Licape C Vitaminli Aydınlatıcı Serum Gözenek Sıkılaştırıcı Ve Arındırıcı Tonik 200ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Licape C Vitaminli Aydınlatıcı Serum Gözenek Sıkılaştırıcı Ve Arındırıcı Tonik 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Micellar Arındırıcı ve Yağ Dengeleyici Tonik , Formülündekibitkisel aktifler sayesinde cilt yüzeyine zarar vermeden derinlemesine beslemekiçin tasarlanmıştır. Micellar Tonik özelliği sayesinde hassas ciltlerde bilerahatlıkla kullanıma uygundur. Micellar aktifleri sayesinde ciltteki fazla yağı alır ve sebumdengesini sağlayarak uzun süre nemli kalmasına olanak sağlar. Kuru ve yağlı cilt tiplerinde de uzun süreli nem desteği sağlarken,dengeli bir cilt yapısına kavuşmanıza da yardımcı olur. Gözenek sıkılaştırıcıözelliğiyle akne vb. sorunlarınızdan kaynaklı cilt deformasyonlarınızıngiderilmesine de yardımcı olur. Cildinizi temizledikten sonra, makyaj pamuğuna veya elinizedamlatarak yüzünüze, boynunuza ve göz çevrenize nazikçe uygulayın LicapeMicellar Yağ Dengeleyici ve Arındırıcı Tonik kullanım sonrasında anındacildinizin ferahladığını ve pürüzsüzleştiğini hissedebilirsiniz. C Vitaminli Aydınlatıcı Serum
  • İçeriğindeki c vitamini desteği ile cilt tonunu eşitlemek için tasarlanmıştır. Cilt yüzeyinde birlikte ortaya çıkan renk tonu dengesizliği, soluk ve mat görünümün de azalmasına yardımcı olur. Cildin gereksinim duyduğu c vitamini desteği sayesinde cilt bariyerini güçlendirmeye ve daha canlı, parlak, tek ton bir cilt görünümüne olanak sağlar. İçeriğindeki Hyaluronik Asit ile cildin nem ihtiyacının karşılanmasına ve gün boyu cildinizin daha canlı görünmesine destek olur. C vitaminli serum özelliği ile cildin kaybettiği elastikiyeti kazanmasını ve daha sıkı, genç bir görünüme sahip olmasını hedefler. Tüm cilt tipleri için uygun olup her mevsim kullanılabilmektedir. Kullanım Önerisi: C Vitaminli Aydınlatıcı Serumu uygulamadan önce cildinizi temizleyin. Derinlemesine bir temizlik için ‘Licape Yüz Temizleme Jeli’mizi kullanabilirsiniz. Temiz ve kuru cildinize birkaç damla olacak şekilde tüm cilt yüzeyinize hafif dokunuşlarla yayın. Göz çevresine gelmemesine özen gösterin. Günlük rutinde sabah akşam kullanabilirsiniz. Daha etkili ve hızlı sonuç almak istiyorsanız ‘Licape Yaşlanma Karşıtı Anti-Aging Krem’ ile cilt bakımınızı tamamlayabilirsiniz. ***Ürünü kullanmadan önce bileğinizin iç kısmına uygulayarak test ediniz. Alerjik bir durum olduğu takdirde kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • İçerik C Vitamini
  • Ek Özellik Vegan
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver