LG G4 Orjinal Batarya

387,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LG G4 Orjinal Batarya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TechnoBul Satıcı Ünvanı: FATİH VERİMOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9240686237
    Bu ürün TechnoBul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal: Bu batarya LG Electronics BL-51YF için orijinal bir aküdür.
  • Teknik veriler: Hücre türü: Li-Ion. Gerilim: 3,85 Volt. Miliamper artıkları: 3000 mAh. Ölçüler: 74 x 51 x 5 mm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

LG TYC00080728064 G4 Orijinal Batarya

LG G4 Li-ion orijinal batarya 3000 mAh gelişmiş özellikleri sayesinde cihazınızın performansını büyük ölçüde artırır. Bu ürünü satın alarak telefonunuzu saatler boyunca kesintisiz kullanabilirsiniz. Yüksek bir kapasiteye sahip olan batarya, cihaz kullanımını destekleyen bir yapıdadır. Bu pil; oyun, telefon görüşmesi ve video izleme gibi yoğun enerji gerektiren işlemlerde bile etkin kullanım sağlar. Spesifik bir model için geliştirilen pil, uyumlu bir yapıdadır. Bataryayı cihazın arka kısmına kolaylıkla yerleştirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürün, 6 ay garantili olarak satışa sunulur. İhtiyaç olması durumunda ithalatçı tarafından garanti kapsamında verilen hizmetten yararlanabilirsiniz. Gri renkte tasarlanan bu pil şık görünümüyle de dikkat çeker.

  • Boyutlar: 74 mm x 51 mm x 5 mm
  • Model Numarası: BL-51YF
  • Hücre Türü: Lityum iyon

LG G4 Li-Ion 3000 mAh Orijinal Bataryanın Özellikleri

LG G4 Li-Ion 3000 mAh Orijinal Bataryanın Özellikleri

Yüksek güç kapasitesi LG G4 Li-ion orijinal 3000 mAh bataryanın ön plana çıkan özelliklerinden biridir. Cihazın 3000 miliamper dolum kapasitesi vardır. Bu özellik, etkin ve uzun süreli kullanımı destekler. Pili aktif etmek için telefonun arka kısmındaki hazneye yerleştirmek yeterli olur. Bataryayı telefona taktıktan sonra kolaylıkla şarj edebilir ve kullanabilirsiniz. Özel geliştirilen batarya 4.5 G fonksiyonunu destekler. Bu sayede kesintisiz telefon görüşmesi ve internet bağlantısı için gereken güç desteği sağlanır. Cihaz, aynı zamanda telefonun yüksek ekran parlaklığında kullanımını da kolaylaştırır. Telefonunuzun parlaklığını iç mekân koşullarında %50, güneş ışığında %70-80 oranına kadar güvenle artırabilirsiniz. Bataryayı doldurmak için USB şarj cihazı kullanabilirsiniz. Söz konusu pil, kısa sürede dolar.

LG G4 Li-Ion 3000 mAh Orijinal Batarya Hangi Cihazlara Uygundur?

LG G4 Li-Ion 3000 mAh Orijinal Batarya Hangi Cihazlara Uygundur?

LG G4 Li-ion orijinal 3000 mAh batarya spesifik modeller için uygun bir yapıya sahiptir. Özel geliştirilen bu ürün LG tarafından üretilen G4 serisine uygundur. Pil, bu seride yer alan birçok cihazda kullanılabilir. G4 Stylus modelleri de bu bataryanın kullanımı için uygun yapıdadır. Cihaz, söz konusu modeller için özel olarak optimize edilir. Bu sayede yüksek bir performans sağlanır. Batarya, LG telefonların yanı sıra bu ürünler için üretilen şarj aletleri ve USB kablolarla da uyumlu yapıdadır. LG G4 orijinal batarya markanın söz konusu modellerinin performansını destekler. Cihazların parlaklıkları, uygulamaları ve diğer fonksiyonları için gereken güç, yüksek batarya performansıyla sağlanır. Ürünü söz konusu modellerle güvenle kullanabilirsiniz. Pilin ve telefonun performansını korumak için ürünü yalnızca uyumlu cihazlarla kullanmanız tavsiye edilir.

LG G4 Li-Ion 3000 mAh Orijinal Batarya Dayanıklı mıdır?

Üretim malzemesi, LG G4 Li-ion orijinal 3000 mAh bataryayı dayanıklı kılan unsurların arasında yer alır. Bu cihaz, yüksek kaliteli materyalden üretildiği için sağlam yapıdadır. Üretimde kullanılan malzeme elektrik akımının sağlam ve sorunsuz bir biçimde gerçekleşmesini sağlar. Yüksek mAh kapasitesi, ürünün dayanıklılığını artıran başka bir husustur. Batarya tam kapasite dolu olduğunda gün boyu kullanım sağlar. Cihazda 3,85 DVC voltaj limiti bulunur. Batarya bu sayede yüksek elektrik akımlarına karşı korunur. Belirli hususlara dikkat ederek cihazın sağlamlığını artırmak mümkündür. Pili ilk kullanımda 8 saat şarj etmeniz tavsiye edilir. Bu sayede ürünün performansını artırabilirsiniz. Ürünü doğrudan güneş ışığında bırakmamanız önerilir. Telefonunuzu yüksek performansla kullanmak için bu cihazı Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerini merak ediyorsanız LG G4 Li-ion orijinal batarya 3000 mAh yorumlarını inceleyebilirsiniz.