- Akdeniz'in kalbinden, antalya/manavgat'ta yer alan kendi bahçemizden üretilen soğuk sıkım zeytinyağımız, 0,3 asit oranına sahiptir.
- 2019-2020 hasatı ürünüdür.
- Kendi sofralarımızda da kullandığımız zeytinyağımız, butik aile işletmemizin ürünüdür.
- Yemeklerde, kızartmalarda, hamur işlerinde, salatalarda, mezelerde, kahvaltıda ve her türlü gıdada kullanıma uygundur.
-
Soğuk sıkım zeytinyağı soğuk derecelerde sıkılarak elde edildiği için, meyvemsi tat ve koku yoğunluğu daha yüksektir.
Bu güzel taze zeytin tadı kokusunun daha net alınabilmesi için de salatalarda, mezelerde, kahvaltıda, soğuk yemeklerde kullanılmasını öneriyoruz.
-
Naturel sızma zeytinyağı asitlik derecesi 0,8'in altında olan, soğuk sıkıma göre daha sıcak derecelerde sıkılarak elde edilen kaliteli zeytinyağıdır.
Bu yüzden naturel sızmayı sıcak yemekler için öneriyoruz.
-
Her iki ürünümüz de hem salata hem yemek için uygundur.
Bu öneri, tat ve yoğunluğu daha net hissedebilmeniz adına, siz kullanıcılarımıza tavsiye niteliğindedir.
- Meyvemsi tat, koku, yoğunluk ve yakıcılığı dengeli orandadır.