Lierac Sunissime Energizing Eye Stick SPF 50+ Göz Çevresi Global Enerji Veren Güneş Kremi

1.150 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.280 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL

Ürün Bilgileri

Lierac Sunissime Energizing Eye Stick SPF 50+ Göz Çevresi Global Enerji Veren Güneş Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ButikSaglik Satıcı Ünvanı: PHARMA SAĞLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729107240100001 Vergi Kimlik Numarası: 7291072401
    Bu ürün ButikSaglik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lierac sunissime energizing eye stick spf 50 3 grÜrün adı: Lierac sunissime energizing eye stick spf 50 3 grÜrün markası: LieracÜrün boyutu: 3 grÜrün faydaları: Içeriğindeki global güneş koruması teknolojisi sayesinde göz çevrenizi güneşten gelen bütün ışınlara (uva, uvb, kızılötesi ışınlar, görünen ışık) karşı korumaya yardımcı olurHyaluronik asit ile cildi nemlendirmeye, pürüzsüzleştirmeye, dolgunlaştırmaya destek olurken, avokado yağından elde edilen omega 3 ve 6 ile göz çevresini beslemeye, onarmaya yardımcı olurKullanım şekli: Güneşe çıkmadan önce göz çevrenize bir miktar uygulayın2 saatte bir aynı işlemi tekrarlayınYüzme ya da terleme durumunda daha sık tekrarlayın.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renkli
  • Tip Stick
  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Lierac Sunissime Energizing Eye Stick Spf 50 3gr

Çatlak kremlerinden vücut kremlerine kadar pek çok çeşit ürünü kullanıma sunan Lierac, sektörde uzun süredir başarılarıyla adından söz ettirir. Göz çevresi için ürettiği SPF 50 değerine sahip güneş koruyucu göz kremiyle de büyük bir beğeni toplar. Lierac Sunissime Energizing Eye Stick SPF 50 3 gr ağırlığıyla sunulur. Göz çevresine kolay bir şekilde uygulama yapmanız için stick yapısında üretilir. Ürünün çok az bir miktarı dahi göz çevresi için yeterli olur. Normal güneş kremlerini göz çevresine uygulamak oldukça risklidir. Bunlar, tedavisi son derece zor olan yağ bezelerinin oluşmasına sebep olabilir. Göz altlarını güneşten koruyarak bölgenin normalde olduğundan farklı bir renkte görünmesini engelleyen Lierac ürünü, mila oluşumunu da önleyen etkiye sahiptir.

  • 3 gram ürün ağırlığı
  • Hyaluronik asitli içerik
  • UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma

Canlı Göz Çevresi İçin Lierac Sunissime Energizing

Canlı Göz Çevresi İçin Lierac Sunissime Energizing

Güneşten yayılan UVA, UVB ve kızıl ötesi ışınlar cildin yaşlanma sürecini hızlandırır. İnce kırışıklıkların derinleşme sürecini kısaltır. Bu sebeple her gün güneş kremi kullanmak önemlidir. Güneş kremleri, yapıları gereği oldukça ince deri yapısına sahip göz çevresinde kullanım için uygun değildir. Göz çevresi ince deri yapısıyla kırışmaya ve mila oluşumuna yatkındır. Hem güneşten hem de olası yan etkilerden korunmak için Lierac Sunissime Energizing göz çevresi yaşlanma karşıtı güneş kremi ürününü kullanmak doğru bir seçim olabilir. Lierac Sunissime kullananlar, ürünün hafif dokusunu ve kolay emilmesi özelliğini beğenirler. Uzun süre kullanımda göz çevresinde aydınlanma etkisi görülebilir. Cilt yapısına göre farklı sürelerde farklı sonuçlar alınabilir. Genel bir bakım ve nemlendirme etkisi ise herkes tarafından gözlemlenir. Neme doygun ciltlerin geç kırıştığı bilimsel çalışmalarla da ispatlanır.

Koruyucu Sunissime Energizing Eye Stick SPF 50 3 Gr

Koruyucu Sunissime Energizing Eye Stick SPF 50 3 Gr

Hassas göz çevresine sahip kişiler yanlış ürün kullanımında alerji, kızarıklık, kaşıntı ya da pul pul dökülme gibi sorunlarla karşılaşabilirler. Ürün seçimi yaparken cilt tipini ve ürünü doğru analiz etmek önemlidir. Hassas cilt yapısına sahip olup Lierac Sunissime Energizing Eye Stick SPF 50 kullananlar ürünün yeterli nemi sağladığını ve göz çevresinde aydınlık bir görünüm yarattığını yorumlarıyla belirtirler.Sunissime Energizing Eye Stick SPF 50 3 gr kolay sürülebilir ucu sayesinde göz çevresine uygulamak için oldukça ideal bir üründür. Görünür ışıktan dahi korunmanın önemi, uzmanlar tarafından uzun yıllardır anlatılır. %100 oranındaki mineral filtre, göz çevresini rahatlatır. Bu ürün, bir yandan göz çevresinde meydana gelebilecek renk tonu farklılıklarını da önlemeye yardımcı olur. Ürün içinde yer alan sedef görünümlü partiküller, doğal bir görüntüye kavuşmanıza yardımcı olur.

Lierac Sunissime Energizing Eye Stick Fiyatları

Lierac Sunissime Energizing Eye Stick Fiyatları

Lierac Sunissime Energizing Eye Stick SPF 50 içeriğindeki hyaluronik asitle cildi nemlendirme, dolgunlaştırma ve pürüzsüzleştirme konusunda rol oynar. Ayrıca içeriğindeki avokado yağı aracılığıyla elde edilen omega 3 ve 6 ile göz çevrelerini besleyip onarmaya yardımcı olur. Göz çevresinde oluşan ince kırışıklıkların derinleşmesini engellemeyi ve güneşin zararlı etkilerini minimize etmeyi hedefler. Güneş koruyucuların, güneş ışınlarıyla etkileşime girmeden 30 dakika önce uygulanması önerilir. İlk uygulamadan sonra her 2 saatte bir yenilenmesi önerilen kremler, terleme ya da yüzme gibi kremin silinebileceği anlarda daha sık yenilenebilir. Lierac Sunissime Energizing Eye Stick SPF 50 3 gr fiyatı dönemsel gerçekleştirilen kampanyalarla bütçeniz için uygun hale gelebilir. Ayrıca size özel tanımlanan kuponları da kullanabilirsiniz. Aradığınız göz çevresi koruyucu ve besleyici özelliğe sahip bu kreme Trendyol aracılığıyla kolayca ulaşabilirsiniz.