LG 55UP75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

12.078,17 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LG 55UP75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İndiriminmerkezi Satıcı Ünvanı: ARSLAN GROUP İNOVASYON BİLİŞİM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080037615800001 Vergi Kimlik Numarası: 0800376158
    Bu ürün İndiriminmerkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LG UP75 55UP75006LF 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TVGenel ÖzelliklerAçıklama: Bu ürünün satın alınması durumunda,kurulumu yetkili servisi tarafından yapılacağından ilk olarak ürünün kutusunun yetkili servisi tarafından açılması gerekmektedir.Menşei: Güney KoreGaranti: 24İşlemci Özellikleriİşlemci: Quad Core Processor 4KEkran ÖzellikleriÇözünürlük: 4K Ultra HDEkran Boyutu: 55 inchEkran Boyu (cm): 139Çözünürlük (Piksel): 3840 x 2160Görüntü Formatı: 16:9Bağlantı Özellikleri + PortlarUSB: VarHDMI: VarWi-Fi: VarBağlantı Özellikleri: Bluetooth 5.0Bağlantı Özellikleri: 2x HDMIBağlantı Özellikleri: EthernetBağlantı Özellikleri: BluetoothBağlantı Özellikleri: Wi-FiTuner: VarGüçHoparlör Gücü: 20 WEnerji Sınıfı: GKasaAmbalaj Yüksekliği: 835 mmAğırlık: 19,5 kgAmbalaj Derinliği: 175 mmAmbalaj Genişliği: 1360 mmMonitörMonitör Tipi: LEDMonitör Tipi: Ultra HDArayüzSmart: VarWebOS: VarSmart Tv: VarArayüz: WebOSDiğerDahili Uydu Alıcı: VarKutu İçeriği: Uzaktan kumanda,kumanda pili,kullanma kılavuzuÇözünürlükUltra HD: VarBaskül ve TerazilerBluetooth Teknolojisi: Var ***UP75 serisi ürünlerin içerisinde akıllı kumanda bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Boyutu 55" / 139 Ekran
  • Görüntü Kalitesi 4K Ultra HD
  • Garanti Tipi LG TR Garantili
  • Smart TV Var
  • Dahili Uydu Alıcı Var
  • Görüntüleme Teknolojisi LED
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Çözünürlük (Piksel) 3840 x 2160
  • Renk Siyah
  • HDR Var
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Model Yılı 2021
Geri Bildirim Ver

LG 55UP75006 TV-UP75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

LG 55UP75006 55 139 ekran uydu alıcılı 4K ultra HD smart LED TV pek çok gelişmiş özelliğe sahip bir üründür. Akıllı bir cihaz olma özelliğine sahip olan bu televizyonun kullanımı oldukça rahattır. Televizyonun yanında bir adet de sihirli kumanda bulunur. Bu kumanda, sahip olduğu akıllı özellikler ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırır. Son derece ergonomik özelliklere sahip olan kumandada hızlı erişim sağlayan kısayol düğmeleri bulunur. Aynı zamanda kumandanın kaydırma özelliği de mevcuttur. Bu sayede televizyon ekranında bir mouse kullanır gibi hızlı işlemler yapmak mümkündür.

  • 4K ultra HD ekran çözünürlüğü
  • WebOS arayüzü
  • USB ve HDMI port

LG 139 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV Özellikleri

LG 139 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV Özellikleri

LG 55UP75006 55 139 ekran uydu alıcılı 4K ultra HD Smart LED TV, bir akıllı televizyondan beklenen hemen hemen tüm özellikleri bünyesinde barındıran bir üründür. Televizyon, yüksek görüntü ve ses kalitesi ile evde sinema düzeyinde filmler ve diziler izlemeyi mümkün kılar. Ürün, şık tasarımı sayesinde ev içerisinde istenilen alana rahatlıkla yerleştirilebilir. Televizyon, iş yerleri gibi alanlarda da rahatlıkla kullanılabilir bir yapıdadır. Smart özellikleri sayesinde televizyonu basit ve pratik komutlarla yönlendirmek mümkündür. Cihazın akıllı kumandası üzerindeki tuşa basarak sesli komut verildiği takdirde televizyon kullanıcıyı dinleyerek istenilen işlemi gerçekleştirir. İnternet bağlantısı, Wi-Fi ve bluetooth özellikleri bulunan televizyona; tablet, bilgisayar gibi mobil cihazları bağlamak ve ekran yansıtmak mümkündür. Ayrıca televizyonun sahip olduğu dijital mağaza aracılığıyla pek çok popüler video izleme uygulamasına erişim sağlanabilir.  

LG 139 Ekran 4K UHD Smart LED TV Ekran Görüntüsü Nasıldır?

LG 139 Ekran 4K UHD Smart LED TV Ekran Görüntüsü Nasıldır?

LG 55UP75006 55 139 smart LED TV oldukça yüksek bir görüntü kalitesine sahiptir. 4K ultra HD ekran çözünürlüğüyle bu televizyon, çok daha canlı ve gerçekçi görüntüleri izlemeyi mümkün kılar. LG 55UP75006 55 139 ekran uydu alıcılı 4K ultra HD Smart LED TV'nin ekran çözünürlüğü 3840×2160 pikseldir. Bu değerler sayesinde izleyiciler, ekran üzerinde çok daha geniş bir renk yelpazesiyle karşılaşır. En ince ayrıntıları bile net şekilde gösterebilen sağlayan bu çözünürlük değerleri sayesinde kişiler, izledikleri görüntülerdeki tüm detayları kolayca fark edebilir. Televizyon, sahip olduğu çözünürlük özellikleriyle karanlık görüntüleri bile maksimum izlenebilirlik düzeyinde kullanıcılara sunar. Parlaklık dengesi ve renk sıcaklığı gibi özellikler, televizyonun kumandası kullanılarak kolaylıkla değiştirilebilir.

LG 139 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV Ses Kalitesi Nasıldır?

LG 139 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV Ses Kalitesi Nasıldır?

LG 55UP75006 55 139 ekran uydu alıcılı 4K ultra HD Smart LED TV, yüksek ses kalitesine sahiptir. Kişilerin evlerinde sinema deneyimi yaşayabilmesi için cihazın ses özellikleri gelişmiş teknolojik donanımlarla desteklenmiştir. Televizyon, AI ses teknolojisiyle kullanıcılara sürükleyici ve atmosferik bir deneyim vadeder. Geniş ses desibel aralığı, çok ince ve belirsiz sesleri dahi net biçimde duymayı mümkün kılar. Televizyon ayrıca Dolby Vision IQ ve Dolby Atmos özelliklerine sahiptir. Televizyonun sahip olduğu USB portları ve bluetooth özelliği sayesinde kullanıcılar dilerlerse cihaza ek hoparlörler de bağlayabilir. Akıllı televizyon, aksesuarları hızlı biçimde tanır ve ek işleme gerek kalmadan kullanılabilir duruma getirir. Dilerseniz Trendyol üzerinden LG 55UP75006 55 139 ekran uydu alıcılı 4K ultra HD Smart LED TV yorumlarını inceleyerek ürün hakkındaki kullanıcı değerlendirmelerini öğrenebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol güvencesiyle hızlı biçimde ve uygun fiyat avantajları eşliğinde hemen satın alabilirsiniz.