LG G5 Bl-42d1f Batarya Pil

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

LG G5 Bl-42d1f Batarya Pil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epy Satıcı Ünvanı: EVİN KAHRAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4870083354
    Bu ürün Epy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kargo Hakkında -Hafta içi Saat 16:00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoya teslim edilmektedir. -Telefon ekranını teslim alırken üründe herhangi bir deformasyon veya eksik içerik olmadığına kesinlikle emin olun, aksi takdirde kargonuzu teslim almayıp, kargoya tutanak tutturunuz. ÜRÜN BİLGİSİ -İlan başlığındaki ürün ile %100 uyumlu olup ithal üründür. -Sipariş sonrası ilan başlığındaki uyumlu ürün gönderilecektir. -Herhangi bir konu hakkında bilgi almak isterseniz satış öncesi veya satış sonrası Mağazaya Sor kısmından yazabilirsiniz. ÜRÜN MONTAJ 1-) Telefonunuz bataryasını söküp cihazdaki gücü kesin 2-) Ekranı ürünü soket kısmından takınız ve bataryayı tekrar soket kısmından takınız. 3-) Cihazı açınız ve tüm testlerini jelatinlerini kaldırmadan gerçekleştiriniz. İADE VE DEĞİŞİM ! -Almış olduğunuz ürünleri teslim aldığınızda kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. - Tutanak tutulmayan ürünlerde mağazamız tarafından tazmin yapılmayacaktır . - Jelatini kalkmış flexi zarar görmüş veya kopmuş çatlak kırık deforme olmuş , montaj yapılmış Ürünlerin kesinlikle İADESİ VE DEĞİŞİMİ OLMAYACAKTIR. -İade ve Değişim ürünlerini kesinlikle ARAS Kargo ile gönderiniz, başka firmalardan gönderdiğiniz iadeler alınmayacaktır. -İade ve Değişim ürünlerini mutlaka aynı şekilde korunaklı kargo ile gönderiniz. -Yanlış alımlarda ürüne ihtiyaç duyulmadığı durumlarda test amaçlı ürün alımlarında mağazadan kaynaklı olmayan iade veya değişim kargo ücretleri müşteriye aittir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

LG G5 Batarya Pıl Bl-42d1f 2800 Mah

LG marka batarya telefon kullanım süresini ve kalitesini artırır. Telefon şarjının kısa sürede tükenmesini önler. LG G5 batarya pil BL-421f 2800 Mah dayanıklı malzemeden üretilir. Model, LG marka telefonun batarya yuvasına uygun boyutta tasarlanır. Ürün, telefonun arkasında yer alan batarya yuvasına yerleştirilir. Yüksek performansı ile hızlı kullanım deneyimi sunar. Model, kaliteli malzemeye sahiptir ve uzun süre kullanılır. Ürün, telefondaki uygulamaların düzgün bir biçimde çalışmasını sağlar. Cihaz, 2800 elektrik gücünde çalışır. Bu sayede hızlı şarj ve kesintisiz kullanım imkanı sunar. LG marka batarya sunduğu performans ile büyük beğeni toplar. Ürün, telefon kullanım süresi itibariyle başarılı sonuçlar ortaya koyar. Model sayesinde uzun süre boyunca kesintisiz şekilde telefon kullanabilirsiniz. LG marka bataryayı telefonunuz için satın alabilirsiniz.

  • 2800 Mah
  • Uzun ömürlü
  • Yüksek kalite

LG G5 Batarya Pil BL - 42D1F 2800 Mah Özellikleri

LG G5 Batarya Pil BL - 42D1F 2800 Mah Özellikleri

LG G5 batarya BL-42D1F, sunmuş olduğu performans ile büyük beğeni toplar. 2800 Mah elektrik gücüne sahiptir. LG G5 marka telefonların batarya yuvasına yerleştirilir. Yerleştirildikten sonra telefon kullanılabilir duruma gelir. Ürün sayesinde telefonun şarjı uzun süreler boyunca tükenmez. Ürün, telefonların şarjının geç bitmesini sağlar. Telefondaki uygulamalar ürün sayesinde, hızlı ve kaliteli bir biçimde çalışır. Ürün, uygun fiyat avantajı ile müşterilere sunulur. Sunmuş olduğu performans, bataryanın uzun ömürlü olmasını sağlar. LG G5 batarya pil, sahip olduğu özelliklerle telefonunuzun ihtiyacını karşılar. LG marka batarya sayesinde, telefonda uzun süre görüşme yapabilir, sosyal medya kullanıp yüksek kaliteli videolar izleyip, oyunlar oynayabilirsiniz. Ürünün şarj gücü yeterli düzeyde bir performans gösterir. Model, sunmuş olduğu avantajlarıyla kaliteli telefon deneyimi yaşatır. LG G5 marka telefonunuz için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı LG G5 Batarya Fiyatları

Avantajlı LG G5 Batarya Fiyatları

LG G5 batarya fiyatları modelin bütün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, mevcut özellikleri bakımından uzun ömürlü bir pil deneyimi sunar. Yüksek teknolojik tasarımı ile kaliteli bir malzemeden üretilir. LG marka batarya sarı renklidir ve 2800 Mah elektrik gücüne sahiptir. LG G5 batarya orijinal bir üründür. Modelin şarj harcama kapasitesi oldukça azdır. Ürün sayesinde yüksek ekran gücüne sahip bir telefona sahip olabilirsiniz. LG marka cihaz, yüksek pil gücüne sahiptir. Bu model aracılığıyla uzun telefon görüşmeleri yapılabilir, uygulamalar uzun süre boyunca çalıştırılabilir. Ürün sayesinde yüksek çözünürlükteki videolar sorunsuz bir şekilde görüntülenir. LG G5 pil sahip olduğu avantajlı özellikleri ile uzun süre telefonu kullanma imkanı verir. Yüksek kaliteye sahip olan bu bataryayı avantajlı fiyat ile hızlıca ve kolayca satın alabilirsiniz.

LG G5 Batarya Pil BL - 42D1F Avantajları

LG G5 Batarya Pil BL - 42D1F Avantajları

LG marka ürünün yüksek teknolojiye sahip pil hücreleri bulunur. Gerçek değere sahip 2800 Mah elektrik gücü vardır. LG G5 batarya pil BL-42D1F yorumları sayesinde model hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Telefon bataryası, uzun süreli şarj kapasitesine sahiptir. Dayanıklı malzeme yapısı ile uzun ömürlüdür. Pil, güvenlik testlerinden geçerek müşteriye sunulur. Güvenilir performansı ile büyük beğeni toplar. Şarj koruması mevcuttur. LG marka batarya, kısa devre gibi sorunların olmasının önüne geçer. LG BL-42D1F batarya, kolay bir şekilde takılıp çıkarılabilir. Model, rahat montaj imkanı sunar. İstediğiniz zaman ürünü telefonunuza takıp çıkarabilirsiniz. Kolay bir şekilde cihazınıza monte edebilirsiniz. Pili güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Kaliteli yapısıyla yüksek elektrik gücüne sahiptir. Bu açıdan büyük beğeni kazanır. Gelişmiş teknolojik özelliklere sahip olan bu ürünü, Trendyol avantajlarıyla satın alabilirsiniz.