Lierac Phytolastil Gel 200 ml Set 2'li

4.550 TL
(2.275 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
23 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.600 TL

Ürün Bilgileri

Lierac Phytolastil Gel 200 ml Set 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMA SAĞLIK Satıcı Ünvanı: MAHMUT GÖRKEM ÖZGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6920168872
    Bu ürün EMA SAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lierac phytolastil gel 2x200ml set
  • Çatlakların görünümünü önlemeye yardımcı jel ikili paket
  • Bitkisel içeriğe sahip yağsız jel dokusu ile göğüs, karın, kalça ve basen bölgelerindeki çatlak görünümünün oluşmasını önlemeye yardımcıdır
  • Kullanım şekli:Günde 1 kez, çatlak oluşumuna meyilli bölgelere masaj yaparak uygulayınız
  • Ürün içeriği:Aqua / water / eau.
  • Propylene glycol, alchemilla vulgaris extract, hedera helix (ivy) leaf/stem extract, equisetum arvense extract, carbomer.
  • Tromethamine., caprylyl glycol, odium hydroxide, sodium benzoate.
  • Sodium salicylate.
  • Tetrasodium glutamate diacetate
Geri Bildirim Ver

Lierac Phytolastil Gel 2x200 ml Set

Çatlaklar birçok sebeple oluşabilir. Hızlı büyüme dönemlerinde, hamilelikte veya yoğun spor antrenmanlarının yapıldığı zamanlarda bu tür cilt deformasyonları ortaya çıkabilir. Çatlak oluşumunun birden fazla sebebi olduğu gibi, oluşum bölgeleri de değişkenlik gösterebilir ve çok çeşitli alanlarda aynı anda bu tür sorunlara rastlanabilir. Hamilelik dönemlerinde özellikle karın bölgesinde görülen çatlaklar, sporcularda ise daha çok kol ve göğüs bölgelerinde gözlenir. Sebebi veya yeri fark etmeksizin, çatlakların giderilmesi için cildin yeterince nemlendirilmesi gerekir. Düzenli olarak nemlendirilen bölgelerde çatlak oluşumu minimum seviyeye indirilebilir. Lierac Phytolastil Gel 2x200 ml - çatlak giderici jel ikili paket, var olan çatlakları giderirken yeni çatlak oluşumunu da önemli ölçüde azaltır. Su bazlı yapısı ve kolay kullanımı ile cildinizin ihtiyacı olan nemi kazanmasına destek olur.

  • Su bazlı içerik
  • İkili paket avantajı
  • Bitkisel içerikli yağsız jel doku

Lierac Phytolastil Gel ile Kusursuz Bir Cilt

Lierac Phytolastil Gel ile Kusursuz Bir Cilt

Bitkisel içeriğe sahip yağsız jel dokusuyla öne çıkan Lierac Phytolastil Gel 2x200 ml; kalça, karın ve basen bölgelerindeki çatlakların giderilmesine yardımcı olur. Yeni çatlakların oluşmasına da engel olan jel, ikili paket avantajı ile uzun süre kullanım gerçekleştirmenize imkan tanır. Lierac tarafından özenle tasarlanan bu jeli günde 1 kez çatlak oluşumuna meyilli bölgelere masaj yaparak kullanabilirsiniz. Ürün oldukça kolay kullanılması sebebiyle müşterilerin beğenisini kazanır. Cildinizin ihtiyaçlarına kulak vererek oluşması muhtemel çatlakları minimum seviyeye indirebilirsiniz. Çatlakların oluşum sebebinden bağımsız olarak yarattığı rahatsız edici görünümü azaltmaya ve yeni çatlakların oluşmasını engellemeye yardımcı olur. Ayrıca şık tasarımı ile banyonuzda veya makyaj aynasının önünde oldukça estetik bir duruş sergiler. İkili paket avantajı sunan Lierac ürünü, oldukça bütçe dostudur. Dilerseniz ürünün müşteri yorumlarını da inceleyerek kararınızı verebilir, güvenli bir alışveriş deneyimi edinebilirsiniz.

Dikkat Çekici Lierac Phytolastil Gel Özellikleri

Dikkat Çekici Lierac Phytolastil Gel Özellikleri

Sahip olduğu özelliklerle dikkatleri üzerine çeken Lierac Phytolastil Gel 2x200 ml set, su bazlı olmakla beraber propylene glycol, alchemilla vulgaris extract, hedera helix (ivy) leaf/stem extract, equisetum arvense extract, carbomer, tromethamine, caprylyl glycol, sodium hydroxide, sodium benzoate, sodium salicylate, tetrasodium glutamate diacetate gibi bileşenleri de içerir. Ürünün yağlı bir yapıya sahip olmaması ürünü kullanan kişilerin oldukça beğendiği özelliklerden biridir. Su bazlı yapısı sayesinde hızlı emilir ve yüksek oranda etki gösterir. Ürünün emilmesi için bekleyeceğiniz süre kısalır. Yağ bazlı olmayan ürün, kıyafetlerinizde de yağ lekesine sebep olmaz. Lierac Phytolastil Gel, içeriğindeki aktif bileşenler ile çatlak oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Lierac jel hakkında yapılan yorumları inceleyerek ürünün detaylı özelliklerini öğrenebilir, diğer müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Lierac Phytolastil Gel Fiyatları

Bütçe Dostu Lierac Phytolastil Gel Fiyatları

Lierac Phytolastil Gel 2x200 ml set fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Jel formatına sahip olan bu ürün, hızlı emilir. Çatlak oluşumuna engel olmak için içeriğinde bulunan aktif içeriklerden destek alır. Ürünün diğer bir sevilen özelliği ise boyutudur. 2x200 ml formatında bulunan ürün, oldukça ekonomik olması sebebiyle özellikle hamile kadınların ilgisini çeker. Sadece hamilelikte değil; hızlı büyüme, kilo alma, kilo verme gibi süreçlerde de tercih edilen Phytolastil jel, oldukça sevilen bir üründür. Lierac Phytolastil Gel 2x200 ml set yorumlarını inceleyerek ürünün neden çok sayıda kişi tarafından tercih edildiğini ve ne kadar beğenildiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca ürünle ilgili olumlu ya da olumsuz değerlendirmelere göz atarak kararınızı kolaylıkla verebilirsiniz. Üstün kalitesiyle dikkat çeken bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir, avantajlı fiyatlardan faydalanarak ekonomik bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.