Lierac Body Slim Concentrate Sculpting Beautifying 200 ml

917,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.129,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,50 TL

Ürün Bilgileri

Lierac Body Slim Concentrate Sculpting Beautifying 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Daffne Satıcı Ünvanı: DEFNE RÜYA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272098598400001 Vergi Kimlik Numarası: 2720985984
    Bu ürün Daffne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: SELÜLİT KARŞITI, SIKILAŞTIRICI, ŞEKİLLENDİRİCİ VÜCUT BAKIM KONSANTRESİ Body-Slim Slimming Konsantre
  • içeriğindeki aktif kafein ve zencefil kompleksi ile yağ görünümü üzerinde etki göstermeye yardımcı olurken patentli WTB sistemi ile selülit görünümünün azalmasına destek olur. Mesajci peptid ile iletişimi sağlamaya destek olarak vücutta hareketlenmeye yardımcı olur ve daha sıkı bir vücut görünümü sağlamaya destek olur. Mürver ekstresi ile vücutta fazla su nedeniyle oluşan şişkinlik görünümünün azalmasına yardımcı olur. Hafif krem jel yapısı ile kolayca uygulanır ve günlük masaj için uygundur. Cilt tarafından anında emilen yağsız ve yapışmaz dokusu ile sürüldükten sonra giyinmeye uygundur. Ürün Kullanım Önerileri: Problemli bölgelere masaj başlığı veya elleriniz ile dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Sabah ve/veya aksam kullanıma uygundur. Etkisini artırmak için Body Hydra+ Micropeeling Scrub ile birlikte uygulayın. Masaj profesyonelleri ile birlikte çalışılarák Lierac Laboratuvarlar tarafından geliştirilén 3 aşamalı masaj tekniğini kullanarak daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. 1.ADIM: UYGULAMA ÖNCESİ Fırçalama Hareketleri: Ürünü uygulamadan önce ellerinizi hareketlerle uyluk, üst bacak ve kalçanızda, fırçalar gibi gezdirin. 2.ADIM: UYGULAMA SIRASINDA Yoğurma yumruk yapın ve parmaklarınızı aşağı yukarı Hareketleri: Ürünü uyguladıktan sonra nazik vuruşlar ile cilde yedirin, kalın bir cilt parçasını iki elinizin arasına alın, S harfi çizer gibi bütün bölgeyi ellerinizi ters yönlere çekerek yoğurun. Uyluk bölgesinden başlayarak üst bacak ve kálcanıza doğru bu hareketi tekrarlayın. 3.ADIM: UYGULAMA SONRASINDA- Güzelleştirici Darbeler: Ürünü cilde iyice yedirdikten sonra ellerinizi uyluk ve üst bacak bölgenizde külotlu çorap giyiyor gibi kaydırın, daha sonra kemer bağlıyormuş gibi kalçanızdan göbeğinize doğru ellerinizi kaydırın. Ürün İçeriği: AQUA / WATER / EAU. DIMETHICONE. BUTYLENE GLYCOL. CAFFEINE. SODIUM ACRYLATES COPOLYMER. TROMETHAMINE. HYDROGENATED POLYDECENE. SODIUM BENZOATE. SODIUM SALICYLATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. GLYCERIN. PARFUM / FRAGRANCE. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE. CITRIC ACID. ZINGIBER ZERUMBET EXTRACT. CHLORPHENESIN. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. MENTHOL. PHOSPHOLIPIDS. POLYACRYLAMIDE. POLYGLYCERYL-10 STEARATE. C13-14 ISOPARAFFIN. SAMBUCUS NIGRA FLOWER EXTRACT. LAURETH-7. TOCOPHEROL. SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL. SILICA. SODIUM POLYACRYLATE. PROPYLENE GLYCOL. PYROGLUTAMYLAMIDOETHYL INDOLE. NELUMBO NUCIFERA LEAF EXTRACT. CI 15985/YELLOW 6. PENTAPEPTIDE-25. BIOTIN. 1191B.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver