Lierac Diopticerne Brightening Fluid Göz Çevresindeki Koyu Halkalara Etkili Hedefe Yönelik Bakım Kremi

510 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
676,19 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
689,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Lierac Diopticerne Brightening Fluid Göz Çevresindeki Koyu Halkalara Etkili Hedefe Yönelik Bakım Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Beyaz Satıcı Ünvanı: KIRMIZI BEYAZ SAĞLIK ÜRÜNLERİ MEDİKAL İLAÇ KOZMETİK PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558070491300013 Vergi Kimlik Numarası: 5580704913
    Bu ürün Kırmızı Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÖZALTI ŞİŞLİKLERİNE KARŞI ETKİLİ BAKIM KREMİ – MAVİ IŞIK KARŞITI PEPTİDLER İLE Üst ve alt göz kapağı estetik ameliyatı tekniğine dayanan, 3 tip göz çevresi şişliğini hedefleyen yoğun tedavi ürünü: Su tutulumu nedeniyle oluşan şişlik, Yağ birikimi nedeniyle oluşan şişlik, Sıkılık kaybı nedeniyle oluşan şişlik. Mavi ışık karşıtı peptidler ile geliştirilmiş formül, görme proteinlerini hücre hasarına karşı korur, serbest radikal oluşumunu azaltır. 1 saat sonunda: Şişliği azaltıcı etki 7 gün sonunda: Dengeleme etkisi 28 gün düzenli kullanım sonunda: Göz altı ve üstündeki şişkinlik hacminde gözle görülür azalma “Ultra Fresh Jel” yapısı ile anında şişliği azaltma etkisi. Kokusuz formül. Göz hekimleri tarafından test edildi. YABANİ ZENCEFİLSu tutulumu üzerinde etki eder: dolaşım dinamiklerini iyileştirerek su tutulmasına ve dermisin ödemli durumuna karşı savaşır LİPOLİTİK PEPTİDYağ birikimi üzerine etki: lipidleri serbest bırakır ve depolanmasını önler. YABANİ BÖĞÜRTLENSıkılık kaybı üzerinde etki eder: dermal dokuyu yeniden yapılandırır, yeniden şekillendirir ve kontraktilitesini iyileştirir. + INCI içerik listesiŞişliği azaltıcı etki, 1 saat sonunda: %70(1) Dengeleme etkisi, 7 gün sonunda: %78%(2) Göz altı ve üstündeki şişkinlik hacminde azalma, 28 gün sonunda: -%11(3) (1) 10 gönüllü ile yapılan klinik çalışma – Enstrümantal ölçümler – Memnuniyet yüzdesi% (2) 7 gün boyunca 32 gönüllü ile yapılan klinik çalışma – Günde iki kere uygulama – Memnuniyet yüzdesi% (3) 28 gün boyunca 31 gönüllü ile yapılan klinik çalışma – Günde iki kere uygulama – Enstrümantal ölçümler Sabah ve aksam göz çevresine tampon hareketlerle uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Hacim 15 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Koyu Halka Karşıtı
Geri Bildirim Ver