let's be child Lc Eğitici Oyuncak Kırmızı Akıllı Telefonum

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
436,88 TL419,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,99 TL

Ürün Bilgileri

let's be child Lc Eğitici Oyuncak Kırmızı Akıllı Telefonum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıfıl Toys Satıcı Ünvanı: FARK BURADA ELEKTRONİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385140249600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851402496
    Bu ürün Tıfıl Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güvenli Oyuncak, Güvenli Oyun! Ürün ölçü : 7x12x2 cm Minik teknoloji düşkünlerinin çok seveceği Eğitici Akıllı Telefonum, LC Oyuncak ile sizlerle! Akıllı Telefonum miniklerin elinden düşürmeyeceği, çocukların tıpkı anne ve babaları gibi telefon kullanmalarını sağlayan eğlenceli, eğitici bir aktivite oyuncağıdır. Gerçekçi tasarımı ve dokunmatik ekran teknolojisi sayesinde meraklı çocuklar için öğrenmeyi eğlenceli hale getirir. Miniğiniz telefon listesinde bulunan şarkılara eşlik edebilir, bir arkadaşını arıyor, selfie çekiyor ya da bir uygulamayı açıyormuş gibi davranabilir. Oyun ve gelişim bir arada! Erken Taklit Oyunu: Minikler için özel olarak tasarlanmış bu oyuncak, onları taklit oyununa teşvik eder. Gerçekçi tasarımı ve çıkardığı eğlenceli sesler, çocukların hayal güçlerini harekete geçirerek bir telefon görüşmesini ve çok daha fazlasını taklit ederek yeni kavramlarla tanışmalarına, yeni bilgiler öğrenmelerine yardımcı olur. Akademik: Haftanın günlerini, sayı saymayı, hayvanları ve renkleri öğrenmeye başlarlar. İletişim Becerileri: Cümleler ve şarkılar yardımı ile telefonda karşılıklı konuşmayı, selamlaşmayı, sohbet etmeyi yani kendilerini sosyal olarak ifade etmeyi öğrenirler. Emojilerle farklı duyguları keşfederler. İnce Motor Becerileri: Minik ellerine uygun olacak şekilde tasarlanan oyuncak, el-göz koordinasyonunun gelişmesine katkı sağlar. 6+ ay bebekler için uygundur. Lütfen oyuncağı çocuklara vermeden üzerindeki uyarıları okuyunuz.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver