Life Net Medikal Tam Otomatik Üst Koldan Ölçer Dijital Tansiyon Aleti Wbp 101

895 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Life Net Medikal Tam Otomatik Üst Koldan Ölçer Dijital Tansiyon Aleti Wbp 101

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAĞLIKLI-KAL Satıcı Ünvanı: FATMA GİRGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3960219395
    Bu ürün SAĞLIKLI-KAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • tansiyon aleti özellikleri Geniş LCD ekran ve net görüntü kalitesi. Yıl-Ay-Gün saat göstergesi. Düzensiz kalp atışı ritmi (IHB) göstergesi. Kan basınç sınıflandırma (WHO) göstergesi Otomatik kapanma özelliği. 3 defa ortalama alma özelliği 2*90 hafıza(180) adet. Geniş kol bandı(22-36). Alarım sesi özelliği. Usb kablo girişi (5v 1,3 A) ve usb kablo ile kullanma imkanı (paket içeriğinde yoktur)

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm Şekli Kol
  • Çalışma Tipi Pilli
  • Tip Dijital
  • Hafıza Özelliği Var
Geri Bildirim Ver

Dijital Tansiyon Aleti Wbp101 Pratik Ölçümler

Özellikle ileri yaşlarda olanlar veya tansiyon hastaları için evde bir tansiyon aletinin bulunması çok önemlidir. Hatta sağlıklı olanlar bile belli aralıklarla tansiyon ölçümü yapmalıdır. Life Net Medikal tansiyon aleti tercih edebileceğiniz kaliteli seçenekler arasında yer alır. Tansiyon ölçme konusunda kolaylık sağlar. Gelişmiş teknolojisi ile oldukça anlaşılırdır. Evde kendi başınıza tansiyonunuzu ölçmek istediğinizde kolay bir şekilde ayarlamanız yeterlidir. Klasik koldan tansiyon ölçme kolaylığı sunar. İşlevsel özellikleri ile her kullanıcı için oldukça yararlıdır. Ergonomik tasarımı ile kolay taşınabilir ve sargı bezi kolunuzu rahatsız etmez. Bu sayede hassas bir cilde sahipseniz bile güvenerek kullanabilirsiniz. Ortak kullanım açısından oldukça uygundur; çünkü esnek bir kullanım imkânı sunmaktadır. Gerek kol bandının ayarlanabilir olması, gerekse kayıt özelliği ile ailenizdeki farklı kişiler için kullanabilirsiniz. Lifenet tansiyon aleti yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek cihaz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

  • Geniş Kayıt Özelliği
  • LCD Ekran Kalitesi
  • Akıllı Özellikler

Ölçüm Değerlerini Kaydetme

Ölçüm Değerlerini Kaydetme

30 adet kayıt özelliğine sahip Life Net dijital tansiyon aleti wbp101 sayesinde tansiyon değerlerinizi yakından takip edebilirsiniz. Düzenli olarak ölçüm yaparak tansiyonunuzun neye göre artıp azaldığını belirleyebilirsiniz. Farklı zamanlarda yaptığınız ölçümleri hatırlayarak kayıt altında tutabilirsiniz. Ayrıca ortak kullanım yapıyorsanız kayıt özelliği oldukça işlevlidir. Ortak kullanım açısından size kolaylık sağlayacak bir diğer özellik, geniş kol bandıdır. Kolunuzun genişliğine göre ayarlayabileceğiniz bant sayesinde sağlıklı bir şekilde ölçüm yapabilirsiniz. Ayrıca Life Net wbp101 tansiyon aleti ile farklı kişilerin tansiyonunu da ölçmeniz mümkün. Bununla birlikte tansiyonunuzu en son ne zaman ölçtüğünüzü ve kaç çıktığını hatırlamıyorsanız, hemen tansiyon aletinizin hafızasını kontrol edebilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm bilgileri kolay bir şekilde kaydedebilir ve sağlığınızın durumunu düzenli olarak takip edebilirsiniz. Uzun ömürlü piller sayesinde sürekli pil değiştirmenize gerek kalmaz.

Dijital Ekrandan Detaylı Analiz ve Kullanıcı Yorumları

Dijital Ekrandan Detaylı Analiz

Geniş LCD ekrana sahip dijital tansiyon aleti wbp101 oldukça anlaşılır bir kullanım yapabilmenizi sağlar. Ekrandaki değerleri net bir şekilde görebilirsiniz. Ayrıca ekranda saat, pil seviyesi gibi bilgiler de yer alır. Cihaz üzerinde bulunan anlaşılır tuşlar ile kolay bir şekilde açma kapama yapabilir veya ayarları düzenleyebilirsiniz. Sahip olduğu teknoloji, tansiyonunuzu doğru şekilde ölçer. Ayrıca eğer kalbinizin düzensiz attığını tespit ederse ekrandan size bildirim gönderir. Darbelere ve hasarlara karşı dayanıklı olduğu için uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Bu sayede dilediğiniz yerde tansiyonunuzu ölçebilirsiniz. Ayrıca ekran kalitesi de uzun süre yüksek performans gösterir. Kol bandı, dayanıklı kumaşlardan üretildiği için ölçüm esnasında size rahatlık verir. Dijital tansiyon aleti wbp101 yorumlarında kullanıcıların olumlu görüşleri olduğu görülmektedir. Evde kolay bir şekilde tansiyonunuzu ölçebilmeniz için gerekli tüm altyapıya sahiptir.

İşlevsel Kullanımı ile Life Net Dijital Tansiyon Aleti

İşlevsel Kullanımı ile Life Net Dijital Tansiyon Aleti

Life Net wbp101 sahip olduğu akıllı özellikleri ile oldukça işlevseldir. Kullanım esnasında size pratiklik ve kolaylık sağlar. Örneğin; otomatik kapanma özelliği ile pil tasarrufu yapmanızı sağlar. Bu sayede tansiyon aletinizi kapatmayı unutsanız bile aklınız kalmaz. Alarmlı uyarı sesiyle de oldukça kullanışlı bir özellik sunar. Tansiyon ölçümü bittiğinde veya düzensiz kalp atışı algıladığında otomatik olarak sesli uyarı verir. Bu sayede tansiyonunuzu ölçerken sürekli ekrana bakmanıza gerek yoktur. Kolay bir şekilde 22-32 cm arası ayarlanabilen kol bandını tek başınıza bile sarabilirsiniz. Ölçümleri kaydetme özelliği sunması, sağlığınızı takip edebilmeniz açısından oldukça önemlidir. Saat, ölçüm değeri gibi bilgileri kaydederek size hatırlatır. Küçük ve hafif yapısı sayesinde kolay bir şekilde yanınızda taşıyabilir ve ihtiyacınız olduğunda ölçüm yapabilirsiniz. Sağlığınızı daha yakından takip etmek adına siz de hemen bu cihazı uygun fiyatlarla Trendyol'dan sipariş edebilirsiniz.