Liectroux C30b Robot Süpürge Siyah

3.999,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Liectroux C30b Robot Süpürge Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OrkaTech Satıcı Ünvanı: ORKA TEKNOLOJİK ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0647061833300001 Vergi Kimlik Numarası: 6470618333
    Bu ürün OrkaTech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Liectroux C30B Alman mühendisliği ve teknolijisi İthalatçı Garantili Kuru ve Islak kullanım Harita özelliği Zamanlayıcı Bu İlan Shopside.io Entegrasyon Sistemi ile Oluşturulmuştur

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 41 Dba - 50 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Jiroskop (SLAM /ESLAM)
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
Geri Bildirim Ver

Liectroux LCT30B C30B Siyah Robot Süpürge

Liectroux C30B siyah robot süpürge; kaliteli ve pratik bir üründür. Alman mühendisliğiyle geliştirilen bu cihaz, hızlı ve derinlemesine temizliğin tadını çıkarmanıza yardımcı olur. Detaylı bir temizlik deneyimi yaşamanıza yardımcı olan süpürge hem evinizin tozunu alır hem de zemini silerek maksimum hijyen sağlar. Ürünün kutu içeriğinde; motor gövdesi, toz haznesi, su tankı, iki adet yıkanabilir mop, yedekli süpürme aparatı, HEPA filtre ve fırçası, şarj aleti ve istasyonu mevcuttur. Kutu içinden çıkan kullanım kılavuzunu okuduktan sonra ürünün kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Özel uygulaması sayesinde akıllı telefonunuzla veya uzaktan kumandasıyla cihazı yönetebilirsiniz.

  • İki aşamalı temizlik özelliği
  • Geniş kapasiteli toz ve su haznesi
  • 3000 Pa emiş gücü

Liectroux C30B Siyah Robot Süpürgenin Özellikleri

Liectroux C30B Siyah Robot Süpürgenin Özellikleri

Liectroux C30B siyah robot süpürge, ikisi bir arada özelliğe sahiptir. Bu ürünle yaşam alanınızı zahmetsizce süpürüp silebilir, tam teşekküllü bir temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz. Yüksek çekim gücüne sahip süpürgenin 600 ml kapasiteye sahip geniş toz haznesini sık sık hazneyi boşaltarak yorulmak zorunda kalmazsınız. Liectroux C30B 500 W akıllı robot süpürgenin bir diğer özelliği, paspas modunda kullanılabilmesidir. Ürünün 350 ml’lik su tankı ve paspası sayesinde tozunu almış olduğunuz zemini silerek temizliği noktalayabilirsiniz. İki aşamalı temizlik yapmanıza olanak tanıyan bu süpürgeyi, evcil hayvanların ve çocukların yaşadığı evlerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 1 saat içinde tamamen şarj olan süpürge ile 100 dakika boyunca kesintisiz temizlik yapabilirsiniz. Cihaz, sessiz çalışma özelliğiyle kullanıcıya avantaj sağlar.

Liectroux C30b Siyah Robot Süpürgenin Kurulumu Nasıldır?

Liectroux C30b Siyah Robot Süpürgenin Kurulumu Nasıldır?

Liectroux C30B robot süpürgenin kurulumu oldukça pratiktir. Süpürgeyi kutusundan çıkardıktan sonra toz haznesini motor gövdesine yerleştirin. Ardından ürünün süpürme fırçalarını uygun noktalara entegre edin. Fırçalardan biri sağ, diğeri ise sol taraf içindir. Bu yönleri, motor gövdesinin altındaki noktalarla eşleştirirken dikkatli olmanız gerekir. Şarj istasyonunu da evinizin uygun bir köşesine yerleştirdikten sonra ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. C30B robot süpürgeyi kullanmak için ürünün uygulamasını akıllı cihazınıza indirebilirsiniz. Süpürgeyi uygulamada tanımladıktan sonra haritalandırma aşamasına geçersiniz. Evin süpürülecek bölgeleri uygulamada çizilen kroki üzerinde belirlenir ve cihaz, otomatik olarak her bir odanın ölçüsünü hesaplayarak temizliği planlar. Haritalandırma işlemini de tamamladıktan sonra robot süpürgeniz temizliğe hazır hâle gelir. Artık süpürgenizi ister akıllı cihazınızdaki uygulamasından ister kutu içerisinden çıkan uzaktan kumandasından kontrol etmeniz mümkündür.

Liectroux C30B Siyah Robot Süpürge Hangi Yüzeylere Uygundur?

Liectroux C30B Siyah Robot Süpürge Hangi Yüzeylere Uygundur?

Liectroux C30B 500 W akıllı siyah robot süpürge, tüm yüzeylerde kullanıma uygundur. Her türlü halı ve kilimi bu cihazla süpürebilir, parke ve benzeri yüzeyleri rahatlıkla silebilirsiniz. Kilim gibi ince yaygıların üzerinde sorunsuzca kullanabileceğiniz bu süpürgenin tırmanma yeteneği 2 cm’dir. Böylece cihaz, en uzun tüylü halıların üzerine bile rahatlıkla çıkarak ipliklerin arasına hapsolmuş tozları içine çeker. Liectroux C30B siyah robot süpürge, halı ve kilimlerin yanı sıra zemin döşemelerinde de kullanılabilir. Hemen her yüzeye mükemmel uyum sağlayan cihazı; salon, koridor, mutfak, balkon gibi alanları temizlemek için tercih edebilirsiniz. Sert zeminde hem süpürme hem silme özelliğinden faydalanabileceğiniz bu cihazın paspas modunu, halı ve kilimlerin üzerinde kullanmanız tavsiye edilmez. Eğer ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Liectroux C30B siyah robot süpürge yorumlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz siz de ekstra hijyen sağlayan bu kullanışlı süpürgeyi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.