Levi's New Albert Erkek Kemer

329,90 TL
Beden:
70
75
80
85
90
95
100
105
110
115
120
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Levi's New Albert Erkek Kemer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sporthink Satıcı Ünvanı: DOĞUKAN SPOR MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0309034260200010 Vergi Kimlik Numarası: 3090342602
    Bu ürün Sporthink tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Jean’in en iyi arkadaşı iyi bir kemerdir. Bu kemer arzu ettiğiniz kalıcı kaliteyi sağlamak için tasarlandı. Gerçek deriden imal edildi. 100% Sığır Derisi

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Levi's New Duncan 38016-0024 Erkek Kemer

Kemerler; mevsim, aktivite ve yer fark etmeksizin şıklığın tamamlayıcıları arasında ilk sıralarda yer alır. Levi’s New Duncan kemer, şık pantolon ve üstleri bir bütün hâline getirmek için hem kalitesi hem de sağlamlığıyla öne çıkar. Düz siyah bir kayış ve oksitli metal torktan meydana gelen kemer, modern tasarımıyla her erkeğin beğenisini kazanır. Her kombine uyum sağlayan ürün, dayanıklı materyaliyle de uzun yıllar kullanılır. Levi’s New Duncan kemer, tamamen gerçek deriden üretilir. Bu nedenle hem esnek ve dayanıklı bir yapıya hem de geleneksel bir görünüme sahiptir.

  • Levi’s New Duncan kemer, hakiki deri materyalden üretilir.
  • Ürün, farklı beden ölçülerine sahip kullanıcılara hitap eder.
  • Levi’s kemer, sade tasarımı ve siyah rengi ile her tarza uyum sağlar.

Levi’s New Duncan Kemer Kaliteli midir?

Levi’s New Duncan Kemer Kaliteli midir?

Levi’s New Duncan kemer; kumaş, kot, keten, kanvas ve daha birçok pantolonun beline uyum sağlar. Sade ve güçlü bir tasarıma sahip bu ürün, erkeklerin her kombininde rahatlıkla yer alır. Aynı zamanda siyah rengi sayesinde ayakkabı ve diğer aksesuarlarla da kombinlenebilecek ürünlerin başında gelir. Tamamen hakiki deri materyalden üretilen kemer, oldukça kaliteli ve şıktır. Esnek tasarımı ile kırılma veya çatlama gibi deformasyon belirtileri göstermeden bedenin şeklini alır. Levi’s deri kemer, uzun yıllar sayısız kez takılıp çıkarılsa bile ilk günkü şıklığını korur. Hakiki deri kemer, oksitlenmiş efekte sahip torkla tamamlanmıştır. Dayanıklı metal tork; ısı, ışık, nem ve darbe gibi birçok agresif koşula direnç gösterir. Levi’s New Duncan kemer; kırılma, çatlama, kopma ve yırtılma gibi can sıkıcı durumların yaşanmasının önüne geçer.

Levi’s New Duncan Kemer Farklı Renklere Sahip midir?

Levi’s New Duncan Kemer Farklı Renklere Sahip midir?

Şık tasarımıyla birçok kullanıcıya hitap eden Levi’s New Duncan kemer, farklı renk seçeneklerine de sahiptir. Düz tasarımı ve klasik tork modeli ile öne çıkan Levi's erkek kemer, siyah rengi sayesinde her tarza uyum sağlar. Ürünün geleneksel dokusu, açık kahverengi ve koyu kahverengi seçenekleriyle de oldukça şık ve güçlü bir tarz yaratmanıza yardımcı olur. Derinin güçlü ve geleneksel ruhu, kahverenginin sıcaklığıyla birleştiğinde ortaya samimi ve sakin bir tarz çıkar. Siyah renkle güçlü ve sert bir görünüme sahip olan Levi’s New Duncan kemer, kahve tonlarıyla centilmen bir görünüm kazanır. New Duncan kemer, yarı mat yüzey görünümüyle de öne çıkar. Bu ürün, hem takım elbiseleri hem casual görünümleri hem de gömlek jean kombinlerini rahatlıkla tamamlayabilir.

Levi’s New Duncan Kemer Hangi Bedenlerde Mevcuttur?

Levi’s New Duncan Kemer Hangi Bedenlerde Mevcuttur?

Levi’s New Duncan kemer, deri materyali sayesinde kolayca esneyebilen ve kullanımın ardından kendi formuna dönen bir aksesuardır. Bu nedenle ürün, her beden tipi için rahatlıkla tercih edilebilir. Ancak bu ürün, farklı ölçülere uyum sağlaması için geniş beden aralıklarıyla sunulur. Levi’s New Duncan kemer, 85, 90, 95, 100, 105, 110 ve 115 olmak üzere toplamda yedi ayrı beden seçeneğine sahiptir. Bireyler, bel çevresinin genişliğini bir mezura yardımıyla ölçelerek kemer bedenini bulabilir. Levi's siyah erkek kemer yorumları, ürünün beden özelliklerini, kalitesini ve uzun ömürlülüğünü açıkça ortaya koyar. Birçok kullanıcı kombinlerini kolay bir şekilde tamamlamalarını sağlayan bu kurtarıcı ürünü gönül rahatlığı ile tercih eder. Dilerseniz siz de Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.