LEVANT Crassula Feng Shui Para Ağacı Yeni Seri

69,99 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

LEVANT Crassula Feng Shui Para Ağacı Yeni Seri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yesilimarket Satıcı Ünvanı: KADRİYE FATMA YEŞİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9500470980
    Bu ürün yesilimarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Levant Crassula Feng Shui Para Şans Ağacı ? Sukulent ve kaktüsleri sizler için özenle seramızda büyütüp yetiştiriyoruz.En güzellerini seçip bakımını yaptıktan sonra sizlere en sağlıklı şekilde ulaşması için gönderime hazır hale getiriyoruz.Sukulent ve kaktüs konusundaki tecrübemizi yılların verdiği emeğe ve sizlerin olumlu geri dönüşlerinize borçluyuz. Levantın Farkı Nedir ? ? Sukulent ve kaktüsleri sizler için özenle seramızda büyütüp yetiştiriyoruz.En güzellerini seçip bakımını yaptıktan sonra sizlere en sağlıklı şekilde ulaşması için gönderime hazır hale getiriyoruz.Sukulent ve kaktüs konusundaki tecrübemizi yılların verdiği emeğe ve sizlerin olumlu geri dönüşlerinize borçluyuz. ? Kaktüs ve sukulent konusunda çok iddialıyız ! Ürünlerimizin kalitesi ve sağlığı bizler için çok önemlidir.En sağlıklı ve bakımlı bitkilere sahip olduğumuz konusunda sizi temin ederiz ve en ufak probleminizde yanınızda olduğumuza emin olmanızı isteriz. Kaktüs Sukulent Bakımı ? ? Kaktüsler ve sukulentler genel olarak suyu çok sevmezler.Topraklarının kuruduğunu hissetmeden su varmeniz gerekmez.Kaktüsleri sukulentlere göre daha az sulamalı ve daha az gübeş ışığında bırakmalısınız. ? Kaktüs ve sukulent çeşidi çiçekleri direk güneş ışığına değilde süzülmüş ışıktan vitamin almasını sağlamalısınız renklerini koruması ve sağlığı için önemlidir. ? Evinizin güney cephelerinde rahatlıkla bakabilirsiniz.Kuzey cepheleri ışık almadığı için bitkilerinizi olumsuz şekilde etkileyip sağlıklarına zarar verebilir.
Geri Bildirim Ver