Genel Markalar In Hindistan Cevizi Yağı 330 ml

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
220 TL199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
900 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar In Hindistan Cevizi Yağı 330 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hindistan Cevizi Yağı Nedir? Faydaları Nelerdir? Hindistan Cevizi Yağı tarihteki en eski bitkisel yağlardan biridir.
  • Günümüzde dünyada trend haline gelmiş ve popülaritesi gün geçtikçe artmaktadır.
  • Hindistan Cevizi Yağının kullanım alanları oldukça fazladır.
  • Cildinizde bulunan lekeleri gidermek için kullanabilirsiniz. Ayrıca cildinizi canlandırmaya ve kuruluğu gidermeye de yardımcı olur ve nemlendirme özelliği de vardır.
  • Saçlarınızı ve tırnaklarınızı beslemek için de kullanabilirsiniz.
  • Yenilebilir bir yağ olduğu için yiyeceklerinize de katabilirsiniz.
  • Hindistan Cevizi Yağı Kullanım Önerileri Makyajınızı temizlemek için: En kuvvetli makyajın bile Hindistan Cevizi Yağı karşısında pek şansı yok. Bir miktar Hindistan Cevizi Yağını pamuğa sürün ve makyajınızı temizleyin. Durulamaya gerek kalmadan cildiniz hem temiz hem nemli kalsın. Vücudunuzu nemlendirmek için: Her banyodan sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz. Duştan sonra muhteşem kokuya sahip Hindistan Cevizi Yağı ile bütün vücudunuzun nemli kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca tıraştan sonra da kullanılabilir. Vücut çatlakları için: Özellikle dirsek, topuk ve karın çatlaklarının giderilmesinde mükemmel bir destekleyicidir. Her gün masaj yaparak uygulanabilir. Tırnakları beslemek için: Zayıf ve çabuk kırılan tırnaklara sahipseniz, her gece yatmadan önce bir miktar Hindistan Cevizi Yağını tırnaklarınıza ve çevresine sürebilirsiniz. Kısa zamanda tırnaklarınızın güçlendiğini göreceksiniz. Saç bakımı için: Hindistan Cevizi zengin içeriği ile saçlarınızın beslenmesine, bakımlı olmasına yardımcı olur. Saç diplerine ve saç uçlarına uygulayabilirsiniz. Yarım saat beklettikten sonra doğal içerikli bir şampuanla saçınızı yıkayın. Haftada 1 uygulayın. Masaj için: 2 çorba kaşığı Hindistan Cevizi Yağına 5 damla lavanta yağı, yarım çay kaşığı argan yağı karıştırın ve tüm vücudunuza masaj yaparak sürün. Bu karışımla yapacağınız masaj kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. * Hindistan Cevizi Yağı, 24°C üzerindeki sıcaklıklarda saklandığında, sıvı olarak görünür. Daha düşük sıcaklıklarda saklandığında ise katı halini alır. ?Tüm Cilt Tipleri

Ürün Özellikleri

  • Hacim 300 + ml
Geri Bildirim Ver