Lets Parmak Boyası 6 Renk X 25 Mg

65,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
49,99 TL
Kurumsal Fatura
52,90 TL
Kurumsal Fatura
52,10 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lets Parmak Boyası 6 Renk X 25 Mg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kent Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: YÜCEL KİTAP KIRTASİYE İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0990023230700016 Vergi Kimlik Numarası: 9900232307
    Bu ürün Kent Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • sarı,kırmızı,mavi,yeşil,siyah,beyaz 6 adet 25 ml. Yüksek kaliteli,parlak renkler*parmak,sünger yada firça yardımı ile kullanılabilir. Renk karışımlarında zengin çeşitlemeler teksil ürünlerinden kolaylıkla çıkar*yıkanabilir *sağlığa hiçbir zararı yoktur,sağlık testlerinden geçmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lets Parmak Boyası 6 Renk x 25 mg

Günlük hayatın getirdiği koşuşturmacalar aile bireylerinin beraber zaman geçirmesini engeller. Çocuk ile anne baba arasındaki iletişimi baltalayarak aile bireylerinin birbirine güvenini engeller. İstenmeyen bu durumu engelleyebilmek adına aile bireylerinin bir arada zaman geçirmesini sağlamak için pek çok farklı materyal tasarlanır. Tasarlanan bu materyallerden bir tanesi de Lets parmak boyası 6 renk x 25 mg seçeneği olur. Ürün, aile bireylerinin bir arada kaliteli ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirebilmelerini kaynaklık eder. Aile içerisinde yaşayan bireylerin iletişimini kuvvetlendirerek çeşitli problemlere karşı bir araya gelebilmelerine katkı sağlar. Siz de aile içi iletişimi olumlu yönde etkileyen, çocuklar tarafından büyük merak ve ilgi ile karşılanan Lets parmak boyası 6 renk x 25 mg satın alabilirsiniz.

  • 6 farklı renk
  • Kolay ve rahat kullanım
  • Parlak yapı

Kaliteli İçeriğiyle Lets Parmak Boyası 6 Renk x 25 mg

Kaliteli İçeriğiyle Lets Parmak Boyası 6 Renk x 25 mg

Lets 6'lı parmak boyası seçeneği çocuklar tarafından büyük ilgi ve merak ile karşılanır. Ürün içerisinde 6 farklı renge yer verilir. Bahsi geçen renkler arasında sarı, mavi ya da kırmızı gibi canlı tonlar ile siyah ve beyaz benzeri klasik renkler de bulunur. Renk açısından sunduğu geniş çeşitlilik çocukların hayal güçlerine olumlu etkide bulunur. Zihinlerinde oluşturdukları figürleri renk konusunda sıkıntı çekmeden rahat bir şekilde oluşturur. Müşterilerin dikkat ettiği hususlardan bir tanesi de kullanım niteliğidir. Ürün müşterileri zahmete sokmadan, rahat ve kolay bir şekilde kullanılır. Parmak ile uygulama yapılabileceği gibi fırça ya da sünger gibi çeşitli materyallerde de uygulanır. Siz de 6 farklı rengin bir araya getirilmesi sonucunda oluşan, çocukların hayal güçlerine olumlu etkide bulunan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Lets Parmak Boyası 6 Renk x 25 mg Yorumları

Kullanışlı Lets Parmak Boyası 6 Renk x 25 mg Yorumları

Lets parmak boyası 6 renk x 25 mg yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürün, pek çok değişik alanda sıklıkla kullanılır. Resim yapmadan duvar boyamaya kadar değişik zeminlerde uygulanabilir. Bu özellikleri ile patates baskılarının da olmazsa olmazları arasında kendine yer bulur. Çocukların istekleri kapsamında çok sayıda farklı işlem için kullanılır. Ürün içerisinde insan sağlığına zararı bulunan herhangi bir kimyasal söz konusu değildir. Bu özelliği sayesinde tahriş ya da kızarıklık gibi çeşitli alerjik reaksiyonlar görülmez. Farklı yaş aralığında bulunan çocuklar tarafından rahat bir şekilde kullanılırken ebeveynlerin güvenini kazanır. Lets parmak boyası 6 renk x 25 mg kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de pek çok farklı işlemi rahat bir şekilde yerine getirilmesini sağlayan, insan sağlığına herhangi bir zararı bulunmayan ürünü temin edebilirsiniz.

Avantajlı Lets Parmak Boyası 6 Renk x 25 mg Fiyatı

Avantajlı Lets Parmak Boyası 6 Renk x 25 mg Fiyatı

Lets parmak boyası 6 renk x 25 mg fiyatı uygundur. Ürün, yıkanabilir özelliğe sahiptir. Bu sayede el ile uygulandığında kalıntı ya da iz gibi müşteri memnuniyetini olumsuz yönde etkileyen durumların oluşması söz konusu değildir. Tasarım içerisinde yer alan renkler parlak bir forma sahiptir. Bu sayede yapılan etkinliklerin göz kamaştırıcı ve dikkat çeken bir yapı kazanmasında oldukça büyük katkı payı bulunur. Aynı zamanda tekstil ürünleri ile temas ettiğinde rahat bir şekilde temizlenir. Kazak ya da tişört gibi pek çok kıyafet de iz ya da leke bırakmaz. Bu özelliği ürünün küçük yaş grubunda bulunan çocuklar tarafından da büyük beğeni ile kullanılmasına kaynaklık eder. Siz de kolay ve rahat bir şekilde temizlenen ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.