Leyaton Egzersiz Spor Aleti 5 Fonksiyonlu Twister Sarı

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Leyaton Egzersiz Spor Aleti 5 Fonksiyonlu Twister Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BeratSport Satıcı Ünvanı: FARUK ÖZÇINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3624428588000001 Vergi Kimlik Numarası: 6740226622
    Bu ürün BeratSport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Fonsiyonlu Egzersiz Spor Aleti Twister Leyaton 5 Fonksiyonlu Denge Esneme Egzersiz Aleti Zayıflamak, sağlıklı kalmak için klasik spor aletlerini çöpe atın. Bu 5 fonksiyonlu muhteşem egzersiz aleti ile vücudunuzda pek çok yeri tek alet ile çalıştıracaksınız. Türkiye'de ve dünyada devrim yaratan Leyaton egzersiz aletinin Türk mühendisler tarafından bir adım ileriye taşındığı bir ürün ile karşınızda. Etkili bir spor için gereken herşey Leyaton Egzersiz Aletinde birleşti Sağlıklı yaşamın sırrı dengeli beslenmek ve spor yapmaktır. Ancak çoğu zaman spor yapmak ya sıkıcıdır ya da spor yapmaya zaman bulamayız, Düzenli spor yapamıyorsanız kilo problemleri yaşar ve vücudunuzu formda tutamazsınız, Fakat tüm bunları geride bırakalım diye 5 Fonksiyonlu Spor Aleti sizler için tasarlandı, 5 Fonksiyonlu Spor Aleti bildiklerinizden farklı olarak tam 5 farklı ve önemli spor versiyonunu üzerinde barındırır, 5 Fonksiyonlu Spor Aleti ile kısa sürede bambaşka bir görünüme sahip olun 1- Denge fonksiyonu tempolu yürüyüş sayesinde vücudunuzun ısınmasını sağlar. Bacaklarınız bu sayede kuvvetlenir. İncecik bacaklara sımsıkı kaslara sahip olursunuz, 2- Kol, göğüs ve sırt kaslarınız için denge aparatını kullanmanız yeterli. Böylece kol kaslarınız güçlenir, şekil alır ve sırt ve göğüs kaslarınız da sıkılaşır, 3- En etkili parçalarından biri olan twist aparatı ile bel bölgenizde birikmiş ve yakılması oldukça güç olan yağlarınızın düzenli kullanımınız ile beraber nasıl eridiğini görebileceksiniz, 4- Tutma sapları ile bütünleşen tekerlekleri ile yapacağınız egzersizler ile de alt, orta ve üst karın kaslarınızın tamamını aynı anda çalıştırabilirsiniz. Öne doğru yaptığınız her hamlede kaslarınızın gerilimini hissedeceksiniz. Geriye dönüşünüz için de silikon bantlar size yardımcı olacaktır, 5- Ve tekerleklerinin bağlı olduğu yardımcı silikon bantları bacak bölgenizdeki yağ ve selülitleri gidermek için de kullanabilirsiniz. Plates hareketlerinin bir bölümünü yapabilir, düzenli esneyip gerdirme egzersizleri ile de vücudunuzu toparlayarak fit bit görünüm elde edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver