LightSpace A4 Boy Işıklı Mesaj Panosu 90 Harf

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 5 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,95 TL

Ürün Bilgileri

LightSpace A4 Boy Işıklı Mesaj Panosu 90 Harf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ugursepeti Satıcı Ünvanı: UĞUR YETÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1653873508600001 Vergi Kimlik Numarası: 9530524989
    Bu ürün ugursepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A5 boy 20 cm x 15 cm ölçülerindedir. Pil ile çalışmaktadır. Piller pakete dahil değildir.
  • iade koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
Geri Bildirim Ver

Lightspace A4 Boy Işıklı Mesaj Panosu 90 Harf

Mesaj panosu söz konusu ise Lightbox A4 görünümüyle dikkat çeker. Mesaj panolarında tahtanın boyutu, şekli ve kullanılan ışıkların canlılığı ve benzeri faktörler önemlidir. Kaliteli bir mesaj panosu evinize farklı bir hava katar ve mesajlarınızı daha dikkat çekici hale getirir. Ürünü farklı ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. Lightspace A4 boy ışıklı mesaj panosu 90 harf seçeneği ile tüm bu ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılar. Bu harika ışıklı mesaj panosu ile evinizde istediğiniz havayı yaratabilir, paket içerisinde gelen harfleri kullanarak mesajlarınızı, günlük motivasyon kelimelerinizi veya notlarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Günlük ruh halinize göre dakikalar içerisinde ilham verici kelimeler oluşturabilir veya ortam ambiyansına göre özel dekoratif dokunuşlar için kullanabilirsiniz.

  • Canlı ışık
  • 90 harf
  • Kişiselleştirilebilir

Lightspace A4 Boy Işıklı Mesaj Panosu 90 Harf Özellikleri

Lightspace A4 Boy Işıklı Mesaj Panosu 90 Harf Özellikleri

Lightspace mesaj manosu, kullanım alanının ambiyansını tamamlar. Bir hatırlatıcı olarak kullanabileceğiniz gibi aileniz ya da arkadaşlarınıza kendinizi ifade etmek için eğlenceli bir yolu olarak da değerlendirebilirsiniz. LED ışıklı mesaj panosu güçlü aydınlatması ile gün ışığında dahi verimli bir parlaklık sağlar. Arka planda yer alan ışık gözünüzü yormaz, evinize rahatlatıcı bir hava verir. Pille çalışması sebebiyle taşıması kolaydır ve kullanım alanının herhangi bir yerine konumlandırarak rahatlıkla şekillendirebilirsiniz. Zarif ve şık tasarımı sayesinde aileniz ya da sevdikleriniz için armağan olarak da alabilirsiniz. 30 cm x 22 cm ölçülerinde olan mesaj panosu ev ya da iş yeri gibi alanlar için harika bir dekor olabilir. Arkasında yer alan askı delikleri sayesinde istediğiniz herhangi bir yere kolayca asabilirsiniz. İdeal boyutu ve kullanılan kaliteli malzeme yapısı sayesinde yazıp silmek de kolaydır.

Lightspace A4 Boy Işıklı Mesaj Panosu 90 Harf Fiyatı

Lightspace A4 Boy Işıklı Mesaj Panosu 90 Harf Fiyatı

Parlak LED ışığa sahip bu çok amaçlı A4 ışıklı panoyu evinizde kullanabileceğiniz gibi işyerinizde de ilham verici motivasyon mesajları için de kullanabilirsiniz. Çok amaçlı kullanım alanı sayesinde doğum günü, anneler ve babalar günü, sevgililer günü, yılbaşı ve diğer özel günler için ideal bir hediye de olabilir. Lightspace A4 boy ışıklı mesaj panosu 90 harf fiyatı farklı bütçelere sahip olan kişilere hitap eder. İsteyen herkesin bu eğlenceli, motivasyon kaynağı ışıklı mesaj panosunu satın alabilmesi için uygun fiyat aralığında satışa sunulan ürün beğeni toplar. Yüksek canlılığa sahip LED ışık ve kaliteli malzemeler ile üretilen pano dayanıklı ve bir o kadar da etkileyicidir. Dış pano sağlam plastik ABS ve akrilikten yapılır. Görenleri şaşırtacak soğuk beyaz bir renge sahip olan dayanıklı ışıklar mükemmel parlaklık seviyesindedir.

Lightspace A4 Boy Işıklı Mesaj Panosu 90 Harf Yorumları

Lightspace A4 Boy Işıklı Mesaj Panosu 90 Harf Yorumları

Sinematik ışık kutusu, ürünün yanında gönderilen USB kablo ya da 6 adet AAA pille de çalıştırılabilir. Ürünün bir başka benzersiz özelliği ise kullanılmayan emoji ve harflerin etrafta dağınık durmasını engellemek için saklama bölümü içerir. Bu sayede kullanılmayan emoji ve harfler evinizde dağınıklığa sebep olmaz ve kaybolmayacak şekilde bir arada kalır. Lightspace A4 boy ışıklı mesaj panosu 90 harf kullananların memnuniyetleri paylaşımlarında görülebilir. Lightspace A4 boy ışıklı mesaj panosu 90 harf yorumlarını incelemeniz durumunda ürünün eğlenceli ve kullanışlı olduğuyla ilgili bilgileri görebilirsiniz. Lightspace A4 boy ışıklı mesaj panosu 90 harf satın alanların evlerine renk kattığına dair olumlu geri dönüşler fikir edinmenize yardımcı olur. Bu ışıklı LED panoyu hemen şimdi Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleri ile satın alabilir ve sevdikleriniz ile eğlence dolu vakitler geçirebilirsiniz.