LEVANT Akıllı Torf Toprak 25 Lt Avantaj Paketi

229 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

LEVANT Akıllı Torf Toprak 25 Lt Avantaj Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Levant Satıcı Ünvanı: ZERYA UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9000182210
    Bu ürün Levant tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm bitkiler ve çiçekler için uygundur. Bitkinizin ihtiyacı olan bütün materyalleri içermektedir. Ph seviyesi 7 civarı olarak ayarlanmıştır. Bu karışımı kullandığınızda herhangi bir ek materyal kullanmanıza veya toprağa eklemenize gerek kalmaz. 25lt olarak sunduğumuz ürün tamamen kendi üretimimizdir uygun fiyatı ve performansı yakalamanız için satışa açılmıştır. TORF TOPRAK GÜBRE
Geri Bildirim Ver

LEVANT Akıllı Torf Toprak 25 Lt Avantaj Paketi 76545566778002

Bitkiler, bulundukları ortamı güzelleştiren canlılardır. Bitki bakımını ve yetiştirmeyi seven kişiler, hangi bitkiye hangi toprak türünün uygun olduğunu iyi bilmelidir. Çünkü bitkiler, kendilerine uygun olan topraklara tutunur ve büyür. İklim, kök, dal, su miktarı, saksı boyu ve tohum türü gibi detaylar bitkiler için önemlidir. Bu detaylar arasında toprakların da önemli bir yeri vardır. Akıllı toprak, birçok bitki için tavsiye edilmektedir. Evde ve iç mekânlarda bitki büyütmek isteyen kişiler, sık sık torf topraklara ihtiyaç duymaktadır. Torf toprak, tamamı organik maddelerden oluşan bir toprak türüdür. Bu toprak türünde yapay maddeler bulunmamaktadır. Sarı, kahverengi, siyah renklerde olan toprakta besin maddesi bulunmamaktadır. Yaygın bir biçimde kullanılan levant akıllı toprak bitki ayrımı yapmamaktadır. Çiçeklerin veya saksı bitkilerinin sağlıklı olarak büyümesine yarayan bu toprak, nem dengesini de etkiler.

  • Çürümeyi Engelleyici
  • Nem Sağlayıcı
  • Mineral Bakımından Zengin

Levant Akıllı Toprak ile Çürümeyen Bitkiler

LEVANT Akıllı Torf Toprak 25 Lt Avantaj Paketi, bulunduğu saksıdaki nem dengesini düzenler. İdeal nem seviyesi sayesinde bitkilerin çürümesi engellenmektedir. Saksıda bulunan gübrenin uzun bir süre kalmasına yardımcı olan bu toprak, bitkinin yeterli miktarda su almasını sağlar. Bitkilerin ve çiçeklerin çok emek istediği doğrudur. Uzun uğraşlar sonucunda çürüyen bitkiler, hayal kırıklığı yaratabilir. Bitkilerin çürümesini engelleyen bu toprak, organik madde içeriği bakımından oldukça zengindir. Uzun yıllar sonrasında çürüyen bitkiler, bu toprak içindeki mineral değerini yükseltmektedir. LEVANT Akıllı Torf Toprak 25 Lt Avantaj Paketi yorum incelemesi yapıldığında torf toprağın lifli bir yapıya sahip olduğu görülmüştür. İdeal pH değerinde olan torf toprak, 5.5 ve 6.5 pH aralığında yer alır. Bitkiler için tavsiye edilen pH değeri de bu değerler arasındadır. Bu değer, toprağın verimli olmasını sağlar.

Levant Akıllı Torf Toprak Geniş Kullanım Alanı

Halk arasında torf toprak olarak bilinen toprak türünün diğer ismi turba toprağıdır. Turba toprağı, bitki büyütmek için ideal bir toprak türüdür. Bu özel toprağın oluşması için uzun bir süre gerekmektedir. Torf toprağın tek başına kullanılıp kullanılmayacağı merak edilmektedir. Birçok alanda kullanılan bu toprak, golf sahalarında da kullanılmaktadır. Bu toprak fide toprağı için de idealdir. Mantar üretimi alanında da torf topraktan faydalanılmaktadır. LEVANT Akıllı Torf Toprak 25 Lt Avantaj Paketi indirim dönemlerinde satın alınarak yedeklenebilir. Böylece ihtiyaç anında doğrudan kullanılır. Asitli toprakların pH seviyesini ayarlamak için, toprağın nemlenmesi için, bitkinin suyunu hızlıca çekmesi için ve daha birçok nedenden dolayı torf toprak kullanılır. Soğuk iklimin hakim olduğu bölgelerde meyve ağaçlarının buzdan korunması amacıyla köklerine torf toprak eklenebilir. Böylece köklerin nemlenmesi sağlanır ve dondan korunma gerçekleşir.

Levant Akıllı Torf Toprak 25 Lt Fiyatı

Normal topraktan daha fazla avantaja sahip olan torf toprak, bitkilerin sağlıklı olarak büyümesini sağlar. Kiloluk poşetlerde satılan bu toprak, bütçe dostu olması nedeniyle de çok sık tercih edilmektedir. LEVANT Akıllı Torf Toprak 25 Lt Avantaj Paketi kampanya ve fırsat dönemlerinde tercih edildiğinde oldukça avantajlıdır. Bahçe işleri ile ilgilenen, evde veya ofiste çiçek büyütmeyi seven kişiler düzenli olarak toprağa ihtiyaç duyabilir. Büyüyen bitkilerin bir süre sonra saksılara sığmadığı görülmüştür. Daha büyük saksıya alınan bitkinin yeni ortamına uyum sağlaması için torf topraktan faydalanılabilir. Eski toprak ile karışan torf toprak, bitkinin ihtiyaç duyduğu mineralleri bünyesinde barındırır. Bitkilerinin sağlıklı büyümesini isteyen doğaseverler, Trendyol aracılığıyla LEVANT Akıllı Torf Toprak 25 Lt Avantaj Paketi satın al seçeneğini tercih edebilir.