Genel Markalar Çiftçiburada Asmalı Tavuk Yemlik 15 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
430,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Çiftçiburada Asmalı Tavuk Yemlik 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZOOLİFETRAKYA Satıcı Ünvanı: MERVE HANIM ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5410402637
    Bu ürün ZOOLİFETRAKYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Askılı tavuk yemlik 15 kg. Için satıcı açıklaması belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. 15 kg. Yemlik -Tavuk yemliği 15 kg yem alır. -tavuk yemliği flatörlü olduğundan yem zayiatını en aza indirir. -tavuk yemliğini ister yerde, ister askılı olarak kullanabilirsiniz. -tavuk yemliği 15 kg yaklaşık olarak 25 tavuk için idealdir. -tavuk yemliği kolay açılan kapağı sayesinde askıda iken çok rahat bir şekilde yem dolumu yapmanızı sağlar. -tavuk yemliğinin kolay montaj ve kurulumu sayesinde temizliği rahat bir şekilde yapılabilmektedir. -1. kalite plastikten üretilmiştir. -ürün rengi stoğa göre değişmektedir.
Geri Bildirim Ver

Lider Kümes Ekipmanları Askılı Tavuk Yemlik 15 kg

Piyasada farklı özelliğe sahip çok sayıda tavuk yemlik çeşitleri bulunur. Bu çeşitler arasından Li̇der Kümes Eki̇pmanları askılı tavuk yemlik 15 kg seçeneği, nitelikleri dolayısı ile öne çıkar. Bu model, 12 lt hacme sahip olup 15 kg yem alır. Bu özelliği sonucunda da oldukça fazla talep görür. Sıklıkla yem doldurma işlemine gerek duyulmaz. Kapladığı alan sayesinde tavukların rahat bir şekilde yemlerini tüketmelerine yardımcı olur. Ürün, kaliteli ham maddeden üretilir. Bu sayede sağlam bir yapıdadır. Dayanıklı formu dolayısıyla uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Ürün bünyesinde flatör özelliği bulunur. Bu niteliği sonucunda ürün pek çok kişinin büyük beğenisini kazanır. Siz de özellikleri sayesinde pek çok kişinin büyük memnuniyetini kazanan bu ürünü detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

  • Flatör özelliği
  • Kaliteli malzeme
  • 12 lt hacim

Dayanıklı Lider Kümes Ekipmanları Askılı Tavuk Yemlik 15 kg

Dayanıklı Lider Kümes Ekipmanları Askılı Tavuk Yemlik 15 kg

Askılı tavuk yemliği, son derece dayanıklı ham maddeden üretilir. Ham madde özelliği sayesinde ürün, oldukça sağlam bir yapıdadır. Kullanım esnasında çatlama, kırılma gibi istenmeyen bir durum ile karşılaşılmaz. Ani darbe ve düşmelere karşı oldukça dayanıklıdır. Uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Ürün, ergonomik tasarıma sahiptir. Tasarım özelliği sonucunda ürün, oldukça kullanışlı ve işlevseldir. Bu özelliği sayesinde ürün, pek çok kişinin memnuniyetini kazanır. Bünyesinde flatör özelliği bulunur. Flatör özelliği ürünün sıklıkla tercih edilmesinde etkili olur. Ürün tasarımında yer alan flatör yem israfının önüne geçer. Yem seviyesi belirli bir miktarın altına düştüğünde haznede yer alan diğer yem, tavukların yetişebileceği yüksekliğe ulaştırılır. Özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Siz de ergonomik tasarımı sayesinde oldukça kullanışlı olan ve kaliteli ham maddeden üretilen ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kullanışlı Lider Kümes Ekipmanları Askılı Tavuk Yemlik 15 kg

Kullanışlı Lider Kümes Ekipmanları Askılı Tavuk Yemlik 15 kg

Flatör özelliği sayesinde bu seçenek, yem israfının önüne geçer. Böylece tasarruf yapılmasına da imkan sunar. Ürünün tasarruf alanında sağladığı olanaklar, pek çok kişinin memnuniyetini kazanır. Modelde askı özelliği bulunur. Bu sayede belirli bir yere asılarak kullanılabilir. Aynı zamanda ürünün yerde kullanımı da oldukça rahattır. Kullanım esnasında sunduğu kolaylık sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanır. Geniş kapasitesi ile çok sayıda tavuğun kolay bir şekilde beslenmesine imkan sunar. Yaklaşık 25 tavuğun bir arada beslenebilmesine yardımcı olur. Li̇der Kümes Eki̇pmanları askılı tavuk yemlik 15 kg yorumları da olumlu yöndedir. Müşteriler memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Siz de oldukça işlevsel ve kullanışlı olan; tasarımı sayesinde çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanan ürünün yorumlarını inceleyebilirsiniz. Son derece geniş kapasiteye sahip olan bu kullanışlı ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Lider Kümes Ekipmanları Askılı Tavuk Yemlik 15 kg

Cazip Lider Kümes Ekipmanları Askılı Tavuk Yemlik 15 kg

Beğeni kazanan bu ürün, 12 lt hacme sahiptir. Bu özelliği sonucunda 15 kg yem kapasitesi bulunur. Kapasitesi ile çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. İdeal yem miktarı, ürünün sıklıkla tercih edilmesinde rol oynar. Ürün kapağı oldukça kolay bir şekilde açılır. Bu sayede askıda iken zahmet gerektirmeden pratik bir şekilde yem dolumu yapılabilir. Li̇der Kümes Eki̇pmanları askılı tavuk yemlik 15 kg fiyatı, modelin özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün sunduğu kullanım kolaylığı ve tasarruf niteliği fiyat aralığının belirlenmesini sağlayan önemli faktörler arasında yer alır. Ürün, farklı ekonomik özelliğe sahip olan kişilerin kolay bir şekilde karşılayabileceği fiyat aralığında bulunur. Siz de ergonomik tasarıma sahip olan; kullanışlı ve işlevsel ürünü inceleyebilirsiniz. Özellikleri sayesinde beğeni kazanan ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.