlayabilen aparat, tanımlanmış olduğu cihaz ile yeniden otomatik olarak bağlanabilme özelliğine sahiptir. Bunun için ek bir işlem yapmayı gerektirmez. Kablosuz mini Bluetooth USB 5.0 Dongle Receiver alıcısı aparatı fiyatı da avantajlıdır. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.