Leyaton Tower 200 Egzersiz Aleti, Kapı Çalışma Istasyonu

1.550 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Leyaton Tower 200 Egzersiz Aleti, Kapı Çalışma Istasyonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Leyaton Spor Satıcı Ünvanı: LEYATON SPOR SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608107182800001 Vergi Kimlik Numarası: 6081071828
    Bu ürün Leyaton Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Body By Jake In Ürettiği Yeni Ve Güçlü Tower 200 Kondisyon Merkezi Ile Vücudunuz Gelişsin, Sertleşsin Ve Kuvvetlensin... - Bulunduğunuz Yerin Bir Kapısı Var Mı? - Eğer Var Ise Bir Spor Salonunuz Da Var Demektir! - Bu Cihaza Bir Bakın. Tower 200 Le 90 KG A Kadar Direnç Sağlayabilirsiniz. - Cihaz Değişik Açılarda Monte Edilmiş Esnek Direnç Şeritleriyle Ile Beraber Gelir. - Böylece Kaslarınızı Çalıştırıp En Yüksek Direnç Seviyesinde 200 Den Fazla Değişik Ve Eğlenceli Egzersiz Yapmanızı Sağlar. - Dambıllara, Her Hangi Başka Bir Cihaza Veya Spor Salonuna Üye Olmaya Ihtiyacınız Yok! - Pazı Geliştirme, Göğüs Çalıştırma, Arka Kol Kası Güçlendirme, Sırt, Karın Ve Bacak Egzersizleri Yapmak Çok Kolay. - Tamamen Değişik Ve Hiç Denemediğiniz Türde Bir Egzersiz Deneyimi Yaşamak Istiyorsanız, Vücudu Potansiyelinin Zirvesine Taşıyan 11 Dakikalık Egzersiz Programını Deneyin. - Bu Program Randy Couture Nun Kombine Dövüş Sanatları Programından Esinlenmiştir Ve Farklı Türde Birçok Değişik Egzersiz Içerir. - Günde Sadece 11 Dakikada Vücudunuz Şekillenecek, Sertleşecek Ve Kuvvetlenecek. - Bunu Size Garanti Ediyoruz! - Tower 200 Kondisyon Merkeziyle Kapınıza Asabileceğiniz Çift Taraflı Poster, 200 Farklı Hareki Gösteren Kitapçık Ve Çalışma DVD De Bizden Size Hediye! Kutu İçeriği: Tower 200, Çift Taraflı Poster, Çalışma DVD Si, 2 Adet El Tutacağı + 2 Adet Bilek Bandı.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver